Aaaaaaa!!!!! 12 stron!!! I zaraz mi się parking skończy, ale może zdążę chociaż odpisać.
Marma bidulo Kacperek. Na gorączkę najlepiej lekarza i może faktycznie mocz zbadać. A na stulejkę, to seryjnie bardzo pomaga kąpanie w szarym mydle.
Malena kampania wrześniowa też jest dla ludzi. Tuśka jakoś odpuściła gryzienie i szarpanie jak zębol wylazł. Aż mnie dziw wziął. Obym nie zapeszyła
Wiola proszę w te dyrdy aparat odebrać, foty porobić i zamieścić. Marsz!

:-)
Czarna a propo's Volkswagena -

Joj, stare to na pewno jesteśmy. Ja dostałam walkmena
Dorotka nawet dwóch sekund nie zostawiaj samej choćby i na środku królewskiego łoża. W te dzieci dodatkowa energia wstępuje zawsze jak się nie spodziewamy....
Tuśka mi fiknęła przez lewy bark z przebieralnika, jak rozciągałam pieluchę stojąc nad nią

Dobrze, że przebieralnik położyłam na łóżku, a nie na łóżeczku, bo by poleciała na szafkę.
Kate bardzo fajny pomysł z tańcami
Magda zdróweczka dla Was!!
Kaka miłej wizyty teściowej!
Moli Mikesz komediantem chyba zostanie. Ubaw na 102
Patrycja lepszych dni Wam życzę, bo to cholera może wziąć jak się tak wali wszystko na raz.
No i lecę, bo mi auto odholują. O i tak to jest. Człowiek przyleciał poczytać w spokoju, musiał się sprężać, bo produkcja megahurtowa, smaka mu narobiłyście golonkami, plackami węgierskimi, innych watków nie nadrobiłam więc wyrzut sumienia pozostał, a teraz z jęzorem na brodzie lecę po małą. Stwierdziłam, że najlepiej niech ona ten katar odda dzieciom z powrotem. Do wieczoraaaaa!!!!