reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam przyszłe mamy październikowe i życzę pięknych i spokojnych 9 m-cy!
Czasami tu zajrzę jeśli nie macie nic przeciwko.......: )
Leika - mocno trzymam kciuki byś dołączyła do tego wątku....:tak:

reklama
Już jest Październik!!!
Widze koleżanki z października 2007...
Ja jako mama październikowa 2007 życzę wszystkim Mamom Październikowym 2008 wszystkiego dobrego i spokojnej, lekkiej ciąży i krótkotrwającego porodu.:-):-):-)

GRATULACJE dla wszystkich mamusiek październikowych 2008

304.jpg

Jak zobaczyłam , że są już październikówki, to mi się łezka w oku zakreciła ze wzruszenia.... wróciły wspomnienia z tych cudownych 9ciu miesięcy.....
Życze wam przyszłe mamusie samych radości z rosnącym brzuszkiem.... cudowne chwile przed wami ..... ufff sentymentalna jestem.....
-październikowa mama 2007 (która urodziła w listopadzie ;-))

NO CO TO SIE DZIEJE...DOPIERO WRZESIEŃ A JUZ PAŹDZIERNIK...ALE CZAS LECI....

PAŹDZIERNIK JEST MI NIEZWYKLE BLISKI PONIEWAZ JA SAMA W 2006 ROKU BYLAM PAŹDZIERNIKOWĄ MAMĄ....
BOŻE AZ MI SIE ŁEZKA ZAKRĘCILA.....TROSZKE WSPOMNIENIA MI WROCILY JAK TO 2 LATKA TEMU ROBILAM TEST I ZOBACZYLAM 2 WYMARZONE, UKOCHANE KRESECZKI........OJ NIE MOGE ZARAZ SIE PORYCZE;-)

MAMUSIE Z PAXDZIERNILA...ZYCZE WAM SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY......PIEKNY OKRES NA CIAZE...W LATO BEDZIECIE MIALY TYLE WARZYW I OWOCOW..MNIAM MNIAM:-D

To ja tez dopisuje sie jako pazdziernikowa mamusia :) :) tescik z 2 kreseczkami i nic tylko sie cieszyc:) :) termin wypada na 4 pazdziernika :)

o kurcze dopiero testowałam z pierwszym dzieckiem - normalnie jakby przed chwilką z drugim a tu już pażdziernik się pojawił!!! Ale checa!!1 Dal wszytskich mamuś GRATULACJE!!!!

Wielkie gratulacje, Kształt_Zapachu! Spokojnych miesiecy przed Toba i spokojego wkraczania w macierzyństwo.
Życzy Ci mamuśka - październik 2002, sierpień 2004, wrzesień 2006 i czerwiec/lipiec 2008!

reklama
Do góry