reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny . No u nas chyba był wczoraj sadny dzien u Antosia ale dzis juz lepiej zjadł troszke mleczka jest cut inny natomiast Maksio ciut gorzej. Spałam dzis 4 godz wiec jestm super wyspana ,. Teraz herbatka zielona .

Zobaczymy jaki bedzie dzisiejszy dzien ale mam nadzieje ze lepszy.

cZARNA ja tez czasem chciałabym jeszcze maluszka ale szybko przychodzi otrzezwienie raz ze wzgledu nazdrowie 2 ze wzgledu na moj system nerwowy. no i powró do pracy.

miłego dzionka

DZIEKUJE WAM ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIA NAPRAWDE BYŁO MI CIEZKO DWOJE MALYCH DZIECI CHORYCH I NOSZENIE ICH RAZEM TO WIELKIE WYZWANIE JAK NA MOJE 54 KG

A DZIS IDE DO FRYZJERA I KOSMETYCZKI MAZ ZOSTAJE Z MALUCHAMI\

BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Dziewczyny dzięki za kciuki. Napewno by pomogły gdyby spotkanie sie odbyło:wściekła/y: Jestem zła bo znowu cos mu wypadło. Ale podobno w poniedziałek na pewno sie spotkamy. No zobaczymy. Wczoraj byliśmy na imprezce. No mój A popłyną bardzo:laugh2:. Nie widziałam go takiego już dawno :laugh2: No ale fajnie było do 2 w nocy gralismy w kalambury:-p Dziś mąż dogorywa. Dzis jestem umówiona między 15-16 z pania z Avon-u bo może zostane konsultantką:-p Nie wiem czy to dobry pomysł ale zobaczymy. I to tyle.
Wiosno!!!
wiosna1.jpg

heloo ja po fryzjerze w 90% blond :p
a tak nic nowego
kupiona sukienka na komunie :)
ty to kiedyś łysa będziesz:-p:-p:-p
czarna a moze jednak sie skusisz :p
może może jak będę miała pikny domek:rofl2::rofl2::rofl2:
Czesc dziewczyny . No u nas chyba był wczoraj sadny dzien u Antosia ale dzis juz lepiej zjadł troszke mleczka jest cut inny natomiast Maksio ciut gorzej. Spałam dzis 4 godz wiec jestm super wyspana ,. Teraz herbatka zielona .

cZARNA ja tez czasem chciałabym jeszcze maluszka ale szybko przychodzi otrzezwienie raz ze wzgledu nazdrowie 2 ze wzgledu na moj system nerwowy. no i powró do pracy.

miłego dzionka

DZIEKUJE WAM ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIA NAPRAWDE BYŁO MI CIEZKO DWOJE MALYCH DZIECI CHORYCH I NOSZENIE ICH RAZEM TO WIELKIE WYZWANIE JAK NA MOJE 54 KG

ehhh słonko dobrze ze M pomyślał o tobie i dał Ci dzień wolnego na regeneracje:tak::tak: Co do Antosia nie odpowiadałam bo ja w przeciwieństwie do dziewczyn nie wyobrażam sobie by dziecko nie jadło jak nie chce;-);-) robie cuda cudziki aby choć kilka kęsów zjadło:tak::tak:. Ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat:tak::tak:
Dziewczyny dzięki za kciuki. Napewno by pomogły gdyby spotkanie sie odbyło:wściekła/y: Jestem zła bo znowu cos mu wypadło. Ale podobno w poniedziałek na pewno sie spotkamy. No zobaczymy. Wczoraj byliśmy na imprezce. No mój A popłyną bardzo:laugh2:. Nie widziałam go takiego już dawno :laugh2: No ale fajnie było do 2 w nocy gralismy w kalambury:-p Dziś mąż dogorywa. Dzis jestem umówiona między 15-16 z pania z Avon-u bo może zostane konsultantką:-p Nie wiem czy to dobry pomysł ale zobaczymy. I to tyle.
Wiosno!!!
wiosna1.jpg
ehhh szkoda ze cie wystawił:nerd::nerd:
Kurde ale masz fajnie z tym imprezkami, u nas tylko na zlocie rodzinnym gramy. A ja tak to kochammmmmmmmm. Muszę Kakę i jej ślubnego namówić:-p:-p

Witam sobotnio:rofl2:
Na dziś planów brak no chyba ze wypad do tesco bo muszę coś mamie kupić na urodzinki;-) A tak to codzienność;-)

Witam!
Dzis dzien okropny od rana za sprawą mojego M.
Nawet zaczynam marzyc o rozwodzie!
Mysli o tym dają ulgę!
No ale jak ktos od rana zaczyna awanture o niewyprasowane koszule Nawet nie che mi sie o tym pisac:no: Teraz przeprasza,ze przesadził, ale mi to rybka, niech sie wypcha! Mam go w d. !

heloo ja po fryzjerze w 90% blond :p
a tak nic nowego
kupiona sukienka na komunie :)
Pokaż się!!! Ja też dziś zafarbowałam, ale tradycyjnie na czarno:tak:
dzionek zabiegany najpierw wizyta ciężarnej koleżanki i co mnie zdziwiło na moje pytanie który to tydzień odp nie wiem 2? upssss
potem pojechałam do sis i czuje sie coraz lepiej nóżka sie ładnie goi. A po obiadku poszłam do kumpeli która tydzień temu urodziła córcie i normalnie ZAKOCHAŁAM SIĘ i chyba se wyciągne spirale:-D:-D:-D( nie no żart)
no to pa dziewuszki:rofl2:
Dziwne, jak można nie wiedzieć w którym się jest tygodniu:sorry:
Fajnie że siostra ma się ok!!!
Aja też byłabym skłonna wyciągnąć spiralkę bo moje dwie szwagierki w ciąży i ja bym też jeszcze chciała, ale zdrowy rozsądek podpowiada DOŚĆ:tak::tak:

miłego dzionka

Fajny dziś dzionek u Ciebie i mam nadzieję ze maluszki szybciutko wyzdrowieją:tak:
Witam!
Dzis dzien okropny od rana za sprawą mojego M.
Nawet zaczynam marzyc o rozwodzie!
Mysli o tym dają ulgę!
No ale jak ktos od rana zaczyna awanture o niewyprasowane koszule Nawet nie che mi sie o tym pisac:no: Teraz przeprasza,ze przesadził, ale mi to rybka, niech sie wypcha! Mam go w d. !

Poprawy nastroju życzę;-)
Śliczna ta Twoja Natalka:tak::tak:
Evelajna gratuluję udanego wyjazdu do klienta życzę więcej takich udanych zleceń!!!!!!!

A my mamy dwa nowe ząbki, dwie czwórki.
Dziś moje dziewczynki bawily się w ogrodzie bo piękna pogoda u nas.
M nie ma dziś w domu, ja wysprzątałam cały dom, Karolinka powycierała kurze i umyła wanne i zlewy w łazienkach, bo to jest jej zadanie co tydzień na sobotę:tak: zrobilam obiadek noi teraz palę w kominku i podczytuję bb....

Wiosno!!!
wiosna1.jpg

Wow, mamy nowe forum!!!!!!!!!!!!!!
Maksiowa, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam za wczorajszą nieobecnośc, załatwialiśmy sprawy zw. ze sprzedażą auta. Wylot na 100% w nast. sobotę, 6. marca :) Poza tym codzienność. Mały bardzo rozrabia, żywe srebro!!!!!!!! Nocki dalej takie same :( A w żółądku wciąż motyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrej niedzieli!!!!! Buzka!!!!!

reklama
Wow, mamy nowe forum!!!!!!!!!!!!!!
Maksiowa, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam za wczorajszą nieobecnośc, załatwialiśmy sprawy zw. ze sprzedażą auta. Wylot na 100% w nast. sobotę, 6. marca :) Poza tym codzienność. Mały bardzo rozrabia, żywe srebro!!!!!!!! Nocki dalej takie same :( A w żółądku wciąż motyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrej niedzieli!!!!! Buzka!!!!!

Gosia no no no teraz to już wielkieeeeeee odliczanie!!!!!!!!

Witam w niedziele
Szok jeszcze pozostał widząc nową szatę naszego forum.
Ale chyba mi sie podoba:))))
dziś w planach spacerek do pepco bo widzę w gazetce fajny płaszczyk na wiosne:-p:-p ale jak faktycznie dzień będzie wyglądał czas pokaże:rofl2:

Do góry