reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
to my

Załączniki

• DSC02307.jpg
    DSC02307.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02302.jpg
    DSC02302.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC02293.jpg
    DSC02293.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 34
witam
ulu podesłałam ci kilka linijek do przetłumaczenia jakbys mogła:-) byłabym ci bardzo, bardzo
agamir jaki on już duży
czarna nie marudź i tak nie o zdarcia jesteś

A u nas upału ciąg dalszy, spacerki przeniesione na 7.30 do 10, i po 17 bo inaczej nie da rady

hello babencje ale gorąco co:))))))))

My juz jesteśmy po spacerku i załatwianiu spraw. dzieciaczki właśnie zjadły obiadek a mamunia robi kawkę i zasiada do biurokracji wryyyy. Kolejny spacerek koło 15:))

Agamir mój mały wczoraj i dziś lata na golasa tak mamy gorąco!!!!

Ppatqa zrobione;-)
Agamir super masz chlopakow

Witam, u nas dzis tak jak lubie, czyli słonce i 21 stopni, a Wam dalej nie zazdroszcze:no:, zeby tylko z tych upałow znow jakichs wielkich burz nie było:no:

Rejestruje sie dzis przez neta, zeby moc tu pojsc na wybory, bo trzeba oddać swój cenny głos przecież:tak:

W domu luzik, bo u Karolinki jest koleżanka i Lena się bawi z nimi:tak:

reklama
Hello późną porą - upał niemiłosierny dzisiaj był.
Pranie schło w zastraszającym tempie także jestem zadowolona.
W pracy byłam do 11.30 także luzik i mogłam porobić w domku to co zaplanowałam.
A jutro czeka mnie wyprawa z moimi uczniami na Europejskie Biegi Młodych Olimpijczyków.
Taka masowa impreza lekkoatletyczna.
Wylosowaliśmy państwo Gambia i mamy flagę a dodatkowo powinniśmy byli zaprosić przedstawiciela ambasady tego państwa do wzięcia udziału w imprezie, ale ja nie miałam głowy aby jeździć jeszcze po takich instytucjach i prosić się o przybycie.
No cóż ..... mam tylko nadzieję, że moje dzieci czytaj uczniowie zajmą dobre miejsca.
A na jutro zapowiada się kolejny dzień z upałam i już się z lekka trzęsę jak one to zniosą.

No nic nie ma co narzekać - zmykam spać, bo zmęczona jestem.

Do góry