reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Madziunia to na którą można wpaść na obiad??

U nas dziś ogórkowa i placki ziemniaczane. Mój ulubiony zestaw;-)

My dzis zaliczylismy szczepienie. Mała waży 6740. A ja dostałam skierowanie na badanie krwi bo mi włosy wypadają;/

reklama
Witam się i ja.
Pączuś dziś był obowiązkowy :-p tylko jeden.
Za oknem znów się biało robi powoli - półtorej godziny temu zaczął sypać drobniutki śnieżek i tak co raz mocniej.
Do wieczora nasypie i znów mąż będzie musiał odśnieżać.
Ale takie uroki zimy.
Ferie dobiegają końca - jeszcze 3 dni.
Ja 14 lutego mam znów kontrolę w PO. Zobaczymy co tym razem powiedzą.

A tak poza tym to spokojnie, po malutku.
Odzywajcie się kochane babencje :-)

hejka no pusciutko coś u nas ostatnio, u nas po raz pierwszy był bardzoooo tłusty czwartek napiekłam faworków i pączków. i Wczoraj na każde danie były pączki dlatego na zumbie myślałam że umrę tak mi wszystko podchodziło:-D:-D:-D Po za tym jestem w trakcie różnych badań dziś własnie odbieram wyniki bo 18 lutego idę na operację więc po pierwsze muszę się przygotować psychicznie a po drugie od pn musze się wziaść za chałupkę (pomyć okienka i takie większe porządki) co by później spokojnie dochodzić do sprawności. Ale nie ma co narzekać sama chciałam to mam:)))

Magdziunia a tak wnikajac jak oczko i jego sprawnosć?

Przyznaję się do 5 pączków;-) od dzis dieta...zeby sie tylko udało.

A wyniki krwi na ok, mam przyjsc za miesiac jak bedzie dalej problem

KAKA dobrze ze wyniki sa ok,ale ciekawe czemu te wlosy ci tal wypadaja :baffled:.
CZARNA pewnie pisalas ale nie pamietam,dlaczego masz operacje????????/
Ja tez musialabym okna pomyc ale jestem dopiero co po przeziebieniu wiec poczekam jeszcze kilka dni z tymi oknami :tak:.

Ja przyznaje sie tylko do 2 paczkow wczoraj hihi ale fakt zjadlam 2 .

Ja od dzis do poniedzialku wlacznie mam wolne ide we wtorek na popoludniu
yes2.gif
oj sama nie wiem co z tym czasem wolnym zrobic hihihi,cos ogarnelam a tak to bawilam sie z dziecmi.Ostatnio malo czasu z nimi spedzam bo wiecznie w pracy jestem, wiec korzystam i staram sie bawic z nimi lub cokolwiek z nimi razem robic
yes2.gif
.

Dzieci nadal chore ale humory maja dobre
yes2.gif
.Alan ZAPALENIE OSKRZELI oliwka gardlo i katar ale nie ma zle :tak:.

Kaka co się nie chwalisz:)))

Dorotka nie pisałam a operuje sobie obie nogi (żylaki) niestety są już w takim stanie że:-:)-:)-(
Zdrówka dla maluszków

Wyniki odebrane i jak to moja lekarka mówi jeszcze długoooo pożyje:))) tak więc plany bez zmian i 18 II do Poznania:tak::tak:

Karola - ale to wypadanie to normalne po ciazy. Jeszcze 3 mies po porodzie sie trzymaja, a pozniej leca. Mialam tak obydwa razy. A dieta chyba nie pomoze :-D I jak z karmieniem? Bo ja czekam do konca, zeby dietkowac. Teraz to raczej staramy sie wszyscy w domu zdrowo odzywiac. Tzn. Bez przesady, ale ostatnio np. Jemy tylko parowane, gotowane lub pieczone. No i jak gotuje, to tak, zeby Lilka mogla to zjesc, wiec jedzenie jak dla niemowlaczkow, bez konserwantow i glutaminianu, soli itp.Ja zadnego paczka nie zjadlam. Myslalam tydzien temu, ze jest tlusty czwartek, kupilam opakowanie faworkow i wciagnelam :sorry:
Czarna - powodzenia.

reklama
Grubą pupą mam się chwalic??

Trina ja przede wszystkim chce się ograniczyc nieco kalorycznie, a przede wszystkim słodycze! Wczoraj wciagnełam 1600 kalorii i w zasadzie byłam cały dzien najedzona ( w tym 4 rafaello, bo mój się miał ze mną odchudzac a sobie piwo otworzył na wieczór to ja dłużna nie byłam).

Włosy faktycznie po ciąży lecą. Hormony sie stabilizuja i nawet pierwsze pryszcze mam:baffled:

Do góry