reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

U mnie przeszło mega oberwanie chmury i wielka burza... Normalnie masakra. Szyby aż białe, nic widac nie było. Na ulicy z 20 cm wody... a ja z praniem na balkonie :-/ Zdąrzyłam tylko szybko przykryc folią, ale i tak ten wiatr ją szarpał i padało we wszystkie strony więc duzo to nie dało :-( Przez moment grad padał - wielkie kule.... Ciemno jak w d*** a ja sama w domku... grrr

reklama
Umnie upał, nie da sie ruszyć. Dzieci spocone i marudne, masakra.Aż sie prosi żeby tak zlalo to wszystko, lubię lato ale takie upaly męczą:-:)-:)-(Też nie mam sily nic zrobić...

Ja tylko na chwilkę, bo wielkie pakowanie.
Jutro ruszamy na Mazury z dziadkami.
Ciekawe jak podróż minie :baffled:

A na upały polecam chłodne kąpiele dla dzieciaków.
Moja Iza po takich od razu odzyskuje wigor.
I się hartuje od razu na jeziorkowe szaleństwa.

Do zobaczenia za 2 tygodnie!
Pewnie Was nie poznam ;-)

witam młody spi w domku bo na dworze leje, ale dziś już boksy zrobione, my z małym do południa legliśmy po wczorajszym grilu. Cisza i spokój

Witam a ja weekend sama;-)Rafalek u babci a ja z W mielismy sie bawic.poszlismy do klubu i tak mnie brzuch zaczal bolec ze wrcilismy:wściekła/y:ale zla jestem:-(teraz czas na ogarniecie domku, zakupy a wieczorem po Rafalka.aha zapomnialam napisac ze mlodemu kalafiora juz nie dawalam i zeszlo mu wszystko z twarzy.chrupki je czyli to nie o nie chodzilo.ciesze sie bo to najlepszy zestaw ratunkowy dla mnie.chrupka w lape i po dziecku:tak:
milego dnia!

My tez małego zostawilismy wczoraj wieczorem u dziadków, a sami bylismy na urodzinach kolezanki w klubie, a potem mielismy noc tylko dla siebie, bez przejmowania sie, że dziecko się obudzi :-D he he, padnieta jestem. Zaraz musze troche mieszkanie ogarnac bo syf jak nie wiem, potem do sklepu i po małego :-)

Dobrze macie...mi nikt dziecka na noc by nie wzioł:zawstydzona/y:

A ja własnie obiadek gotuje i cos mnie głowa boli. pogoda do d... jest.

U mnie tez od wczoraj leje :-( Szaro, buro, glowa mnie boli strasznie i do tego całe podbrzusze, bo juz okres powinnam dostac... ehhhh

Ja mam o jedfno dziecko mniej w domku. Tata przypomniał sobie, że jest tatą i zabrał Michała na zlot ciężarówek do Opola... Zadzwonił wczoraj zapytał czy może, hmmm dziwne zachowanie, ale może jakaś kobieta go dobrze zaspokoiła:-D:-D:-D:-D:-D:-D.Tak czy siak, trochę ciszej w domu, bo przecież jak nie chodzi do przedszkola to czasami go roznosi...
Unas wczoraj niezła burza byla, dwa dni temu akurat drzewa poprzycinali i chyba w porę bo wialo strasznie...

reklama
Do góry