reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
MAMO MAKSA wspolczuje
MARMA :-(
My juz po Obiadku tzn Oli Zjadla pol wczorajszego sloiczka obiadku Zagescilam jej zageszczaczem ktory do mleka podaje i ciut kleiku Di tego herbatki wypila :-)
Przed lekarzem bedzie owocek :-)
Lece do niej :-)

Witajcie!
Wczoraj nie udało mi się dopchać do komputera - Andy ma jakąś ważną prezentację w czwartek i całe chorobowe przesiedział przed laptopem.
Idu poczytać co słychować i rychło się odezwę.

Aaaaaaa!!!!! 12 stron!!! I zaraz mi się parking skończy, ale może zdążę chociaż odpisać.

Marma bidulo Kacperek. Na gorączkę najlepiej lekarza i może faktycznie mocz zbadać. A na stulejkę, to seryjnie bardzo pomaga kąpanie w szarym mydle.

Malena kampania wrześniowa też jest dla ludzi. Tuśka jakoś odpuściła gryzienie i szarpanie jak zębol wylazł. Aż mnie dziw wziął. Obym nie zapeszyła:-D
Wiola proszę w te dyrdy aparat odebrać, foty porobić i zamieścić. Marsz!:tak::-)
Czarna a propo's Volkswagena - :szok::szok::szok: Joj, stare to na pewno jesteśmy. Ja dostałam walkmena:happy2:
Dorotka nawet dwóch sekund nie zostawiaj samej choćby i na środku królewskiego łoża. W te dzieci dodatkowa energia wstępuje zawsze jak się nie spodziewamy....
Tuśka mi fiknęła przez lewy bark z przebieralnika, jak rozciągałam pieluchę stojąc nad nią:szok: Dobrze, że przebieralnik położyłam na łóżku, a nie na łóżeczku, bo by poleciała na szafkę.
Kate bardzo fajny pomysł z tańcami:tak:
Magda zdróweczka dla Was!!
Kaka miłej wizyty teściowej!
Moli Mikesz komediantem chyba zostanie. Ubaw na 102:-D
Patrycja lepszych dni Wam życzę, bo to cholera może wziąć jak się tak wali wszystko na raz.

No i lecę, bo mi auto odholują. O i tak to jest. Człowiek przyleciał poczytać w spokoju, musiał się sprężać, bo produkcja megahurtowa, smaka mu narobiłyście golonkami, plackami węgierskimi, innych watków nie nadrobiłam więc wyrzut sumienia pozostał, a teraz z jęzorem na brodzie lecę po małą. Stwierdziłam, że najlepiej niech ona ten katar odda dzieciom z powrotem. Do wieczoraaaaa!!!!

No i teściowa nie przyjechała...bo sie rozchorowała.
Za to wpadła mama i siostra.
Placki wyszły superowe;-)
Została mi troche farszu to jutro zrobie z makaronem lub ryzem;-)

Współczuje braku wody.

Zdrówka dla Potworniastego.

I nie bardzo mam juz pomysła na dzisiejszy dzien;-) Miałam mieć gosci a tu d...

EVELAJNA twoje posty sa THE BEST :tak:
A z tym przemieszkaniem sie naszym dzieci to masakra Oliwka jak jest w lezaczku to sie podnosi do siedzenia A jak juz nie ma sil sie podtrzymywac na siedzaco to wraca do pozycji pollezacej i uderza sie glowka w oparcie lezaczka i zaczyna plakac SZOK :baffled:
KAKA zdrowka dla Tesciowej
Na placek narobilas mi mega smaku

Dzis jednak do lekarza nie ide bo sie strasznie zimno zrobilo Pojde jutro Podobno jutro ma byc juz lepiej Ale nawet jak bedzie zimno to pojde bo nie wiem do kiedy mam jej dawac antybiotyk

Evelajna zarzyc sobie drugiego laptopa:cool2::cool2::cool2:

kaka do mnie podobna ma dziś wpaść teściówka:szok::szok::szok: a ja mam taki syf:-D:-D:-D Ale u niej nigdy nic nie wiadomo:-p

Dorotka minimum 5 dni sie podaje (tak w szpitalu mówia)

Kurde a ja siedze jak na szpilkach i czekam na tel od M jak tam auto a tu ciszaaaaaaa. Pewnie porażka:baffled::baffled::baffled:

Blond no to super;-)

Czarna no to będziesz smigać...a M moze szuka duzej czerwonej kokardy;-)

reklama
Blondii SUPER a jak mieszkanko klucze juz sa bo wpadamy na parapetówe:-p

Kaka przestan zartowac ja naprawde sie martwie nawet nieodbiera:-:)-:)-(

A u nas co jakis czas halny wieje pewnie jakas wiedzma sie powiesiła:cool:

Do góry