reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

a ja wlasnie wrocilam ze szpitala. wczoraj dostalam silnych skurczy. juz myslalam ze bede dzis po, ale jednak zahamowali. mam lezec i odpoczywac. dostalam antybiotyk, bo znow mam infekcje. skurcze juz nie sa tak silne jak wczoraj. Moj M. zawiedziony...

o kurcze :( dobrze , ze przeszlo !! lez duzo i jesczze troche wytrzymaj :)

Kasiadz super , ze imprezka udana :)

Monika ja i tak podziwim , ze ty tyle dajesz rade lazic i pracowac !!
ja niby energie mam , co prawda nie zawsze , ale ogolnie jest ok
tylko , ze co z tego jak na tylku wysiedziec czy wylezec nie moge :/ kazda pozycja mnie wkurza !! i tak sie przewalam , laze , posiedze wszystko po trochu ..

reklama
a ja wlasnie wrocilam ze szpitala. wczoraj dostalam silnych skurczy. juz myslalam ze bede dzis po, ale jednak zahamowali. mam lezec i odpoczywac. dostalam antybiotyk, bo znow mam infekcje. skurcze juz nie sa tak silne jak wczoraj. Moj M. zawiedziony...
Trzymaj nogi razem ,dla malenstwa jeszcze 10 dni by sie przydalo.
Trzymam &&&&&&&&&&&
Rabbit super juz nie dlugo!

dzięki dziewczyny...hihi ja strasznie się cieszę z ustalonego terminu....nawet mnie już nic nie boli hehe.... podczytuje was ale mało piszę....bo mam kroplówlę i mi nie wygodnie...takze jestem tu z wami cały czas...

Herbatka tzrymaj nogi ściśnięte bo to ja mam być pierwszą mamą....i kropka heehe

zaciskaj nogi mocnooooo niech siedzi :tak: aż mama powie że juz mozna wychodzić ;-) odpoczywaj kochana

Hej dziewczyny.
Ja mam ostatnio doła jakiegoś, więc nie udzielam się za często.Wyskoczyły mi na ustach okropne zajady, pryszcze na całym czole, nie mogę spać, I jeszcze jakby było mało wczoraj mi się hemoroid pokazał , nigdy nie miałam nic w tym stylu, poprosiłam przyjaciółkę która ma tą dolegliwość żeby sprawdziła czy to napewno to i niestety , piecze, swędzi ... już przeryczałam cały ranek:( O ile pamiętam któraś z Was ma taką przyjemność?? Czy gin coś na to pomoże?? W środe wraca m i jak ja mam go przywitać z chorym dupskiem :(((
hej ja biorę na zylaki nóg ale na hemoroidy też jest okey cyclo3fort, bezpieczne wiec jak bedziesz u ginka to zapytaj sie czy to możesz brać, też mam ciagle doła a za to przez ostatnie 2 tyg przytyłam 4 kg wczoraj myślałam że sie zaplaczę nawet nie widac gdzie mi to poszło :wściekła/y:
dziewczyny....ale jestem happy....dzisiaj czuję się lepiej...bóle ustały....ordynator mnie jeszcze zbada....i szyjka się trzyma.....dostałam nospę domięśniowo i dexaven na płucka jeszcze raz.....i wiem że już za 10 dni cc...jupppiiii żebym tylko dotrzymała.... to będzie jakoś 8 lub 9 wrzesień :D to teraz WIELKIE ODLICZANIE

aa wy trzymajcie się ladnie....i dużo odpoczywajcie.....

to odliczamy i trzymamy kciukasyyyyyy :tak:

A ja się ostatnio zastanawiam co mala po kim odziedziczy najbardziej mam fioła na punkcie pieprzyków bo i ja i maż mamy ich sporo a w dodatku w ciązy wydaje mi sie ze powyłaziły jakies u mnie :wściekła/y: aaaa i maż ma odstające uszy oby nie miała tego :-p też tak macie czy ja juz mam za duzo czasu :confused2: na myslenie???

dzieki wam babeczki za kciuki ;-)
chcialabym miec to juz za soba...
ze smiesznych rzeczy to jak juz wiedzialam wczoraj ze bedziemy jechac do szpitala to mowie do M. ze trzeba sie spakowac, wiec on wlozyl sobie gacie i papcie do torby i mowi ”dobra, juz, jedziemy! ” a ja stoje przed szafa i nie wiem kompletnie co zabrac... faceci...:sorry:

Rabbit kciuki !! no skoro tak bardzo chcesz to badz pierwsza :-p

Marti oprócz tego czy malutki jest zdrowy, mam nadzieje, że poda się na tatę :D Ja byłam wyjatkowo hmmm... niewyjściowym dzieckiem :D:D:D
Za to maż od małego czarował kobiety :-) Ale mówią, że podobno pierworodny syn podaje sie na matkę, pierworodna córka najcześciej na ojca :)
Zobaczymy :)

Marti oprócz tego czy malutki jest zdrowy, mam nadzieje, że poda się na tatę :D Ja byłam wyjatkowo hmmm... niewyjściowym dzieckiem :D:D:D
Za to maż od małego czarował kobiety :-) Ale mówią, że podobno pierworodny syn podaje sie na matkę, pierworodna córka najcześciej na ojca :)
Zobaczymy :)
cos w tym jest, ja jestem pierworodna i sie w tatusia podalam:-D

miala ktoras duuuzo leukocytow w moczu:-(

no mam nadzieję że po mnie też coś mała będzie miala chociaż mąż jak był mały wyglądał jak dziewczynka :tak:

Magda - nie miałam tego do tej pory a dopiero w tym tygodniu bede robić siuski więc nie wiem co to może być

reklama
rabbit ale super ze juz wiesz kiedy maluszki beda z toba! :-):-):-) juz sie nie moge doczekac zdjec pierwszych pazdziernikowych dzieciaczkow.

herbata to stracha mialas bidulo pewnie niezlego. Odpoczywaj teraz niech sobie malenstwo jeszcze posiedzi w brzuszku.

wogole to trzymam kciuki za nas wszystkie, zaczal sie okres , gdzie wszystko boli, skurcze sie pojawiaja, nerwy - obawiam sie ,ze tak moze potrwac do konca juz. Fajnie,ze jest forum, bo mozan sie spokojnie wyzalic, gdy nie chce sie zatruwac du.py w bliskim otoczeniu. mnie dzis polozna nastraszyla i zazyczylam sobie,zeby mnie m wozil do roboty przez najblizsze 3 dni (to jest 3km w jedna strone, zawsze dreptalam piechotka),ale potem chyba juz odmowie roboty. kurde, kosc lonowa i okolice bola jak fix -a reakcja poloznej - "tak to juz jest na koncowce" - z jednej strony denerwujace ze nic sie nie da zrobic, a z drugiej uspokaja to,ze to "normalne" (o ile nic nie cieknie czy nie ma skurczy czy cholernych boli)

a ja nic nie poprane, nic nie poukladane, ale jak mam cokolwiek robic jak przeprowadzka za 2 tyg? eh, obym zdazyla..

Ja z koscia lonowa mam podobnie. Normalnie czasami mi sie wydaje ze zaraz mi cos sie tam zlamie w srodku. A no i niepoprane itd tez mam bo tak samo za 2 tyg sie przeprowadzamy ;-) damy rade, jakos sie ze wszystkim zdazy.

Do góry