reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Future a moze inhalacje sobie zapodaj na ten katarak???? Satry sposób ale sprawdzony:tak: i wit C.
Ppatqa ciekawa jestem czy uda sie wam wytrwać do swiąt z wiadomością. U mnie w rodzinie nigdy sie nie da niczego ukryć mama na odleglość wyczuje:-D

ahhhh miałam się pochwalić że mam pierwszy objaw ciąży otóż zaczeły pobolewać mnie brodawki tzn zrobiły się bardziej czułe:))
Ps lista zrobiona:cool2:

reklama
Cześć Kobietki:)

Ja dziś też czuję się troszkę lepiej i odkurzam konty na wiosnę:-D

Na przeziebienie proponuję mleko z miodem i wygrzać się w łóżeczku:tak:

Witam przyszłe i obecne mamy !

Z przyjemnością dopisuję się do grupy październikowej z terminem na koniec miesiąca ;) Po rocznych staraniach odnotowaliśmy pierwszy sukces :)

Ciekawa jestem, jakie są Wasze opinie nt. aktywności fizycznej w ciąży. Ćwiczyłyście, zamierzacie ćwiczyć? Mnie zawsze ruch bardzo dobrze robił na wszystko i trudno mi sobie wyobrazić zupełne „klapnięcie”...

Serdeczne pozdrowienia!
AgaWus

Witam kolejną mamusie:))
A mi M dał dziś pospac tzn poleniuchować w sypialni. Wylazłam z wyra o 11!!!!!:zawstydzona/y::-D Uwielbiam takie ranne leniuchowanie. Ale wstałam i zaraz zabrałam się do ogarnięcia chatki. I sobie wymyśliłam na obiadek Barszczyk ukraiński + kopytka ze skwarkami. Wiec idu do kuchni popracować;-)
Miłej niedzieli życze.

Ja właśnie odpoczywam przy kawce po przepysznym obiadku. Normalnie uwielbiam takie domowe jedzonko.
Co do zachcianek jako takich nie mam, jem jak zawsze. Zobaczymy co bedzie dalej.

czarna79 dzięki, mam nadzieje że do świąt wytrzymamy,
merry_joe witam

My dzisiaj poleniuchowaliśmy też do 11, potem wybralismy się na spacer do skansenu na Kaziuki, dopadła mnie ochota na cukrową watę, i zauważylam że od oscypków musze trzymac sie na kilometr, rano mnie troche mdliło, ale naszczęście jeszcze nie rozmawiam z kibelkiem. Teraz zmykam spać.

Witam nowe październikowe mamy:-)
Dawno mnie tu nie było a to z powodu braku neta w domu...
U mnie bez zmian: mdłości, wymioty, zgaga to codzienność:wściekła/y:Mam nadzieję że niedługo miną. Chyba już wszytkie pokarmy sobie obrzydziłam: mięso, owoce, warzywa, dżemy, jogurty,mleko,serki, zupy,ziemniaki ehhh brak mi słow. Jutro idę do dżina i zobaczę co powie ciekawego na moje wyniki:szok: Szukałam interpretacji co mogą oznaczać takie poniżej normy ale nie mogę się doczytać.
Dzisiaj cały dzień na wykładach i jestem padnięta! Życzę miłych snow.:-)
Ps. Czarna79 fajna ta lista październikowych mam;-)Bardzo mi się podoba.​

Mi również bardzo podoba się nowa lista. Niestety jedna z dziewczyn z listy przedwczoraj poroniła. Nie czuję się upoważniona, żeby pisać kto. W każdym bądź razie strasznie mi przykro i smutno :-(

reklama
zgadza sie, to ja stracilam Maluszka.
mialam nadzieje spedzic z wami najblizsze miesiace, ale fasolka zadecydowala inaczej.
Mam nadzieje, ze wszystkie bedziecie o siebie dbaly i doczekacie sie wkrotce slicznych dzieciaczkow. trzymam kciuki.

Pozdrawiam was serdecznie...

Do góry