reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czesc mamusie:)
WIELKIE GRATULACJE DLA PRZYSZŁYCH MAM PAŹDZIERNIKOWYCH!!!!!!!!!

Więc nareszcie będę mogę zapisać sie do tego forum bo jak wszystko bedzie ok:cool2: moj porod bedzie 6.10:-DKurcze nie wiecie jak się ciesze:tak:
Mam do Was pytanko jak szybko zrobiłyście test?W dniu spodziewanego okresu?Kurcze kusi mnie zrobić drugi by się upewnić ale nie wiem czy czekać do planowanego okresu?(mam bardzo rozregulowany cykl po tabletkach antykoncepcyjnych)Zrobiłam bobo test strumieniowy po 7 dniach i wyszła bardzooooo jasniutka kreseczka.Teraz jest 11 dzien:)Jeszcze 3 dni i okres(oby nie było go:):cool2:

Laseczki wczoraj zrobiłam teścik. Jak na wieczorowy to obie krechy pojawiły się niemal jednocześnie, więc chyba nie mam już wątpliwości czy jestem w ciąży :-D

A to test nr dwa:

Nie czuję się najlepiej, niepokoi mnie wczorajszy wieczorny spadek tempki, wiec zmykam disiaj do łóżka. Boję się o fasoleczkę

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK PAZDZIERNIKOW 08':-)
od mamuski sierpniowej08'
Życze spokojnych 9miesiecy i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużych brzuszków:-D

monika w dzień okresu powinno by już widac co i jak
a najpewniej 5 dni po
a w ogóle najlepiej idź do szpitala lub ośrodka i zrób beta hcg (to badanie z krwi które w 100% określa ciąże, kosztuje coś koło 20zł)

Ja swoj pierwszy test robilam 6 dni przed spodziewana@, a potem systematycznie co 2 dni:-D
nie wiem kurcze jak zamiescic zdjecie to bym z checia pochwalila sie tescikami ale moze porosze meza o pomoc i sie uda...

reklama
Dziekujemy mamusiu majowa, nie wiem jak reszta, ale ja strasznie ci zazdroszcze ze tak niewiele juz ci zostalo...Zagladaj do nas czasami i dopomoz dobro rada, bo co jak co ale o te kilka iesiecy jestes bardziej doswiadczona od nas.Pozdrawiam:-)

Do góry