reklama
Marma - no to udany weekend miałaś!! ale się usmiałam jak czytałam :-)
Ppatqa - oj spuszczajcie spuszczajcie łóżeczko!! Szymek natomiast jeszcze w ogóle nie myśli o wstawaniu ...
Malena - dzięki za info!! też tak zrobię..aczkolwiek i tak mało już karmię... wcześnie rano, potem po południu, wieczorkiem i w nocy, ale wieczorem bardzo brakuje mi pokarmu...ostatnio już kapituluję, bo Szymek zaczyna wrzeszczeć, bo chce więcej..i daję mu butlę... rano też nie dojada i moja mama, która z nim zostaje daje mu butle czasem...nie wiem czemu tak się dzieje, ale w sumie nawet na ręke mi to..pewnie za jakiś miesiąc, czy 2 już zupełnie przestanę go karmić, aczkolwiek żal mi trochę...
Czarna - dużo zdrówka dla Was!! oby Sami się nie zaraził` ...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH PRZEKOCHANYCH PAŹDZIOSZKÓW!!!!
Aż z ciekawości wejdę później na nasze posty z czerwca 2008 :-) hihi..rok temu to ja jeszcze nawet chyba nie wiedziałam czy będzie chłopczyk czy dziewczynka :-)
A ja w pracy...śpiąca straaaasznie.... chociaż nocka OK..jedna przerwa o 2:30 na cycusia i spanie do 5:30. Chyba sobie druga kawkę zrobię ...Szymon tak się rozgadał, że ho ho!! i to gada strasznie głośno: DADADA, albo BLABLA BLA, LALALA, itd....ale wręcz krzyczy...i piszczy tak głośno, że aż bębenki bolą....brrrrr...
Szymek dostał od nas FISHER PRICE UCZĄCE KLUCZYKI (647576787) - Aukcje internetowe Allegro
Zadowolony baaaaaardzo !! fajna zabawka!! A dzisiaj z okazji Dnia Dziecka idziemy na lody :-] myślicie że Szymek może dostać wafelek?? ma dokładnie 6,5 miesiąca ...
Ppatqa - oj spuszczajcie spuszczajcie łóżeczko!! Szymek natomiast jeszcze w ogóle nie myśli o wstawaniu ...
Malena - dzięki za info!! też tak zrobię..aczkolwiek i tak mało już karmię... wcześnie rano, potem po południu, wieczorkiem i w nocy, ale wieczorem bardzo brakuje mi pokarmu...ostatnio już kapituluję, bo Szymek zaczyna wrzeszczeć, bo chce więcej..i daję mu butlę... rano też nie dojada i moja mama, która z nim zostaje daje mu butle czasem...nie wiem czemu tak się dzieje, ale w sumie nawet na ręke mi to..pewnie za jakiś miesiąc, czy 2 już zupełnie przestanę go karmić, aczkolwiek żal mi trochę...
Czarna - dużo zdrówka dla Was!! oby Sami się nie zaraził` ...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH PRZEKOCHANYCH PAŹDZIOSZKÓW!!!!
Aż z ciekawości wejdę później na nasze posty z czerwca 2008 :-) hihi..rok temu to ja jeszcze nawet chyba nie wiedziałam czy będzie chłopczyk czy dziewczynka :-)
A ja w pracy...śpiąca straaaasznie.... chociaż nocka OK..jedna przerwa o 2:30 na cycusia i spanie do 5:30. Chyba sobie druga kawkę zrobię ...Szymon tak się rozgadał, że ho ho!! i to gada strasznie głośno: DADADA, albo BLABLA BLA, LALALA, itd....ale wręcz krzyczy...i piszczy tak głośno, że aż bębenki bolą....brrrrr...
Szymek dostał od nas FISHER PRICE UCZĄCE KLUCZYKI (647576787) - Aukcje internetowe Allegro
Zadowolony baaaaaardzo !! fajna zabawka!! A dzisiaj z okazji Dnia Dziecka idziemy na lody :-] myślicie że Szymek może dostać wafelek?? ma dokładnie 6,5 miesiąca ...
malena81
mamusia październikowa 08
A ja przejęta zębolem zapomniałam życzyć:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE PAŹDZIOSZKI!
Czarna to niedobrze z Laurą. Ciekawe czemu tak się dzieje po powrocie od teściów ZDRÓWKA!
Pati ale agent z Kamila
U mnie problem bardziej taki, że Iza nie chce cycać. Tylko raz w nocy robi to chętnie. Już anwet ją próbowałam przegłodzić - ale bez skutku.
Więc też mleka mniej, ale prowokuję nadprodukcję odciągając w dzień.
Marma; a ja dalej nie wiem co to za impreza i co to za szycie?
Jakie koło gospodyń?
Mała dzisiaj śpi z przerwami na gryzienie.
Oj męczy się bidula i taka poważna....
A na dzień dziecka dostała to:
MUZYCZNA MATA EDUKACYJNA FARMA, INTERAKTYWNA (635227764) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko, że próbuje to zjeść :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE PAŹDZIOSZKI!
Czarna to niedobrze z Laurą. Ciekawe czemu tak się dzieje po powrocie od teściów ZDRÓWKA!
Pati ale agent z Kamila
...
U mnie problem bardziej taki, że Iza nie chce cycać. Tylko raz w nocy robi to chętnie. Już anwet ją próbowałam przegłodzić - ale bez skutku.
Więc też mleka mniej, ale prowokuję nadprodukcję odciągając w dzień.
Marma; a ja dalej nie wiem co to za impreza i co to za szycie?
Jakie koło gospodyń?
Mała dzisiaj śpi z przerwami na gryzienie.
Oj męczy się bidula i taka poważna....
A na dzień dziecka dostała to:
MUZYCZNA MATA EDUKACYJNA FARMA, INTERAKTYWNA (635227764) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko, że próbuje to zjeść :-)
J
justyneczka
Gość
I ja dziś odwiedzam główny wątek żeby przesłać naszym bobasom dzisiaj całusy:-)
Posyłam dziś zapach letniego arbuza
Dwa pełne worki słonka
i kwiatek, po którym tupie biedronka
Moc uścisków, dużo uśmiechu a jeszcze więcej zabawy! :-)
Dwa pełne worki słonka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Dla każdego dzieciaczka :-)
Lubię Twoją słodką buzię,
Ty kochany mój łobuzie,
I serduszko Twe gorące,
Śle całusów Ci tysiące!
Lubię Twoją słodką buzię,
Ty kochany mój łobuzie,
I serduszko Twe gorące,
Śle całusów Ci tysiące!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Podobno daje sie Kisiel starszemu ciut dziecku I taki samemu zrobiony jA DALAM KILKA DNI TEMU I TAKI NRMALNY CO MY JEMY I BYLO OK I JAK SMAKOWALOdorota123456789 można dziecku dac kisiel?? Jeszcze nie próbowałam i myśle że tutaj tego nie kupie Ale jeszcze 5tyg i na wakacje do PL tam na bank znajde
Wróciłyśmy z parku, super było troche spaliłam sobie plecy i zaczynają swędziec Ale po prysznicu czuje się jak w raju :-) Mała zasneła po męczącym dniu, a jutro nad jezioro na dzień dziecka.
u WAS JAK ZWYKLE ZNAJOMI ZNAJOMI I ZNAJOMIEvelajna - nawte nie strasz, że to może być próchnica!! u tak małęgo dziecka??
Magdziunia - śliczny tekst!!
Magsasf - dużo zdrówka!!
PPatqa - to niezły remont Wam się szykuje!!
Moli - no właśnie sadomaso!! masakra!! nie mogę się powstrzymać, żeby nie naciskać tego zęba!! To Wy jeszcze na samym cycu jesteście?????? też ujwielbiam arbuzy!!
Malena - ja też od początku kaszki robię mleczne i nigdy nie było problemów po nich...wcześniej jeszcze Sinlac nesle na zmianę...może znowu ja kupię tak na odmianę ...Powiedz mi...jak chcesz się napić, to następnego dnia ściągasz mleko, czy po prostu cazły dzien nie karmisz i dopiero wieczorem, ale bez ściagania??
Wanilia - oj..mi też uciekają strasznie dni :-( a jak Szymus?? lepiej??
Dorotko - współczuję nocki. Pewnie faktycznie galaretka ...
Ale tu pusto dzisiaj!! a u nas fatralna pogoda!! w piątek byłam na panieńskim , ekstra było !! tylko niestety nuic sie nie napiłam, poza dwoma bezalkoholowymi piwkami :-(ale ogólnie było ekstra!!! wczoraj sama z Szymkiem pojechałam do Krakowa do znajomych którzy maj/a 2 tygodniowego synka...dojechali jeszcze jendi znajomi, poszli/smsy na dłuuuuugi spacer i moje najulubieńsze lody....a po 20-ej dpojechał do nas M, który cały dzień był w Wawie na studiach... a dzisiaj w domu...kolega nas odwiedził, posiezieliśmy faceci piwka się napili... ogólnie weekend udany :-]
Jejku usmialam sie z tej Twojej opowiesci Ciesze sie ze wyjazd udanyGRATKI ZA ZABKAHejka :-)
Właśnie wróciliśmy do domku było bosko Opowiem jutro. Lece spać bo padam z nóg No i mamy drugiego zęba
NAJLEPIEJ WSZYSTKONo i my wróciliśmy. Moja psiapsiółka wyjechała z powrotem do Szkocji. Nagadac sie nie mogłyśmy. Macio zaliczył od dziadków i Cioć prezenciki na Dzień Dziecka :-) Jutra ja mu muszę cos kupic tylko nie wiem no sie zdecydowac czy pan metka czy garnuszek na klocuszek czy szczeniaczek uczniaczek?:-) oto jest pytanie :-)
NOC KOSZMARNA ALE Z JAKIM EFEKTEMDzień doberek!
Nocka koszmarna, ale za to:
MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA.
Jeszcze go nie wypatrzyłam, bo język wystawia, ale dzwoni o łyżeczkę
Matka się cieszy jak głupia.
Wczoraj cały dzień leżenia, przysypiania.
No jak za panieńskich czasów niedziela.
Wypiłam w sobotę 2 piwa i się męczyłam wczoraj jak nie wiem co!
Ściągam, żeby tego mleczka "podtrutego" nie piła.
Np. w sobotę poszlismy na grilla po wieczornym karmieniu.
W nocy i rano dostała butlę, w dzień inne posiłki.
A ja gdzieś ok. 11 rano ściągnęłam mleko do pusta i tyle.
Gorzej było wczesniej jak się tego dużo produkowało...
GRATULACJE
I jak wizyta tesciowej ?Dla wszystkich naszych dzieciaczków
dużo zdrówka i tylko uśmiechu na
twarzy!!!!!!!!!
Dzien doberek:-) Ja tez tak szybciutko, bo wlasnie dzwonil jacek ze tesciowa przyjezdza, a w domu jak po huraganie;-);-);-) Ciekawe dlaczego do mnie nie zadzwonila ze chce przyjechac Odezwesie pozniej.
ZDROWKA i nie dziwie sie ze jestes zlaHej mamusie
DLA NASZYCH MILUSIŃSKICH DUŻO SŁONECZKA, BEZBOLESNEGO ZĄBKOWANIA, ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA CO DZIEŃ!!
Wpadłam tylko na chwile bo u mnie zaczyna sie szpital w domu Qrw... nie wiem czy to zbieg okolicznosci ale za kazdym razem jak wracam od tesciów po tyg moja Lala jest chora tak było przez ostatnie razy i jest teraz Podejrzewam oskrzela M z nia dzis pojedzie do lekarza. Mam nadzieje ze mały nie załapie Bo za tydzien mamy planowany wyjazd
Sorka ze tak egoistycznie ale zła jestem jak osa
No Kamilek to robi postepy Dobrze ze znizylas lozeczko Czas najwyzszyWszystkiego najlepszego dla maluszków w dniu ich świeta
malena gratki zębola
magda inspekcja będzie
kasia wszędzie taka pogoda chyba była
marma to udany wypad, a potworniasty szaleje jak zawsze
czarna zdrówka dla Lali
w nocy o 3 budze sie i słysze ze łóżeczko sie rusza, patrze młody siedzi, zanim zdążyłam wstać młody juz stał zadowolony i potem spać się mu odechciało, wzieliśmy go do łóżka i zaczepiał M. Potem spał jeszcze do 8 i teraz szaleje. wiec dzis łóżeczko leci już na sam dół
FAJNIE JEST SIE TAK CZASEM WYSPACppatqa ale zawał bym dostała po takim czyms Aisza w koju jak siedzi przewraca się na kolana, ciągle ją obserwuje bo mam stracha że wyadnie
Dzisiaj obudziła sie o 5:00 pewnie goraco jej było, spała z nami do 9:00, ale fajnie wyspałam sie jak nigdy
Miłego dnia zycze
WITAMY NA GLOWNYM WATKOI ja dziś odwiedzam główny wątek żeby przesłać naszym bobasom dzisiaj całusy:-)
Dwa pełne worki słonka
O sobie napisze pozniej Bo Oli mi nie daje
Wlasnie poszla do przedpokoju PIERWSZY RAZ
DLA WSZYSTKICH KOCHANYCH PAŹDZIOSZKÓW:
Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki
:-)
Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki
:-)
Czarna- gratki za remisik :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiec U nas wczoraj byla Przyjaciolka z mezem Oliwka dostala sliczny KOSTIUM KAPIELOWY :-) I NAKRECANA ZABAWKE DO WODY a w kostiumie wyglada bosko Wieczorem wkleje zdjecia :-)
Pozniej oni podwiezli mnie do pracy A tam zapierniczalam do rana Nocka meczaca bo zamkniecie miesiaca I duzo roboty No ale jakos zlecialo W domu spalam jakies 2 godziny i teraz zaczyna mnie brac zmeczenie Bylam dzis z Oli na spacerze Spotkalam kolezanke z coreczka w lipcu bedzie miala roczek Wiec spacerek uday W prawdzie jakos chlodnawo bylo ale poltorej godzinki pochodzilam :-)
W domu obiadek Oli zjadla 1/3 duzego sloika I popila troche mleka i padla I spi Ale jakos strasznie jeczala i poplakiwala CHYBA ZEBY JA MECZA :-(
DZIS i jutro mam wolne w srode dniowka
Na dzis planow juz brak bo sie rozpadalo
Aha tak sie wczoraj zapomnialam ze zapomnialam wziasc WCZORAJ O 20 tabletke antykoncepcyjna I wzielam dopiero dzis o 6,30 czyli 10,5 godziny pozniej Chyba nic sie az takiego strasznego nie stalo ? Teraz normalnie wezme dzis o 20 ?
Ja i tak nie uprawiam tego sportu wiec sie nie obawiam :-)
Pozniej oni podwiezli mnie do pracy A tam zapierniczalam do rana Nocka meczaca bo zamkniecie miesiaca I duzo roboty No ale jakos zlecialo W domu spalam jakies 2 godziny i teraz zaczyna mnie brac zmeczenie Bylam dzis z Oli na spacerze Spotkalam kolezanke z coreczka w lipcu bedzie miala roczek Wiec spacerek uday W prawdzie jakos chlodnawo bylo ale poltorej godzinki pochodzilam :-)
W domu obiadek Oli zjadla 1/3 duzego sloika I popila troche mleka i padla I spi Ale jakos strasznie jeczala i poplakiwala CHYBA ZEBY JA MECZA :-(
DZIS i jutro mam wolne w srode dniowka
Na dzis planow juz brak bo sie rozpadalo
Aha tak sie wczoraj zapomnialam ze zapomnialam wziasc WCZORAJ O 20 tabletke antykoncepcyjna I wzielam dopiero dzis o 6,30 czyli 10,5 godziny pozniej Chyba nic sie az takiego strasznego nie stalo ? Teraz normalnie wezme dzis o 20 ?
Ja i tak nie uprawiam tego sportu wiec sie nie obawiam :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Zapomnialam
ja rwoniez zycze naszym wszystkim dzieciaczkom duzo zdrowka i usmiechu na twarzy
aby rosly sobie sliczne ,silne i zdrowe :-)
ja rwoniez zycze naszym wszystkim dzieciaczkom duzo zdrowka i usmiechu na twarzy
aby rosly sobie sliczne ,silne i zdrowe :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie w tak wspaniałym dniu jakim jest Dzień Dziecka.
Chciałabym życzyć maluszkom:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, DUŻO RADOŚCI I UŚMIECHU.
OBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ PEŁEN PRZYGÓD.
NIECH RODZICE KOCHAJĄ A DZIADKOWIE ROZPIESZCZAJĄ.
:-):-):-)
No i zostałam sama - mąż pojechał :---( co prawda do piątku szybciutko zleci ale tęskno tak.
Zaczęłam też dietę i przez tą rozłąkę mam ochotę na coś słodkiego
Zawzięłam się i tyle, nie popuszczę.
Chciałabym życzyć maluszkom:
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, DUŻO RADOŚCI I UŚMIECHU.
OBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ PEŁEN PRZYGÓD.
NIECH RODZICE KOCHAJĄ A DZIADKOWIE ROZPIESZCZAJĄ.
:-):-):-)
No i zostałam sama - mąż pojechał :---( co prawda do piątku szybciutko zleci ale tęskno tak.
Zaczęłam też dietę i przez tą rozłąkę mam ochotę na coś słodkiego
Zawzięłam się i tyle, nie popuszczę.
Podziel się: