reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
DOKLADNIE JESTEM PRZE..............................SZCZESLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byle do czwartku!

minisia nio to super ,że wszystko ok. :-):-)
witam nowa mamusie :-)
kaka82 ten ból pępka to może być od tego ,że Ci sie rozciaga brzuch i pępek "nawierzch wychodzi"

minisia cieszę się że z Twoim M wszystko dobrze:-) Najgorsze to czekanie, ale już we czwartek będziecie razem spać-zobaczysz szybko zleci jutrzejszy dzień.
kaka82 mój gin mówił zeby lepiej unikać basenu w ciąży:tak:ze względu na to że temperatura wody może być znacznie niższa niż temperatura ciała i może to spowodować skurcze macicy co nie służy dzidziusiowi w brzuszku...Ale jak jest faktycznie to nie wiem, nie próbowałam..
JA dziś kupiłam mustele na rozstępy, ciekawe czy mi chociaż wybieli te moje 2 giganty na brzuchu:baffled:

Antuanet to co ja wiem basen w ciązy jak najbardziej polecany ale tylko za zgodą gina. Jezeli nie ma sie zadnych przeciwskazań można spokojnie uczęszczać:tak:

Ja już też na nogach...

Minisia - mówiłam, ze wszystko będzie ok:)
Co do basenu to oczywiście zapytam gina czy więcej jest pozytywów czy negatywów wizyt na basenie. U nas woda przewaznie jest dość ciepła tylko zdażają się grzybki...

Kaka z tym basenem jest tak że jeżeli masz skłonnosci do łapania różnych świństw to w ciązy szybciej sie łapie. Ale podobno są jakieś czopki na to. I podobno można sobie aplikować w czasie takiej kąpieli tampona z czymś tam (ale nie wiem z czym:baffled:)

Dobra idu ogarnąć chałupke zjeść śniadanko i biore sie za spodnie (wszywanie klinów)

Ja właśnie wciagam śniadanko, a potem może się do mamy przejdę. W piatek będzie szła waga w ruch wiec nie chcę się bardzo zaskoczyć;-)

reklama
Minisia jak miło czytac dobre wiesci o poranku:) Koniecznie daj znac w czwartek:tak:

Do góry