reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny na kaszel najlepiej zrobic syropek własnej roboty: obrac i pokroic kilka cebul, troche czosnku, miód i cukier, z tego wytrąci sie syrop i pic go najlepsze i najzdrowsze;-)powodzenia
:tak:

Dziewczyny na kaszel najlepiej zrobic syropek własnej roboty: obrac i pokroic kilka cebul, troche czosnku, miód i cukier, z tego wytrąci sie syrop i pic go najlepsze i najzdrowsze;-)powodzenia
:tak:

Dzieki zaraz sie zabiore do roboty tego syropu :-) ja pilam juz taki syrop ale tylko cebula i cukier bez miodu a teraz z miodem zrobie :tak:.
Ja bylam u ogolnego i jak glopia bylam pzred lekarzem tak jeszcze glupsza z niego wyszlam :wściekła/y: bo jak stwierdzil lekarz to nie ma zadnego lekarstwa dla kobiet w ciazy co w zupelnosci nie zaszkodzi plodu :wściekła/y: wiec kazal mi sie wstrzymac do jutra z
antybiotykiem ale ja sie chyba dluzej wstrzymam bede pila ten syrop a z slow
tego lekarza wynika ze lepiej nie brac lekarstw

ja też jestem troche przeziębiona, ale mi już powoli przechodzi.
Szczerze mówiąć wystraszyłam się czy to przeziębienie mi nie zaszkodzi.

Powiedzcie mi dziewczyny, czy macie jakieś zdanie na temat szpitali, chodzi mi o szpitale w Łodzi jeśli któraś z was mieszka w Łodzi to chętnie bym poznała jakieś opinie bo wsumie nie wiem jeszcze, który szital wybrać, myśle o Rydygierze.
Proszę was o opinie :blink:

Hej dziewczyny...a ja dziś pierwszy dzień w pracy po tygodniwej przerwie...były momenty, ze mdłosci mną targały ale dałam rade.

Mój brzuszek to już całkiem niezła piłeczka:)

Ten syrop własnej roboty jest bardzo dobry:tak:

Wszystkim przeziębionym mamusią dużo zdrówka życze.

kaka82
Kod:
Mój brzuszek to już całkiem niezła piłeczka:)
normalnie nie wierze prześlij fotkę albo wpadnij kiedyś na kawkę:-p

A gdzie mamusia odpowiedzialna za naszą listę??? Bo czas chyba uzupełnić;-)

Jestem dumna z Ciebie Kaka82,że dajesz rade, mni tez sie mdło robi w pracy ale daje jakoś rade, pójde usiąde troszke na chwile, przymkne oczka na 5 minut i jakoś dzień leci.

reklama
Do góry