reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Majeczko witaj z powrotem, miejmy nadzieję, że na dłużej :-)
Gratulacje z okazji nowego dziecia, wiesz już co będzie?
Dziękuje i również Gratuluję:-) Widzę,że Ty też po pierwszym usg-super,że wszystko dobrze z dzidzusiem
Jeszcze nie wiem kto tam sobie u mnie w brzuszku mieszka,ale obstawiam,że drugi synek. Może jutro dowiem się czegoś więcej na usg połówkowym:-)
malaulka
Podwójna mamusia
Majeczko witaj witaj noi gratulacje, coraz więcej pazdziernikowych dzieci albo już ma albo będzie mieć rodzeństwo
Trina chyba każda matka boi się jak to będzie jak się urodzi kolejne dzieciątko, ale jak już jest to jakoś tak sam się czas organizuje, żeby było w miarę sprawiedliwie
Wanilia a nianię już znalazłaś??
Magdziunia takie wczasy last minute są najfajniejsze, bo prawie do końca nie wiadomo gdzie się jedzie:-)
A ja dziś ma luzik, byłam w solarium a teraz sobie siedzę przed kompem, Lenka w przedszkolu, a Karolina z tatą w ogrodzie, coś mu tam pomaga, tylko na obiad coś trzeba wymyślić a nie wiem co??
Trina chyba każda matka boi się jak to będzie jak się urodzi kolejne dzieciątko, ale jak już jest to jakoś tak sam się czas organizuje, żeby było w miarę sprawiedliwie
Wanilia a nianię już znalazłaś??
Magdziunia takie wczasy last minute są najfajniejsze, bo prawie do końca nie wiadomo gdzie się jedzie:-)
A ja dziś ma luzik, byłam w solarium a teraz sobie siedzę przed kompem, Lenka w przedszkolu, a Karolina z tatą w ogrodzie, coś mu tam pomaga, tylko na obiad coś trzeba wymyślić a nie wiem co??
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie ostatnie podrygi zakupowe przed wylotem - lekarstwa są, spodenki dla Sebcia też, nowe okulary dla mnie (stare się rozsypały niestety) i dziś przyszło potwierdzenie wylotu.
Zdążyłam wejść do domu, po powrocie i tu taka informacja - ANDRZEJ LEPPER NIE ŻYJE.
Lo matko
Ja jestem w szoku.
I podali, że to było samobójstwo - nie wierzę w to.
Jakoś lubiłam tego człowieka - szanowałam za to, że kochał rolnictwo, zwierzęta.
Ech ... życie.
Ula relaksik powiadasz.
Majeczko witaj i gratulacje ogromne - dobrze, że się udało z takimi przejściami.
Teraz to już z górki będzie.
A resztę to gdzie wywiało ... co pytam się.
Czarna chyba znów listę obecności musi wyjąć
Właśnie oglądam Tour de Pologne - ech mają parę chłopaki w nogach.
Ja to przy nich cieniutka
Zdążyłam wejść do domu, po powrocie i tu taka informacja - ANDRZEJ LEPPER NIE ŻYJE.
Lo matko
Ja jestem w szoku.
I podali, że to było samobójstwo - nie wierzę w to.
Jakoś lubiłam tego człowieka - szanowałam za to, że kochał rolnictwo, zwierzęta.
Ech ... życie.
Ula relaksik powiadasz.
Majeczko witaj i gratulacje ogromne - dobrze, że się udało z takimi przejściami.
Teraz to już z górki będzie.
A resztę to gdzie wywiało ... co pytam się.
Czarna chyba znów listę obecności musi wyjąć
Właśnie oglądam Tour de Pologne - ech mają parę chłopaki w nogach.
Ja to przy nich cieniutka
Hejo
Dziś zaliczyłam po raz drugi sadyste bo nie wyrabiałam z bólu po usunięciu 8 i dostałam antybiotyk do rany plus do łykania ehhhh
I u nas małe przygotowania do wyjazdu co by na koniec wszytko nie zostalo bo jeszcze nie wiemy czy M dostanie wolne przed wyjazdem a nie myśle sama załatwiać i latać a i jeszcze z wiekszych rzeczy muszę karty zdrowia wyrobic;-)
No i tyle spadam
A śmierć Leppera jest dla mnie szokiem!!!!!!!
Magdziunia bombowo z tym wszym wyjazdem!!!!!!!!!!!!!! i już czekam na fotencje!!! co do listy obecności nikogo zmuszać do niczego nie będę;-)
Majeczka witaj i GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ulka fajnie z tym relaksikiem
Trina zniesie to bdb i nie zamartwiaj sie tym)))
Wiola nic tych rzeczy choć kto wie miało być kino , kolacyjka u chinoli;-);-) więc może jutro się uda bo przełożyłam plany a i opieka sie znalazła
Dziś zaliczyłam po raz drugi sadyste bo nie wyrabiałam z bólu po usunięciu 8 i dostałam antybiotyk do rany plus do łykania ehhhh
I u nas małe przygotowania do wyjazdu co by na koniec wszytko nie zostalo bo jeszcze nie wiemy czy M dostanie wolne przed wyjazdem a nie myśle sama załatwiać i latać a i jeszcze z wiekszych rzeczy muszę karty zdrowia wyrobic;-)
No i tyle spadam
A śmierć Leppera jest dla mnie szokiem!!!!!!!
Magdziunia bombowo z tym wszym wyjazdem!!!!!!!!!!!!!! i już czekam na fotencje!!! co do listy obecności nikogo zmuszać do niczego nie będę;-)
Majeczka witaj i GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ulka fajnie z tym relaksikiem
Trina zniesie to bdb i nie zamartwiaj sie tym)))
Wiola nic tych rzeczy choć kto wie miało być kino , kolacyjka u chinoli;-);-) więc może jutro się uda bo przełożyłam plany a i opieka sie znalazła
magdziunia
Październikowa Mama'08
No i mamy sobotę - od rana jakoś pochmurno i nawet kropiło.
Ale już widzę, że słoneczko się przebija także luzik.
Zaraz lecę do piekarni po bułki na śniadanie a i na jutro też będą.
Później niestety prasowanie yghhhh .... nie lubię tego strasznie, ale cóż trzeba.
Na 14.30 prawdopodobnie pojedziemy na ślub mojego szwagra brata - dostaliśmy też zaproszenie na przyjęcie weselne, ale tu odpadamy ze względu na wyjazd.
Czarna oj wiem, wiem tak mi się powiedziało z tą listą
A kolacyjki i takiego romantycznego wieczorku zazdroszczę ;-)
Współczuję z tym zębem - oj teraz będzie już dobrze.
No dobra czas coś w kuchni zadziałać i kawusi się napić - jakoś mnie naszło.
Oby tylko nocy nie mieć z głowy przez to ;-)
Ale już widzę, że słoneczko się przebija także luzik.
Zaraz lecę do piekarni po bułki na śniadanie a i na jutro też będą.
Później niestety prasowanie yghhhh .... nie lubię tego strasznie, ale cóż trzeba.
Na 14.30 prawdopodobnie pojedziemy na ślub mojego szwagra brata - dostaliśmy też zaproszenie na przyjęcie weselne, ale tu odpadamy ze względu na wyjazd.
Czarna oj wiem, wiem tak mi się powiedziało z tą listą
A kolacyjki i takiego romantycznego wieczorku zazdroszczę ;-)
Współczuję z tym zębem - oj teraz będzie już dobrze.
No dobra czas coś w kuchni zadziałać i kawusi się napić - jakoś mnie naszło.
Oby tylko nocy nie mieć z głowy przez to ;-)
Melduję że żyjemy.
Nocnikowanie idzie nam już pełną parą. W nocy też bez wpadek;-)
Pozatym po staremu. TYlko weny brak. W każdym razie mała pomocnica mi rośnie;-) i niedługo wyjedzie z piekarnika ciacho, które pomagał mi robic;-))
Nocnikowanie idzie nam już pełną parą. W nocy też bez wpadek;-)
Pozatym po staremu. TYlko weny brak. W każdym razie mała pomocnica mi rośnie;-) i niedługo wyjedzie z piekarnika ciacho, które pomagał mi robic;-))
majeczka02
Fanka BB :)
Dzięki Kochane!
Dziś dowiedziałam się na połówkowym,że będziemy mieli córeczkę:-) Lekarz nie miał zadnych watpliwości
Strasznie się ciesze Wszystkie parametry są w normie:-) Mała bedzie miała na imie Sara
Strasznie boli mnie dół pleców...
Buziam miłego weekendu
Dziś dowiedziałam się na połówkowym,że będziemy mieli córeczkę:-) Lekarz nie miał zadnych watpliwości
Strasznie się ciesze Wszystkie parametry są w normie:-) Mała bedzie miała na imie Sara
Strasznie boli mnie dół pleców...
Buziam miłego weekendu
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie - oj działo się dziś ... działo.
Od rana jakiś taki rwetes i zabieganie, prasowanie, pakowanie i sprawdzanie czy wszystko jest w walizkach.
A później wyszykowaliśmy się i pojechaliśmy na 14.30 na ślub i wesele brata mojego szwagra.
Było super i musieliśmy się urwać wcześniej, bo młody był marudny a tak to wcześniej szalał na całego.
Oczywiście bez szaleństw pogodowych nie obeszło się i od rana kropiło, później jakby się przejaśniało i znów lunęło.
A ja akurat wyskoczyłam do piekarni po bułki i kwiaty ... ech
Ale co tam z cukru nie jestem więc się nie roztopiłam.
A teraz lecę spać i do usłyszenia, do napisania i buziaczki kochane - za dwa tygodnie zajrzę.
Spokojnej nocy oraz super udanej niedzieli.
Acha
P. S Majeczko gratulacje, że będziecie mieli córcię - super
Od rana jakiś taki rwetes i zabieganie, prasowanie, pakowanie i sprawdzanie czy wszystko jest w walizkach.
A później wyszykowaliśmy się i pojechaliśmy na 14.30 na ślub i wesele brata mojego szwagra.
Było super i musieliśmy się urwać wcześniej, bo młody był marudny a tak to wcześniej szalał na całego.
Oczywiście bez szaleństw pogodowych nie obeszło się i od rana kropiło, później jakby się przejaśniało i znów lunęło.
A ja akurat wyskoczyłam do piekarni po bułki i kwiaty ... ech
Ale co tam z cukru nie jestem więc się nie roztopiłam.
A teraz lecę spać i do usłyszenia, do napisania i buziaczki kochane - za dwa tygodnie zajrzę.
Spokojnej nocy oraz super udanej niedzieli.
Acha
P. S Majeczko gratulacje, że będziecie mieli córcię - super
reklama
Podziel się: