reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

hello babencje
ja teraz 4 dni wolnego dzis i jutro zapowiada sie upalnie u nas wiec posylam troche sloneczka :) jutro mam spotkanie przy obiedzie moja klasa z kursu angielskiego wraz z nauczycielka :) zapowiada sie milo

a w domku cos nie halo mamy kryzys i nie wiem co dalej z tego bedzie ... dlatego tez malo sie odzywam bo weny brak :(
bylam ostatnio na imprezie z kolezanka bylo odjazdowo i nast sie szykuje z moja klasa tez w sobote mam nadzieje ze wypali bo potrzebuje jakiegos odstresacza haha

wiola no to by sie porobilo haha :)
martyna wiem co czujesz :(

laski udanego urlopowania i z tego co widze najblizsze dwa tyg w Pl zapowiadaja sie superowo!! wiec glowa do gory!

na fotkowym kilka zdjec :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Laski,
Ja na zwolnieniu od piątku. Chycham i dycham, pociągająca też jestem. Boję się, że przez wirus może coś się stać fasoli, albo przez ten cholerny kaszel. Za tydz mam wizytę u gina na NFZ, to zobaczymy co i jak. Miałam ambitne plany sprzątania, ale ktoś musi mnie chyba kopnąć, bo tylko jem, a nic nie robię. już się pożegnałam z dzinsami kupionymi po schudnięciu :zawstydzona/y:
Co do kina, to młody był ostatnio z tatą na Auta 2 i w połowie seansu wyszli, bo Maciuś uznał, że on jest większą gwiazdą i po zwiedzaniu sali kinowej postanowił objawić się wszystkim na scenie.
A ta poza tym, to dalej ćwiczymy majteczki, ale raz na 2 dni przeciętnie zdarza się wpadka. W nocy jeszcze nie próbowałam. Ale za to zasypianie i nocki z powrotem zamieniły się w bajkę :-D młody sam zostawiony w pokoju, trochę sobie pogada, trochę się samochodami wziętymi do łoża pobawi, ale z niego nie wychodzi i w zasadzie najpóźniej w ciągu pól godz zasypia. I całą noc śpi, aż do samego rana. A rano budzi się i sobie leży w łóżeczku i coś tam do siebie gada. Ze dwa razy zajrzał do naszej sypialni rano, ale od razu uciekł, nawet jak go M wołął, to nie chciał wejśc do naszego łóżka :szok: nie wiem co się stało, chyba ktoś mi dziecko podmienił tych Włoszech ;-)

Pogoda Was dobija, mnie dziś na szczęście na nogi postawiła - było pięknie i cieplutko. Ale na wieczór już normalnie - znaczy się pada i jutro też ma lać...
No nie dziwne, że tu zawsze zielono:-D

Wiola no no... Faktycznie ciśnienie może skoczyć:)
Minisia trzymaj się. Oby lepsze dni przyszły.
Ula dobre pytanie, ale nie wiem. Jakbym się wybierała to razem z m, bo to jednak wyprawa, a my nie mamy dni wolnych razem w ogóle:-:)-(

Muszę Tuśkową do jakiegoś przedszkola wysłać, a to pewnie dopiero po wakacjach, bo od 15 lipca wszystkie zamykają. Jak te mamy pracujące tu funkcjonują?
U nas też zamykają przedszkola na czas wakacji? Może dziwne pytanie, ale nie wiem w sumie:eek:

O rany, jak mi się nic nie chce...

hejka w pochmurny dzionek czekam na powtórkę z rozrywki wczorajszego dnia kiedy to słonko uśmiechao się do mnie od ranka a dzis nawet się nie zapowiada by wyszło:-:)-:)-( ehhhh wiem marudze:rofl2::rofl2::rofl2:

Martynka a już myślałam że gdzieś cię wywiało:-p:-p:-p

Minisia po burzy zawsze wychodzi slonko więc życze Tobie jak najszybciej tego słonka;-)

Evelajna u Nas są dwa otwrte przedszkola dyżurujące:tak::tak: a żłobek normalnie czynny bo jeden tylko mamy;-)

Trina no niestety w kolejnych ciążach szybciej nabiera się kształtów:-p:-p ale to dobry znak i się nie przejmuj a porządki odłóż :tak::tak::tak: i kuruj się!!!!!

Tak piszecie o tym kinie może i Ja się wybiore z tym moim smykiem ale on nie lubi ciemności więc raczej wyszlibyśmy na samym początku seansu:eek::eek:

Czarna moj tez nie lubi ciemnosci i zaraz marudzi, ale jakos w kinie było inne zaintersowanie :-)
Ja dalej u tesciow, mała leży sobie, Rafał szaleje, a ja zaraz musze wyskoczyc do sklepu. Dzisiaj mamy rocznice, a jutro P urodziny, a on dopiero w piatek bedzie :-(

A ja mam dziś wolne przedpołudnie Lena w przedszkolu, Karolinka jeszcze w łóżku zeszła tylko na śniadanie i poszła spowrotem a ja ogarnęłam chatkę i właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem i chyba niedługo lunie deszcz bo tak się chmurzy i chmurzy....
Rano kupiłam Karolince kwiatuszka bo ma dzisiaj imieniny :tak:

Kaka nie wiem czy Ty dzisiaj też obchodzisz imieninki ale jeśli tak to wszystkiego
najlepszego:tak:

Hejka!

A u nas rano bylo 13st, wyubieralam sie jak na jesien i teraz sie topie :baffled:
Ale po poludniu ma znowu lac wiec moze nic straconego hihi:-D

Przynioslam do pracy leczo i im tu pachniuje:happy:

Wlasnie mialysmy rozmowe z dziewczynami a propo's dzieci w kinie. Jedna opowiadala, ze poszla na Harry'ego Potter'a i siedziala kolo tatusia z synkiem, ktory caly film paplal: o ja! tata patrz!, nie idz tutaj! uciekaj! ... i tym podobne.
Oj nie podobalo jej sie;-)
W kazdym razie w pl bylismy z Tusia na seansie dla dzieci: wtedy swiatla sa tylko przyciemnione, dzieci moga rozrabiac i gadac... nawet byla kawa i herbata dla rodzicow:happy: Moze i u Was takie organizuja?

Kaka, swietujesz? jesli tak to STO LAT! Jesli nie, to i tak buziaka przesylam :*

Ja po zakupkach :-) Kupiłam sobie tunike i leginsy, P kupiłam spodnie i sweterek i sie spukałam... hehe
A multikinie sa w soboty poranki dla dzieci, ale tam bajki z mini mini itp...
Kaka wszystkiego naj :-)

reklama
Co do kina, to byliśmy z Bartkiem na "Delfin Plum", podobało mu się, (popcorn chyba najbardziej:-p) Dopiero pod koniec bajki zaczął się nudzić alei tak ładnie wytrzymał.
Bardzo mu się podobało, więc chyba będziemy częściej chodzić.
Też słyszałam o porankach w multikinie. Może też się wybierzemy.

Do góry