reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Skrobnelam na zamknietym.

Padam na pysk. Dzis M zabral dzieciaki do tesciow, a ja od 10 do 18 pakowalam nas. Lila byla dostarczana co 2 godz na jedzenie. Nienawidze przeprowadzek. A tu jeszcze trzeba sie spakowac na wakacje za tydz i rzeczy na teraz, bo od wtorku mieszkamy u tesciow.

reklama
CIRIL to dobrze ze z Wiktorem juz jest dobrze :-).
TRINA nie wiem ale chyba nie doczytalam,przeprowadzacie sie? dlaczego?gdzie?:tak:To milego pakowania.

My wczoraj fajnie niedziele spedzilismy ale ja od wieczora chora:baffled:,jakies przeziebienie mnie zlapalo,zle sie czuje a tu prawie caly dzien sama z dziecmi no ale jakos musze dac rade choc nie mam sil,Zaniedlugo lece z dziecmi do apteki aby sobie cos kupic,jakis plac zabaw zaliczymy i reszte odpoczywam bo sil nie mam :-(.

Milego dnia

Dzieńdoberek w poniedziałek, wczoraj tak ładnie było a dziś leje a ja muszę iść na działkę poplewić bo mi wszystko zarosło i się nie da:no:

My po imprezce sobotniej, było świetnie, do 5 rano i nawet Lenka z nami balowała bo się tak wybiegała, że o 18.00 padła i się obudziła przed 1 w nocy bo pierwszy raz !!!! spadła z łóżka, noi potem się bawiła , trochę oglądała bajki i dopiero razem ze mną poszła znów spać o 5.00:-) ale za to spała do 11.00..

Wczoraj jak zwykle po takiej nocy bardzo leniwy dzień.

Dorotka zdrówka tym razem dla ciebie

Trina no właśnie czemu mieszkacie u teściów???

Ciril wam ciężarówkom to szczególnie ciężko w takie upały, a na kiedy masz TP?

ula termin mam na 21.12, ale wcześniej będę miała cesarkę.Po poprzednim razie raczej nie pozwolą mi rodzić naturalnie...

Mojemu małżonkowi po niecałym roku znudziła się praca w Gda. Wracamy do Warszawy, do naszego mieszkanka. w środę mamy zdać właścicielom to mieszkanie, gdzie teraz mieszkamy. Przez te parę dni do wyjazdu na wakację oraz po nich mieszkamy u teściów. No a od połowy września mniej więcej wracamy do Warszawy.

CIRILa co bylo poprzednim razem?jakie klopoty mialas przy porodzie?bo nie pamietam,sorki.Szkoda ze bedziesz miala cesarke,ja mialam juz 2 i powiem ci ze cc sa przerabane moim zdaniem:baffled:.
TRINA aha to juz wszystko rozumiem skad i gdzie ta przeprowadzka:tak:.A ty co na to? chetnie wracasz do wawy czy nie?

Wczoraj bylam z alankiem w szpitalu na ostrym dyzuze z okulistyki i dostal krople na to napuchniete oczko i oklady robic ,recepty nieudalo mi sie wczoraj juz wykupic bo wrocilam o 23 a do apteki calodobowej strasznie daleko.Dzieci wstana to pojde z nimi do apteki.U nas pada deszcz ale cieplo ale po co ten deszcz?:baffled::baffled:.

Lekarka powiedziala ze jak oczko alanka sie pogorszy,alana stan sie ogolnie pogorszy,zagoraczkuje itp to wtedy juz lezec do szpitala:angry:ale oby nic sie takiego nie wydarzylo.Ja chora,ledwo zyje.dzis tylko obiad walne i sie obijam bo serio nie mam sil na nic ,tak masakrycznie sie czuje:dry:.

MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
Poprzednio mieliśmy infekcję wewnątrzmaciczną i podczas cesarki dostałam masywnego krwotoku, ledwo co mi uratowali macicę:baffled: i mam na niej mega zrosty... a na zewnątrz uśmiech od pachwiny do pacvhwiny i kilka dziurek dookoła....

CIRIL to ja widze ze ty jednakpo cc jestes,no to juz wszystko rozumiem,nie martw sie napewno tym razem bedzie juz wszystko dobrze:tak:.

Dzien dobry,ja dzis o wiele zdrowsza,wczoraj zrobilam sobie z oliwka samotny wypad matki z corka do magicznej krainy,za darmo na jej orzeczenie o niepelnosprawnosci :tak:.Fajnie bylo.
Oczko alanka juz coraz lepiej.Dzis jak jestem na chdzie to wezme dzieci i jadew miasto pozalatwiac sprawy.MILEGO DNIA .

a oto moj maly skarbek z tym chorym okiem.

jh9c7k.jpg

2hmeb12.jpg

aucso1.jpg

reklama
Do góry