reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

wydaje mi sie ze to zalezy od lekarza prowadzacego. w sumie nie udowodnili ze usg moze zle wplywac na plod. mimo to niektórzy lekarze nie chca robic za czesto usg. w sumie jezeli wszystko jest dobrze i ciaza nie jest zagrozona to rzeczywiscie nie ma potrzeby czestego zagladania do dzidzi.
ja rowniez mam wizyte jutro. co prawda nie wiem czy bedzie mi robil "dowcipnie" czy przez powloki brzuszne ale moj maz chce ze mna isc. wytlumaczylam mu jak wyglada badanie dopochwowe ale on stwierdzil ze i tak chce zobaczyc. wiec ja go zabieram, jezeli chce uczestniczyc to raczej mu nie odmawiaj. raczej skupicie uwage na tym co bedzie na monitorze niz tym co bedziesz miala robione.
pozdrawiam

reklama
Witam...
Podpinam się pod październik...mam termin na ok 22-24. To moje drugie dziecko. Jak na razie byłam u lekarza dopiero raz, ale był widoczny tylko pęcherzyk...potwierdzałam BHCG i wsio ok. Puki co głównie mam nudnośc i bóle głowy.

Cześć kobietki

Właśnie wróciłam od lekarza. Zaziębiona jestem na maxa... Mogę brać tylko rutinoscorbin i mam jeść kiwi i pić herbate z malinami... Nic do ssana do gardła i nic na ten okropny katar... :( Dostałam też zwolnienie do 5 marca... Mam się wyleżeć...

ps. witam wszystkie nowe mamusie :):):)

Cześć dziewczyny! dziś do was dołączam. zrobiłam 3 testy i na wszystkich wielki pozytyw:-) przewidywany termin porodu to 15.10.2008:-):-):-)

reklama
Dziewczynki a ja juz nie wiem co mam zrobic z moim strasznym bolem glowy juz
normalnie nie wyrabiam,az wczoraj mnie nie bolala glowa.
Dzies zas boli i lezenie nic nie daje :-(.
Aha i jeszcze jedna sprawa bo ja dziewczyny pol roku temu poronilam plod nie rosl i
nie bylo serduszka i minal ponad tydzien teraz od mojej wizyty u gin. a ja sie
tak strasznie martwie co bedzie na nastepnym usg ktore dopiero 10 marca za 2 tygodnie a
ja juz nie wyrabiam dziewczynki serio :-( .
I zastanawiam sie czy nie zadzwonic do gin i nie przesunac wizyty tydzien wczesniej lub ciut wczesniej bo mi takie zamarwianie sie nic dobrego mi nie daje a tak to bym posla i
zobaczylabym co sie dzieje jak myslicie sprobowac przesunac ta date ????????????????/

Do góry