reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Skrobnelam na zamknietym.

Padam na pysk. Dzis M zabral dzieciaki do tesciow, a ja od 10 do 18 pakowalam nas. Lila byla dostarczana co 2 godz na jedzenie. Nienawidze przeprowadzek. A tu jeszcze trzeba sie spakowac na wakacje za tydz i rzeczy na teraz, bo od wtorku mieszkamy u tesciow.

reklama
CIRIL to dobrze ze z Wiktorem juz jest dobrze :-).
TRINA nie wiem ale chyba nie doczytalam,przeprowadzacie sie? dlaczego?gdzie?:tak:To milego pakowania.

My wczoraj fajnie niedziele spedzilismy ale ja od wieczora chora:baffled:,jakies przeziebienie mnie zlapalo,zle sie czuje a tu prawie caly dzien sama z dziecmi no ale jakos musze dac rade choc nie mam sil,Zaniedlugo lece z dziecmi do apteki aby sobie cos kupic,jakis plac zabaw zaliczymy i reszte odpoczywam bo sil nie mam :-(.

Milego dnia

Dzieńdoberek w poniedziałek, wczoraj tak ładnie było a dziś leje a ja muszę iść na działkę poplewić bo mi wszystko zarosło i się nie da:no:

My po imprezce sobotniej, było świetnie, do 5 rano i nawet Lenka z nami balowała bo się tak wybiegała, że o 18.00 padła i się obudziła przed 1 w nocy bo pierwszy raz !!!! spadła z łóżka, noi potem się bawiła , trochę oglądała bajki i dopiero razem ze mną poszła znów spać o 5.00:-) ale za to spała do 11.00..

Wczoraj jak zwykle po takiej nocy bardzo leniwy dzień.

Dorotka zdrówka tym razem dla ciebie

Trina no właśnie czemu mieszkacie u teściów???

Ciril wam ciężarówkom to szczególnie ciężko w takie upały, a na kiedy masz TP?

ula termin mam na 21.12, ale wcześniej będę miała cesarkę.Po poprzednim razie raczej nie pozwolą mi rodzić naturalnie...

Mojemu małżonkowi po niecałym roku znudziła się praca w Gda. Wracamy do Warszawy, do naszego mieszkanka. w środę mamy zdać właścicielom to mieszkanie, gdzie teraz mieszkamy. Przez te parę dni do wyjazdu na wakację oraz po nich mieszkamy u teściów. No a od połowy września mniej więcej wracamy do Warszawy.

CIRILa co bylo poprzednim razem?jakie klopoty mialas przy porodzie?bo nie pamietam,sorki.Szkoda ze bedziesz miala cesarke,ja mialam juz 2 i powiem ci ze cc sa przerabane moim zdaniem:baffled:.
TRINA aha to juz wszystko rozumiem skad i gdzie ta przeprowadzka:tak:.A ty co na to? chetnie wracasz do wawy czy nie?

Wczoraj bylam z alankiem w szpitalu na ostrym dyzuze z okulistyki i dostal krople na to napuchniete oczko i oklady robic ,recepty nieudalo mi sie wczoraj juz wykupic bo wrocilam o 23 a do apteki calodobowej strasznie daleko.Dzieci wstana to pojde z nimi do apteki.U nas pada deszcz ale cieplo ale po co ten deszcz?:baffled::baffled:.

Lekarka powiedziala ze jak oczko alanka sie pogorszy,alana stan sie ogolnie pogorszy,zagoraczkuje itp to wtedy juz lezec do szpitala:angry:ale oby nic sie takiego nie wydarzylo.Ja chora,ledwo zyje.dzis tylko obiad walne i sie obijam bo serio nie mam sil na nic ,tak masakrycznie sie czuje:dry:.

MILEGO DNIA

Ostatnia edycja:
Poprzednio mieliśmy infekcję wewnątrzmaciczną i podczas cesarki dostałam masywnego krwotoku, ledwo co mi uratowali macicę:baffled: i mam na niej mega zrosty... a na zewnątrz uśmiech od pachwiny do pacvhwiny i kilka dziurek dookoła....

CIRIL to ja widze ze ty jednakpo cc jestes,no to juz wszystko rozumiem,nie martw sie napewno tym razem bedzie juz wszystko dobrze:tak:.

Dzien dobry,ja dzis o wiele zdrowsza,wczoraj zrobilam sobie z oliwka samotny wypad matki z corka do magicznej krainy,za darmo na jej orzeczenie o niepelnosprawnosci :tak:.Fajnie bylo.
Oczko alanka juz coraz lepiej.Dzis jak jestem na chdzie to wezme dzieci i jadew miasto pozalatwiac sprawy.MILEGO DNIA .

a oto moj maly skarbek z tym chorym okiem.

jh9c7k.jpg

2hmeb12.jpg

aucso1.jpg

reklama
Do góry