reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

a maż własnie zadzwonił że bedzie pózno wiec nie czekam z obiadkiem w 30 min zrobilam kawalki piersi z indyka z kasza gryczana w sosie slodko-kwasnym z łowicza i już po obiadku :tak:

sylwia- no faktycznie dluga droga najlepiej to nospe wtedy sobie brac żeby uniknąć skurczy mąz mnie też wyciaga nad nasze polskie morze a ja nie nawidze jeżdzić samochodem może mu przejdzie pomysł ;-)

reklama
hello!
Nosz to katusze czytac ten watek, bo od rana kusicie smakami, a ja na glodzie bo jeszcze dobrze sniadania nie zdazylam zjesc a juz mi sie obiad marzy:D

U nas tez test z glukozy na czczo, bo krew pobieraja tez przed posilkiem... ale ja zawsze na czczo dobry poziom cukru mialam a cukrzyce ciazowa i tak zaliczylam:/
Chociaz ostatnio u ginki slyszalam jak pielegnieraka mowila dziewczynie ze moze zjesc jakies lekkie sniadanko przed badaniem, ale nie dam sobie glowy uciac ze to o ten sam test chodzilo, a moze po prostu cos sie zmienilo i teraz innaczej robia... Dobrze ze u nas na to badanie bez kolejki biora, bo mozna by z tego zaslodzenia i glodu zejsc z poczekalni nogami do przodu:/

Niunia, ja jajca w takiej postaci lubie ze smazonymi ziemniaczkami:D Za to kluseczki to kiedys jadlam z samym maselkiem, czosnkiem i zoltym serem i wiem ze mi to smakowalo ale teraz jak o tluszczu mysle to mnie skreca....

I wiecie co ja mimo drugiego dziecka, tez nie za bardzo sie orientuje o co kaman z tymi skurczami:szok: Mam nadzieje, ze poznalabym ze to to jakby sie cos dzialo... Bo szczerze mowiac u nas to na zadne leki chyba nie mam co liczyc w razie czego, chyba ze juz naprawde byloby ze mna zle....

A co do urody w ciazy, to u mnie paznokcie ok jak zawsze, wlosy mniej wypadaja, za to wysyfilo mi dekolt, szyje, plecy.... fuj I to podobno na chlopaka... Ale z cora w ciazy mialam i skore, wlosy i paznokcie bardzo ladne...

Ależsłoneczko przygrzewa!!! Aż sie spociłam! Byłyśmy na pikniczki i placu zabaw i znajomej która właśnie domek kupiła - ależ jej go zazdroszczę...

sylwia a czemu aż tyle będzie trwała podróż z Londynu? Myślałam że z tamtąd więcej połaczeń jest. Jak to nie ma młodej kapuchy?! Jest, tylko trzeba wiedzieć gdzie kupować - u nas taki Pakistan ma warzywniaczek i wszystko tam jest.

A ten przepis o którym pisze Niunia to się jakoś tak profesjonalnie nazywa ale już nie pamiętam jak...spaghetti jakieś tam, tylko wiem że oprócz tego jajka jeszcze zioła się dodaje.

Sivi kolo mnie jest taki duzy targ ale nie spodkalam tam kapusty nowej przynajmniej jeszcze.
A co do podrozy to trzeba na lotnisko dojechac bo po drugiej stronie londynu jest ode mnie ok 2.5h tam odsiedzziec 1.5h lot kolejne 2.5h potem znowu w kolejce do odprawy tak do 30 min i znowu z lotniska do domu 2h to tak w skrocie a jeszcze zawsze cos po drodze sie wydarzy.
Obiadek zjedzony gary sie piora dzicko z m na placu zabaw chwila relaksu w ciszy :)

mniami ale ja mam jeszcze ciasto biszkopt czekoladowy przekladany kremem smietankowym, i truskawki. A biszkopt nasadzony nalewka wisniowa mojej mamy. Dzis juz zjadlam 2kawalki i juz polowy nie ma!

reklama
faceci to idioci mój pojechał w delegacje cały dzien sie duren nie odzywa miał zadzwonić o 17 i przez 2 h nie odbiera telefonu ani nic myślałam że zwariuję z nerw a mała mi w brzuchu skakała jak szalona, a on teraz dzwoni ze telefon miał wyciszony i ze jest okey :wściekła/y:

Do góry