reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ojoj.. Czarna, wiesz, że to też wynik stresów? I zdrowa wątroba to podstawa przy leczeniu. Nie, żebym Ci coś sugerowała;-)
Dorota tak to już jest z dziećmi:tak::-) Moja narzeka okrutnie, że nie ma brata lub siostry, ale jakby przyszło co do czego, to pewnie też by się tłukli:-D Masz zuch kobitę! Ja u dentysty histeryzuję potwornie:baffled:
Kaka wypluj te słowa:-D Bo mi znowu tylko na rachunki styknie! :-D:-D:-D A tak szczerze, to daję się robić, jak słyszę ile za podobne usługi bierze Irlandczyk:dry: Ale chyba się utnie wkrótce. Zwłaszcza telefoniczne "podatkowe pck":tak:

O północy mija termin składania, a ja tu z Wami!:szok: Pa!

reklama
Oho! Weekend:)

M w pracy, polędwiczki na obiad się marynują, Tuśka ogląda po raz milionowy "Jak wytresować smoka" i prosiła podziękować Lence, Karolince i ich rodzicom za pyszną czekoladę z krainy czekolady, bo własnie zjadła ostatni kawałek - czubek misiowego nosa:-D

Przegapiłam dzisiaj Julię:-( A cały zestaw był. Pięć odcinków z całego tygodnia. I do tego takie zwroty akcji ostatnio... Ale mam hobby, co? ;-):laugh2::laugh2:

Hehe, Evelajna ale dlugo oszczedzala te czekoladki:-) na zdrowko:-) a jak tam po ospie juz pewnie pozostalo wspomnienie i zdjecia???

Czarna bardzo mi przykro z powodu zlej diagnozy, mam nadzieje ze bedzie to jedna najbardziej z lagodnych odmian;-)

U nas dzis dzien pod znakiem poczatku remontu i tak bedzie przez nast tydzien, o tyle dobrze ze to na gorze..

Milej niedzieli:tak:

Ula a co remontujecie?? U nas wyszły wielkie plany a zrealizowaliśmy raptem część;/

Ja uwielbiam mleczną z Goplany, pozwalam sobie na 4 kratki i Olcia nie narzeka na szczęście. Ciekawe czy mleko czekoladowe jej leci??

Julke też oglądam chociaz czasem mnie wkurza...zawsze nie zdaża ze sobą porozmawiać albo nie chcą siebie wysłuchać...W przyszłym tygodniu akcja się zagęsci - czytałam opis.

Ciekawe co u Blond, PPataqi?

ULKA milego remontu :tak:.

KAKA no wlasnie ciekawe co u dziewczyn? a u MINISI wiesz co teraz slychac?????
Ja Julki nie ogladam,jakos jej nie lubie hihihiih.

Witam niedzielnie.Ja wlasnie mojego do magicznej krainy wyprawilam z dziecmi a sama nastawilam rosolku i zaraz wchodze do wanny na chwile ciszy i relaksu.Ach jaka fajna cisze i spokoj mam teraz w domu,ehhh nieoceniona chwila spokoju hihihihih.
Milej niedzieli

Witam poniedzialkowo,ja dzis wstalam z dobrym nastawieniem do zycia,co mnie bardzo cieszy,wreszcie pomalu dochodze do siebie,oby jak najdluzej.Milego dnia laseczki
biggrin.gif

Kaka lazienka na gorze i to juz ostatnie pomieszczenie, juz potem bedzie mozna mieszkac:tak:

Dorota jaki poniedzialek taki caly tydzien, zycze ci calego dobrego tygodnia;-)

Evelajna rozliczenia zakonczone to teraz urlop??? kiedy wyjezdzacie i czy zostajecie na swieta w PL?

My tu musimy cos zorganizowac na sylwestra, trza zaczac dzialac:tak:

Dziendoberek w poniedzialek, my z Lenka dzis same w domku, wlasnie sie zajadamy ptasim mleczkiem, ktore wczoraj zrobilam:tak:
Lenka oglada baje i co chwile reklama "mamo a kupisz mi to, a kupisz mi takie????" non stop sie pyta, to jej powiedzialam, ze jak wygram w totolotka to jej kupie:tak:

Ide zrobic sobie kawke, milego dnia:)

Ja dzis poczte zaliczylam i urzad miasta,wniosek o dowod zlozylam,dzieci daly mi popalic swoimi histeriami,caly urzad ich slyszal tylko szkoda ze ja pana urzednika nie slyszalam ani on mnie w trakcie gdy staralismy sie ze soba rozmawiac,Mowie wam mialam serdecznie wszystkiego dosc.

Babeczki dzis takie gotowe z proszku z dzecmi robilam,wyszly bardzo dobre
yes2.gif
.

ULA dzieki :-)

no hejka
U mnie dopiero ciśnienie schodzi po spotkaniu z rodzicami i władzami miasta (chodzi o ta prywatyzacje) niestety to dopiero początek ale w końcu wyszło na jaw że to nie domysły a niestety realne zamiary!!!!!!!!!!!

Evela mówisz o mojej wątrobie:))) ja się smieje że chyba zaczne używać życie bo zdrowy tryb mi nie służy :)))

Dorotka kurde musisz kobieto odpocząć!!!!!

Ulka nas łazienka czeka w przyszłym roku ale zobaczymy jak $$$$$$:sorry2:

Karolka a mogę byc w środę u Was??? bo jutro już mi się sis zapowiedziała:tak::tak:

co do Minisi obiecała że się pojawi na bb:cool2::cool2::cool2:

reklama
Czarna? 3. Mam kciuki za ta sprawe z tym przedszkolem a jesli chodz o mnie to kiedy kochana mam odpoczac? Od rana do wieczora sama jestem z dzicmi, rodzice daleko . Zajac sie dzecmi trzeba . Zalatwiac rozne sprawy tez trzeba i to z dziecmi w tle. Wiesz jak to sie mowi. Odpoczne po smierci.

Do góry