reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Majeczko witaj z powrotem, miejmy nadzieję, że na dłużej :-)
Gratulacje z okazji nowego dziecia, wiesz już co będzie?

Dziękuje i również Gratuluję:tak::-) Widzę,że Ty też po pierwszym usg-super,że wszystko dobrze z dzidzusiem:tak:
Jeszcze nie wiem kto tam sobie u mnie w brzuszku mieszka,ale obstawiam,że drugi synek. Może jutro dowiem się czegoś więcej na usg połówkowym:tak::-)

Majeczko witaj witaj noi gratulacje, coraz więcej pazdziernikowych dzieci albo już ma albo będzie mieć rodzeństwo:tak:
Trina chyba każda matka boi się jak to będzie jak się urodzi kolejne dzieciątko, ale jak już jest to jakoś tak sam się czas organizuje, żeby było w miarę sprawiedliwie:tak:
Wanilia a nianię już znalazłaś??
Magdziunia takie wczasy last minute są najfajniejsze, bo prawie do końca nie wiadomo gdzie się jedzie:-)

A ja dziś ma luzik, byłam w solarium a teraz sobie siedzę przed kompem, Lenka w przedszkolu, a Karolina z tatą w ogrodzie, coś mu tam pomaga, tylko na obiad coś trzeba wymyślić a nie wiem co??

Witajcie ostatnie podrygi zakupowe przed wylotem - lekarstwa są, spodenki dla Sebcia też, nowe okulary dla mnie (stare się rozsypały niestety) i dziś przyszło potwierdzenie wylotu.

Zdążyłam wejść do domu, po powrocie i tu taka informacja - ANDRZEJ LEPPER NIE ŻYJE.
Lo matko :szok::szok::szok::szok:
Ja jestem w szoku.
I podali, że to było samobójstwo - nie wierzę w to.
Jakoś lubiłam tego człowieka - szanowałam za to, że kochał rolnictwo, zwierzęta.
Ech ... życie.

Ula relaksik powiadasz.

Majeczko witaj i gratulacje ogromne - dobrze, że się udało z takimi przejściami.
Teraz to już z górki będzie.

A resztę to gdzie wywiało ... co pytam się.
Czarna chyba znów listę obecności musi wyjąć :-p:-p:-p

Właśnie oglądam Tour de Pologne - ech mają parę chłopaki w nogach.
Ja to przy nich cieniutka :-p

Hejo
Dziś zaliczyłam po raz drugi sadyste bo nie wyrabiałam z bólu po usunięciu 8 i dostałam antybiotyk do rany plus do łykania:sorry::sorry: ehhhh
I u nas małe przygotowania do wyjazdu co by na koniec wszytko nie zostalo bo jeszcze nie wiemy czy M dostanie wolne przed wyjazdem a nie myśle sama załatwiać i latać a i jeszcze z wiekszych rzeczy muszę karty zdrowia wyrobic;-)
No i tyle spadam

A śmierć Leppera jest dla mnie szokiem!!!!!!!

Magdziunia bombowo z tym wszym wyjazdem!!!!!!!!!!!!!! i już czekam na fotencje!!! co do listy obecności nikogo zmuszać do niczego nie będę;-)

Majeczka witaj i GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulka fajnie z tym relaksikiem:rofl2::rofl2:

Trina zniesie to bdb i nie zamartwiaj sie tym:))))

Wiola nic tych rzeczy choć kto wie:-p:rofl2::rofl2::-D:-D miało być kino , kolacyjka u chinoli;-);-) więc może jutro się uda bo przełożyłam plany a i opieka sie znalazła:rofl2::rofl2::rofl2:

No i mamy sobotę - od rana jakoś pochmurno i nawet kropiło.
Ale już widzę, że słoneczko się przebija także luzik.
Zaraz lecę do piekarni po bułki na śniadanie a i na jutro też będą.
Później niestety prasowanie yghhhh .... nie lubię tego strasznie, ale cóż trzeba.
Na 14.30 prawdopodobnie pojedziemy na ślub mojego szwagra brata - dostaliśmy też zaproszenie na przyjęcie weselne, ale tu odpadamy ze względu na wyjazd.

Czarna oj wiem, wiem tak mi się powiedziało z tą listą :-p:tak:
A kolacyjki i takiego romantycznego wieczorku zazdroszczę ;-)
Współczuję z tym zębem - oj teraz będzie już dobrze.

No dobra czas coś w kuchni zadziałać i kawusi się napić - jakoś mnie naszło.
Oby tylko nocy nie mieć z głowy przez to ;-)

Melduję że żyjemy.

Nocnikowanie idzie nam już pełną parą. W nocy też bez wpadek;-)

Pozatym po staremu. TYlko weny brak. W każdym razie mała pomocnica mi rośnie;-) i niedługo wyjedzie z piekarnika ciacho, które pomagał mi robic;-))

Dzięki Kochane!
Dziś dowiedziałam się na połówkowym,że będziemy mieli córeczkę:-) Lekarz nie miał zadnych watpliwości:tak:
Strasznie się ciesze:-D Wszystkie parametry są w normie:-) Mała bedzie miała na imie Sara:tak:
Strasznie boli mnie dół pleców...
Buziam miłego weekendu

Witajcie - oj działo się dziś ... działo.
Od rana jakiś taki rwetes i zabieganie, prasowanie, pakowanie i sprawdzanie czy wszystko jest w walizkach.
A później wyszykowaliśmy się i pojechaliśmy na 14.30 na ślub i wesele brata mojego szwagra.
Było super i musieliśmy się urwać wcześniej, bo młody był marudny a tak to wcześniej szalał na całego.

Oczywiście bez szaleństw pogodowych nie obeszło się i od rana kropiło, później jakby się przejaśniało i znów lunęło.
A ja akurat wyskoczyłam do piekarni po bułki i kwiaty ... ech :-p
Ale co tam z cukru nie jestem więc się nie roztopiłam.

A teraz lecę spać i do usłyszenia, do napisania i buziaczki kochane - za dwa tygodnie zajrzę.
Spokojnej nocy oraz super udanej niedzieli.

Acha
P. S Majeczko gratulacje, że będziecie mieli córcię - super :tak:

reklama
Witam niedzielnie;-)

Ach ten deszcz;-/ Nic sie nie chce!

Zaliczyliśmy nocną wpadkę. Będę musiała jednak młodą wysadzac w nocy.

Obejrzałabym cos fajnego a tu nic ciekawego trafić nie mogę.

Do góry