reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

YouTube - Familiada - Zwierze

ja narazie sprzatam po gosciach, niestety teraz odkurzacz zastrajkował, wiec zostawiłam odkurzanie na później, podłogi umyte, łazienka znowu lśni, oczywiście moja mame gdzieś wcieło, kurze ogarniete. Zaraz ide do stajni i stodoły, mam nadzieje ze jak ie dziś to jutro się tam uwiniemy, lubie jak jest porządek.

małaulka będzie dobrze, my poszukujemy spawaczy, ale wiekszośc pouciekała za granice
blond i jak w domku
kaka ja sie własnie skapnełam ze jakoś we wrześniu M siostra jedzie na wczasy na 2 tyg i musimy łóżeczko jeszcze od nich wziąść

reklama
Witam.Weekendzik minął milusio bo z moim ukochanym a na tygodniu on zawsze zabiegany i nie ma czasu.Byliśmy na lodach na spacerku,na jasnej i muszę stwierdzić że szybko sie męczę i nie mam już sił.Dziś czuje sie fatalnie boli mnie gdzieś na górze brzuszka koło klatki piersiowej aż mnie tak zaciska i leże w łóżeczku i odpoczywam.Dzieciaczki sie coraz mniej ruszają bo im sie ciasno robi i już sobie fikołków nie mogą robić.Mnie niestety nic z piersi nie kapie i trochę sie tym martwię.
Ja wizytę u lekarza i usg mam 3 września już nie mogę sie doczekać aż zobaczę moją kruszynkę.Macie racje ten mies tak zleciał nie wiadomo kiedy,ale już niedługo będziemy tulic swoje maluchy:)
Dziś był krupniczek .Co do przypraw ja zawsze na oko robie wszystko i jest ok:)
Moja siostra tez od września oddaje malucha do przedszkola i też mówi że chyba nie wytrzyma.Ale dacie rade.Buski

A ja znów leniwa jak kluchy .... :baffled::baffled::baffled:
Szok - jakby powietrze ze mnie uszło.
Bziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i już ... po balonie.
Na szczęście miałam siłę obiadek zrobić, ale muszę zlecić zmywarce mojej pozmywanie ;-)

:laugh2:
Widziałam w tv reklamę z nowym katalogiem. Chętnie go obejrzę choć do Ikei mam daleko.

Jutro przyjdzie szafa dla Małej - ale fajowo, będę mogła i ja w koncu wszystko poprac;-) Ok 36tygodnia chce juz ubrać łóżeczko:tak:
Karola wklejam Ci link do nowego katalogu:
IKEA | Katalog 2009
PS. Ja też już marzę o ubraniu łóżeczka :laugh2::laugh2::laugh2:

Ale jestem dziś padnięta, moje dwie kotki naraz dostały ruję :szok: , jedna przechodzi spokojnie ale drugiej odstawiłam pół roku temu tabletki (chciałam zrobić jej zabieg ale ciągle przekładałam) i noc z głowy. Byłam już u weterynarza po tablety, więc będzie ok, bo ta druga diablica taka jurna że potrafi wyć całą noc i jeszcze tą spokojniejszą prowokuje, a ruje miewała na początku 10-dniowe, kocia masakra :-)
Nawet nie chciało mi się dziś jechać do SzR, było spotkanie z psychologiem, ale mam nadzieję że żadnej depresji ani dołów po porodzie nie będę miała co by potem żałować że nie poszłam posłuchać ;-)

Ja wlasnie pieke babke cytrynowa:tak:ale takiego gotowca z Gellwe bo najbardziej lubie:tak:
a w domku cudownie:tak:cisza spokuj, czasami komus tzlko jakas kosiarka zabuczy:tak:
moj byly niestety cierpi na brak wlasnego zdania....i niestety wiekszosc wygrywa:-(chociaz skoro jeszcze do mnie dzwoni kilka razy dziennie to znaczy zs sie jednak wszystkim chociaz troche stawia:tak:
a co do M to ja tez nie mam pytan....
rzeczywiscie niektorym niedlugo wskoczy 9:tak:a Agniesia ma chzba termin na 25 .09 czyli rowny miesiac jej zostal:tak:a ja sie tu ciesze ze ledwo w 8 wskoczylam:-p

Ppatqa dobrze, że już po gościach, w końcu odsapniesz :tak:
Blondi ja tam myslę, że uczucie wygra i znów będziecie razem.

Co do przypraw zawsze na oko sypię, bo nie lubię próbować.:crazy:

Sprzatać nie zamierzam, podłogi M wytrze, a teściowa niech się sama bierze za swoje porządki:-p.
Ostatnio M pomył mi okna i zawiesił firanki. Jeszcze 2 zostały, ale jedno to dopiero jak firanka i zasłonka będzie nowa.
Ja właśnie zjadłam budyń i ledwo oddycham. Mały mi wierzga po pęcherzu, aż czasem zaboli. Jak ja już chcę urodzić!!

Dziewczyny, mam pytanko, może któraś mi pomoże. Od kilku dni nie ściąga mi się poczta na outlooka i nie wiem co jest grane. :wściekła/y::wściekła/y:
Czy może mieć wpływ na to, że założyłam drugie konto internetowe? Jedno mam na interii, drugie na gazecie. Do tej pory miłam tylko na interii i było ok.

Blond wiem jak to jest taka samotnosc doskwiera a moze czas pokaze i samo sie rozwiazanie znajdzie.Ja jak jestem w trudnej sytuacji i nie umiem sobie poradzic to czekam a sprawa czasem sama jakos sie rozwiazuje bo czas nieraz podsuwa sam nam rozwiazanie.
Wanilia ja nie mam pojecia kompletnie sie nie znam:no:
Wiecie co ten film PRZEBUDZENIE co go wczoraj ogladalam okazal sie calkiem fajny wiec polecam jak ktoras ma mozliwosc sobie sciagnac z neta.
Kurcze ale mam dzis dzien moglabym jesc i jesc!!!:laugh2:

reklama
Do góry