wanilia79
Entuzjast(k)a
Hej hej :-)
Ja po USG i bedzie dziewczynka :-)
Wiecej napisze jutro - znaczy w dzien, bo juz spie... :-)
Buzka
Martynka ale super! Gratulacje!!!
M mnie prosi zebym nic nie robiła na święta bo przytyjemy heheh i mówi, ze to bedzie oszczędność na portfelu;-)
Kaka Do Twojego M moją teściową dać, to by zawału chłopina dostał, ona musi mieć góręęęę jedzenia, a ja tam byleby do gęby było co włożyć i z głodu nie zemrzeć ;-)
Ja sie chwale na bezczela ze wiekszosc przedmiotow mam juz prawie zaliczonych (prawie bo wpisy 15-16 styczen dopiero) i zostaly mi tylko 3 egzaminy na styczen a najgorszy to logika....`
Minisia, jak ja obcielam wlosy mlodemu to okazalo sie ze ma mega geste wlosy, ma grube i mega duzo ich, a zocha od urodzenia takie piorka ma mimo ze do tamtego roku scinalam jej na krotko (chociaz slyszalam ze to mit o wzmocnieniu wlosow bo scieciu)
Ania ale ci zazdroszcze ...mam nadzieje ze my w przyszlym roku na swieta bedziemy juz na swoim, a teraz to jutro przychodza montowac okna wiec malutkimi kroczkami moze uda nam sie skonczyc chalupine
Smecic wam nie bede , ale zle sie czuje, jest mi mega slabo, czasami to mam wrazenie ze serducho mi wyskoczy bo tak zaczyna bic( o siniakach wszedzie nie wspomne)...moze czas chociaz na morfologie tyle ze nigdy nie ma na to czasu. Moze po swietach;-)
Milych przygotowan babeczki zycze:-)
Magdasf po pierwsze gratuluję egzaminów, po drugie też słuszałam, że ścinanie włosów nie pomaga, a po trzecie nie łykasz za dużo polopirynki????
Cześć
od rana zamieszanie bo mieliśmy jedną sprawę do załatwienia, uwijałam się jak w ukropie, nerwy,a potem okazało się że zupełnie niepotrzebnie, tylko mnie głowa rozbolała, a dziś wieczorem jeszcze do gina i znowu stres, czy wszystko ok.
Moja bratowa już gotowa do startu, czytaj: rozpakowywania się, mimo że termin na 19 stycznia, Mania głową w dół i aż jej zazdroszczę. Normalnie nabrałam ochoty na poród naturalny .