reklama
Agniesia25:)
Chyba u mnie hihi!!!!!Boziu bedę marudzić ja chce iść spac i obudzić się wczoraj gdzie to lato!!!!! Oddac mi tu zaraz
Od kilku dni mamy tak piekna pogode, ze chwilami az meczy.Temperatura ok 27 stopni.Mala rozebrana na maksa a i tak cala mokra.
Jak mala wstanie to ide na spacerek, troche sie nie chce, ale dla mnie dzien spedzony w domu to dzien stracony, zwlaszcza ze nie wiadomo jak dlugo potrwa taka pogoda.Mam nadzieje ze za 3 tyg. jak bede wracac do pracy to nie bedzie juz tak pieknie
Kaka powodzenia na zakupach, lec bo jeszcze maz sie rozmysli;-)
Milego dnia dziewczyny i zycze zeby sloneczko zawitalo do tych ktore na to czekaja:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Agniesiu fajnie, że napisałaś - przyślij trochę do mnie słonka.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka oj niedobrze ;-)
Madziunia, juz wysylam...........;-)
Kaka, och te ciastka...ja wlasnie zamowilam jakas herbatke odchudzajaca oolong, bo wciaz sie ludze ze mozna jesc wszystko, pic tylko herbatke odchudzajaca i chudnac
Kaka, och te ciastka...ja wlasnie zamowilam jakas herbatke odchudzajaca oolong, bo wciaz sie ludze ze mozna jesc wszystko, pic tylko herbatke odchudzajaca i chudnac
ppatqa
Październikowe mamy'08
witam po wczorajszej burzy dopiero teraz mam neta, my wczoraj cały dziń na dworze, młody zaliczył basenik w ogródku, już dziś jesteśmy po ogrodzie, młody drzemie, jak wstanie lecimy na dwór, dzis troszke chłodniej bo niebo zachmurzone, tylko 26 stopni.
Martynka gratuluje choć nie wiem o co w tych % biega
moli dzięki
Martynka gratuluje choć nie wiem o co w tych % biega
moli dzięki
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Agniesiu dzięki - właśnie ostatnie chmurki się przecierają i zaraz będzie luks
Idę wstawić małe pranko no i pomyslę co jeszcze.
Idę wstawić małe pranko no i pomyslę co jeszcze.
Podziel się: