reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dzień doberek:-) witam z pracy
w końcu mam chwilke czasu aby nadrobic zaległości;-), bo w domu w dzień to nie mam szans na posiedzenie przy kompie a wieczorem to już sił nie mam.

czarna79- przepraszam,ze dopiero teraz odpisuję:zawstydzona/y: z synkiem zostaliśmy skierowani do szpitala na operację na wodniaka jądra, lecz w czasie operacji okazało się, że ma przepuklinę, wędrujace jąderko oraz coś przyrośnięte do jąderka.Więc to wszytko miał na raz robione. wczoraj byliśmy na kontroli i ładnie sie wszystko zrosło ale w piąyek musze jechac jeszcze na ściągnięcie szwów. ;-)

Kaka z tym basenem jest tak że jeżeli masz skłonnosci do łapania różnych świństw to w ciązy szybciej sie łapie. Ale podobno są jakieś czopki na to. I podobno można sobie aplikować w czasie takiej kąpieli tampona z czymś tam (ale nie wiem z czym:baffled:)
Jeśli chodzi o basen to mi gin powiedział, że najlepiej jest tampon posmarowac clotrimazolem i bez problemu mozna chodzic na basen. Ja chodze raz w tyg i tfu tfu do dzis nic nei załapałam wiec moze to działa ;-)

ja tu dzis jeszcze zajrzę:-p

reklama
Zawadka nie wiem dlaczego ale jakos tak podświadomie podejrzewałam ze własnie cosik o te sprawy chodziło z Twoim synkiem;-) Najwazniejsze ze wraca do zdrówka i wszystko ładnie sie goi:tak:

I dzieki za podpowiedzi z basenem wiedziałm ze w którymś kosciele biją dzwony. Ale tak to jest jak sie o czymś słyszy ale samemu niestosowało:-p

Minisia super że wszystko oki z mężem i nie denerwuj sie więcej :-)))
A ja byłam wczoraj u ginki i na 90% chłopaczek!!!!! ale udało jej się tylko raz coś dojżeć między nóżkami bo maluch tak zaczął szaleć że stwierdziła że jakiś cyrkowiec nam się szykuje:-))) aż zdięcia nie mogła zrobić :-()
Miłego dzionka .

Czesc dziewczyny :-D ja wstalam juz o 8 jak zwykle ale teraz dopiero do was zagladam :tak:.Zjadlam sniadanko i teraz was poczytalam.

Minisia ciesze sie bardzo ze z M wsio oki jutro juz bedzie z Toba w domu:tak:.Ja tez
czekam na jutro jak na zbawienie bo jutro ide do gina i juz sie nie moge doczekac.

Dziewczynki ja mysle ze nie ma co sie martwic tymi kuciami rosnaca dzidzia jakos
musi dac o sobie znak:tak:.Mnie tez raz kuje a raz boli ale staram sie nie martwic
bo nie jest to taki bol ze placze z bolu ,choc czasem zaboli mocniej ale po kilku minutach przechodzi ,chyba tak musi byc:tak:.

Rozmawialyscie o basenie i wiecie co ja tak nie chodze na kryty basen ale wiecie
bedzie lato i w lato w piekna pogode chytnie bym sie przeszla na odkryty basen.
Jakies klapki na nogi czy cos w tym rodzaju bo i w basenie roznie to bywa :crazy:.
Jutro zapytam gina o ten basen ale jeszcze czas wiec jak co to bede go pytala jeszcze pozniej :-D.

Basen to ponoc super sprawa dla kregosłupa naszego...

Kulfon gratulacje chłopaczka:tak:

A ja nie lubię tamponów:crazy:

Kulfon GRATULACJE SYNKA ale super .

Dorotka1234... ale optymizmem zawiało:tak::-D

Kaka lepszy taki tamponik raz w tyg. przez 45 min niz meczyc sie później z jakimś śiwństwem:-p:rofl2:

Chatka w miare ogarneta. sniadako wciagniete spodnie poprułam wiec czas wyciągnąć maszyne:-p boziu jeszce nigdy niewszywałam klinów:baffled: zobaczymy co mi wyjdzie:rofl2:

Dolna dziewzynka jesteś to dasz radę z klinami. Ja niestety mam 2 lewe ręce do szycia.

Ja kiedys słyszłąam, ze dobrze sobie po kapieli włożyć lactowaginal ale nie wiem czy to prawda.

Kulfon gratuluje syneczka :-)
Czarna dzis mam jakis dobry chumor i pogoda piekna i nie mam ochoty siedziec w domu
i moze z tad moj optymizm :-),ale z tego co wiem to ty tez sie zabardzo nie przejmujesz
bolami i jestes optymistka :-) w koncu musze sie od kogos tego optymizmu nauczyc :-)

Dziewczynki pewnie sie ze mnei smiac bedziecie ale trudno ale wy tak operujecie takimi fachowymi nazwami gdzie was kuje a ja sie nigdy tak nie interesowalam ani szyjka choc to wiem co to jest ani jakis tam spojeniem .... nie wiem czy nawet dobrze pamietam i jest mi ciezko okreslic gdzie mnie kuje :-( Wiem stara baba ze mnie ale ja na serio nigdy w to nie wnikalam co
gdzie mam to co najwazniejsze to wiem i tego sie trzymalam ale przy was czuje sie zielona :-(

minisia super
zawadka będzie dobrze, chrześniak miał to samo i z duma pokazywał kreseczkę- bliznę
Kulfon super synek
czarna ja też nie mam zdolnosci do szycia , jak trzeba do zawioze do teściowej,
Ja siedze i wcinam śniadanko, potem ogarne chałupe bo teśćiowa się zapowaida na popołudnie, teść ojciec i mąż będą walczyć ze złożeniem altanki, wczoraj po 5 h stwierdzili że w dwójke nie da rady, ja mam jeszcze w planach pozbierać kamienie z dojścia na 4 padok, bo konie zryły tam równo

reklama
Ja się muszę przynać, ze nawet mój mąż szyje lepiej ode mnie:sorry2:

Dorotka fajnie, ze sie w końcu dobrze czujesz:)

Właśnie dzwoniłam do pracy, że wracam od poniedziałku - szefowa jakoś tak bez entuzjazmu:baffled:

Do góry