reklama
A
agamir
Gość
Czesc dziewczyny . No u nas chyba był wczoraj sadny dzien u Antosia ale dzis juz lepiej zjadł troszke mleczka jest cut inny natomiast Maksio ciut gorzej. Spałam dzis 4 godz wiec jestm super wyspana ,. Teraz herbatka zielona .
Zobaczymy jaki bedzie dzisiejszy dzien ale mam nadzieje ze lepszy.
cZARNA ja tez czasem chciałabym jeszcze maluszka ale szybko przychodzi otrzezwienie raz ze wzgledu nazdrowie 2 ze wzgledu na moj system nerwowy. no i powró do pracy.
miłego dzionka
DZIEKUJE WAM ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIA NAPRAWDE BYŁO MI CIEZKO DWOJE MALYCH DZIECI CHORYCH I NOSZENIE ICH RAZEM TO WIELKIE WYZWANIE JAK NA MOJE 54 KG
A DZIS IDE DO FRYZJERA I KOSMETYCZKI MAZ ZOSTAJE Z MALUCHAMI\
BUZIAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
cZARNA ja tez czasem chciałabym jeszcze maluszka ale szybko przychodzi otrzezwienie raz ze wzgledu nazdrowie 2 ze wzgledu na moj system nerwowy. no i powró do pracy.
miłego dzionka
DZIEKUJE WAM ZA SŁOWA OTUCHY I WSPARCIA NAPRAWDE BYŁO MI CIEZKO DWOJE MALYCH DZIECI CHORYCH I NOSZENIE ICH RAZEM TO WIELKIE WYZWANIE JAK NA MOJE 54 KG
Mama Maksa
październikowa mama
Dziewczyny dzięki za kciuki. Napewno by pomogły gdyby spotkanie sie odbyło
Jestem zła bo znowu cos mu wypadło. Ale podobno w poniedziałek na pewno sie spotkamy. No zobaczymy. Wczoraj byliśmy na imprezce. No mój A popłyną bardzo
. Nie widziałam go takiego już dawno
No ale fajnie było do 2 w nocy gralismy w kalambury
Dziś mąż dogorywa. Dzis jestem umówiona między 15-16 z pania z Avon-u bo może zostane konsultantką
Nie wiem czy to dobry pomysł ale zobaczymy. I to tyle.
Wiosno!!!

Wiosno!!!

ty to kiedyś łysa będzieszheloo ja po fryzjerze w 90% blond
a tak nic nowego
kupiona sukienka na komunie![]()

może może jak będę miała pikny domekczarna a moze jednak sie skusisz![]()

ehhh słonko dobrze ze M pomyślał o tobie i dał Ci dzień wolnego na regeneracjeCzesc dziewczyny . No u nas chyba był wczoraj sadny dzien u Antosia ale dzis juz lepiej zjadł troszke mleczka jest cut inny natomiast Maksio ciut gorzej. Spałam dzis 4 godz wiec jestm super wyspana ,. Teraz herbatka zielona .
miłego dzionka

ehhh szkoda ze cie wystawiłDziewczyny dzięki za kciuki. Napewno by pomogły gdyby spotkanie sie odbyłoJestem zła bo znowu cos mu wypadło. Ale podobno w poniedziałek na pewno sie spotkamy. No zobaczymy. Wczoraj byliśmy na imprezce. No mój A popłyną bardzo
Dziś mąż dogorywa. Dzis jestem umówiona między 15-16 z pania z Avon-u bo może zostane konsultantką
Wiosno!!!
![]()

Kurde ale masz fajnie z tym imprezkami, u nas tylko na zlocie rodzinnym gramy. A ja tak to kochammmmmmmmm. Muszę Kakę i jej ślubnego namówić

Witam sobotnio

Na dziś planów brak no chyba ze wypad do tesco bo muszę coś mamie kupić na urodzinki;-) A tak to codzienność;-)
Małgorzatka80
Zaciekawiona BB
Witam!
Dzis dzien okropny od rana za sprawą mojego M.
Nawet zaczynam marzyc o rozwodzie!
Mysli o tym dają ulgę!
No ale jak ktos od rana zaczyna awanture o niewyprasowane koszule Nawet nie che mi sie o tym pisac
Teraz przeprasza,ze przesadził, ale mi to rybka, niech sie wypcha! Mam go w d. !
Mysli o tym dają ulgę!
No ale jak ktos od rana zaczyna awanture o niewyprasowane koszule Nawet nie che mi sie o tym pisac

malaulka
Podwójna mamusia
Pokaż się!!! Ja też dziś zafarbowałam, ale tradycyjnie na czarnoheloo ja po fryzjerze w 90% blond
a tak nic nowego
kupiona sukienka na komunie![]()

Dziwne, jak można nie wiedzieć w którym się jest tygodniudzionek zabiegany najpierw wizyta ciężarnej koleżanki i co mnie zdziwiło na moje pytanie który to tydzień odp nie wiem 2? upssss
potem pojechałam do sis i czuje sie coraz lepiej nóżka sie ładnie goi. A po obiadku poszłam do kumpeli która tydzień temu urodziła córcie i normalnie ZAKOCHAŁAM SIĘ i chyba se wyciągne spirale( nie no żart)
no to pa dziewuszki![]()

Fajnie że siostra ma się ok!!!
Aja też byłabym skłonna wyciągnąć spiralkę bo moje dwie szwagierki w ciąży i ja bym też jeszcze chciała, ale zdrowy rozsądek podpowiada DOŚĆ

Fajny dziś dzionek u Ciebie i mam nadzieję ze maluszki szybciutko wyzdrowiejąCzesc dziewczyny . No u nas chyba był wczoraj sadny dzien u Antosia ale dzis juz lepiej zjadł troszke mleczka jest cut inny natomiast Maksio ciut gorzej. Spałam dzis 4 godz wiec jestm super wyspana ,. Teraz herbatka zielona .
miłego dzionka

Witam!
Mysli o tym dają ulgę!
No ale jak ktos od rana zaczyna awanture o niewyprasowane koszule Nawet nie che mi sie o tym pisacTeraz przeprasza,ze przesadził, ale mi to rybka, niech sie wypcha! Mam go w d. !
Poprawy nastroju życzę;-)
Śliczna ta Twoja Natalka

Evelajna gratuluję udanego wyjazdu do klienta życzę więcej takich udanych zleceń!!!!!!!
A my mamy dwa nowe ząbki, dwie czwórki.
Dziś moje dziewczynki bawily się w ogrodzie bo piękna pogoda u nas.
M nie ma dziś w domu, ja wysprzątałam cały dom, Karolinka powycierała kurze i umyła wanne i zlewy w łazienkach, bo to jest jej zadanie co tydzień na sobotę

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Dziewczyny dzięki za kciuki. Napewno by pomogły gdyby spotkanie sie odbyłoJestem zła bo znowu cos mu wypadło. Ale podobno w poniedziałek na pewno sie spotkamy. No zobaczymy. Wczoraj byliśmy na imprezce. No mój A popłyną bardzo
Wiosno!!!
![]()
Wow, mamy nowe forum!!!!!!!!!!!!!!
Maksiowa, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam za wczorajszą nieobecnośc, załatwialiśmy sprawy zw. ze sprzedażą auta. Wylot na 100% w nast. sobotę, 6. marca
reklama
Wow, mamy nowe forum!!!!!!!!!!!!!!
Maksiowa, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam za wczorajszą nieobecnośc, załatwialiśmy sprawy zw. ze sprzedażą auta. Wylot na 100% w nast. sobotę, 6. marcaPoza tym codzienność. Mały bardzo rozrabia, żywe srebro!!!!!!!! Nocki dalej takie same
A w żółądku wciąż motyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrej niedzieli!!!!! Buzka!!!!!
Gosia no no no teraz to już wielkieeeeeee odliczanie!!!!!!!!
Witam w niedziele
Szok jeszcze pozostał widząc nową szatę naszego forum.
Ale chyba mi sie podoba
dziś w planach spacerek do pepco bo widzę w gazetce fajny płaszczyk na wiosne

Podziel się: