reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

malena graki dla Izuni

Ładna pogoda i chyba wszystkich wywiało na dwór. My też cały dzień na dworze. Młody coraz ładniej usypia, nawet nie doczytuje bajki do końca.

reklama
Magdziu zdrówka dla Sebcia!!!

U nas czas pełzania po mieszkaniu więc brak czasu na swoje sprawy. :-p
Pogoda dziś trochę łagodniejsza, bo ostatnio to te upały były straszne:no:

Mam nadzieję że za tydzjak pojedziemy na Mazury pogoda nie zawiedzie:-):-)

Hej mamuśki :-D

Oj wiedzę że wszystkie zabiegane. My wyjeżdżamy dziś więc pewnie odezwę się dopiero po powrocie.:-D

Gartki dla Izuni :-)

Miłych wyjazdów!
My dopiero za tydzień z moimi rodzicami na Mazury, ale bez M.

Teraz jak nie na podwrórku, to pracę piszę.
W poniedziałek kumpel z studiów przyjeżdża z Wroc :-)

Z karmieniem dalej walczę - czasami się uda, czasami nie.
Stusujemy teraz system mieszany, zależny od humoru Jaśniepanny.
Miłego!

Hello panienki
Dalej mi tu wracać bo Malenia dobrze napisała FORUM NAM UMIERA!!!!

Magdziunia I co u lekarza????????

Ania widać dzien pełen wrazeń:-D:-D:-D Bynajmniej nudno nie było:-p:-p

Malenia Natusia gratki dla waszych ślimaczków

A ja czekam na mój sprzecik jak na zbawienie. Teraz korzystam z kompa stacjonarnego ale ciężko mi bo nie mam dzieci w zasiegu wzroku:no::no::no: A mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka:-D:-D:-D
Po za tym pogoda do d...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami:szok::szok::szok: ale co tam 4szt były po 10zł:-D:-D:-D:-D (jedna) wiec spoko loko:-p:-p:-p

Hello panienki
Dalej mi tu wracać bo Malenia dobrze napisała FORUM NAM UMIERA!!!!

Magdziunia I co u lekarza????????

Ania widać dzien pełen wrazeń:-D:-D:-D Bynajmniej nudno nie było:-p:-p

Malenia Natusia gratki dla waszych ślimaczków

A ja czekam na mój sprzecik jak na zbawienie. Teraz korzystam z kompa stacjonarnego ale ciężko mi bo nie mam dzieci w zasiegu wzroku:no::no::no: A mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka:-D:-D:-D
Po za tym pogoda do d...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami:szok::szok::szok: ale co tam 4szt były po 10zł:-D:-D:-D:-D (jedna) wiec spoko loko:-p:-p:-p
fajne zakupki
Hej mamuśki :-D

Oj wiedzę że wszystkie zabiegane. My wyjeżdżamy dziś więc pewnie odezwę się dopiero po powrocie.:-D

Gartki dla Izuni :-)

Udanego wyjazdu
Oj widzę, że forum umiera... :-(
U nas rewolucja prawdziwa, bo się Iza w końcu zaczęła turlać oraz pełzać do tyłu :tak:

Dobrej nocy wszystkim!
Gratki dla Izy

U nas cały tydzien zabiegany a to ur cioteczki, a to przegląd auta a to zakupy przed wyjazdem. Jestem w trakcie pakowania, i szału dostaje!!!!chyba całe szafy zabiorę!!! jedziemy na tydzien nad morze a potem do sępólna krajeńskiego do rodzinki. Maciuś pozna wreszcie swoją prababcię.miłego dzionka.pozdrawiam.

Witam - :errr::errr::errr: i tak się czuję.
Mały od 2.30 do 6.00 nie spał - płakal, marudził, wiercił się - jak ja cyca to on wrzask, butla ble :baffled:

Usnął później a ja wraz z nim ale tylko na chwilę - bo latałam do niego sprawdzać czy wsio w porządku.

Muszę wrzucić na luz bo przypłacę to zdrowiem.

Ech .... napiszę tutaj, bo nie mam zbytnio czasu.
Byliśmy u lekarza - gardziołko zaczerwienione, gorączka nawet wzrosła do 38,7st C ale spadła po Nurofenie.
Mam obserwować małego - dostał Nurofen do brania przez 3 dni 3 x dziennie po 3 ml, Engystol pół tabletki 3 razy dziennie, wit. C, wapno w syropku.

Noc była koszmarna, ale teraz gorączki nie ma.
Będę dawała jemu przez te 3 dni ten Nurofen i wszystkie zapisane specyfiki.
Nie ruszam się z domku z małym na dwór - zalecenie lekarza.

Już sama nie wiem czy taka tempka to od ząbków czy od czegoś innego.

No nic uciekam - papa.

U nas cały tydzien zabiegany a to ur cioteczki, a to przegląd auta a to zakupy przed wyjazdem. Jestem w trakcie pakowania, i szału dostaje!!!!chyba całe szafy zabiorę!!! jedziemy na tydzien nad morze a potem do sępólna krajeńskiego do rodzinki. Maciuś pozna wreszcie swoją prababcię.miłego dzionka.pozdrawiam.

Szampańskiego wyjazdu!

Dobre zakupki.
Niech ten sprzęt wraca, bo się nie odzywasz!

Magdziunia trzymaj się!
Zdrówka dla maluszka!

A ja się właśnie dowiedziałam, ze kumplowi się urodziła wczoraj dziewczynka.
A do ostatniej chwili byli pewni, że będzie chłopiec :szok:
Czyli to się jednak jeszcze zdarza!
Dzisiaj pępkowe, to dowiem się szczegółow!

Dziadek z Dzidzią właśnie wyprawieni na spacer, a ja zasiadam do mojej epopei!:angry:

Hej hej faktycznie forum umiera, jedyny plus tego jest że nie ma tyle stron nie trzeba przebierać gdzie ostatnio pisałyście.:((

Magda mój Konrad chce w domu zainstalować stacjonarny komputer a ja sie nie zgadzam wcześniej nie miałam argumentów ale teraz powiem że jak będzie więcej dzieci to muszę je widzieć!!!

Byliśmy z Jagną w czoraj u neurologa noi jaguśka musi być pod stałą wizyta neurologiczną tatko wsio spoko nie rozwija sie jak wcześniak tylko jakby miała 10 mies jest bardzo bystra i kontaktowa ale bioderka ma bardzo słabe i dlatego sie nie ciągnie sama do siadania tylko siedzi jak ją sie posadzi noi na ziemi ona nie raczkuje tylko sie czołga bo nie ma sił w tych bioderkach i musi mieć rehabilitacje.Acha chodzik powiedziała broń Boże!! A ja ją ostatnio wsadziłam z 2 razy.

Ja mam dziś zły dzien 2 raz w tym mies dostałam okres a biorę tabletki!!

Pozdrowionka

reklama
Witam.
Muszę sie pochwalić, że moje bliźniaki zaczeły raczkować. :tak::tak:Cieszę się że robią postępy ale nie jestem zachwycona jak widzę co wyprawiają:-D:-D:-D Jak takie robaszki sie rozłażą i nie wiem za którym lecieć najpierw, chwała Bogu, że kojće ktoś wymyślił:-D:-D:-D:-D

Do góry