reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja moja tez czesto trzymam w pozycji siedzacej nie zadlugo ale jednak :-)

KAKA to widze ze twoj M ci czasem niewiele pomaga :-( Glupie gadanie ze ty robisz lepiej A kiedy on ma sie nauczyc robic tak samo jak ty jak nigdy nie robi lub zadko BO TY ROBISZ LEPIEJ WRRRR
nie wez sobie to do siebie Mnie chodzilo ze tacy sa faceci wwwwwwwrrrrrrrrrr

Dziewczyny to ja was podziwiam bo z tym zimnych chowaniem :-)

My juz po naukach Oczywiscie byl ten kasiadz co nas zbeszczescil jak zglaszalismy Oliwie do chrztu MY NIE MAMY SLUBU KOSCIELNEGO i oczywiscie musial wspomniec ze jest tutaj jedna para ktora jutro nie przystapi do komuni Jakos nie lubie tego ksiedza nie dlatego ze nam poublizal ale w nim nie ma za grosz pokory :-(

reklama
cos w tym suficie musi byc bo moj tez sie do niego smieje.
ja znowu preferuje body z dl . rekawem i spichy bo mi sie latwiej prasuje niz pajace:)lenistwo sie szerzy:p kaftaniki kupilam na samym poczatku i porazka.wszystko sie podwijalo...

u nas najlepiej na razie sprawdzają się body z krótkim rękawkiem i pajace (najlepsze cherokee z Tesco)
Iga odkryła dziś swoje nogi i stopki i głaszcze się po nich i jest uchachana i nieszczęśliwa jak zakładam pajaca
ja się śmieję że na suficie siedzą aniołki i machają do małej bo też potrafi tak z niczego się chichrać do sufitu :-)
w Gdańsku dziś pierwszy piękny, pradziwie wiosenny dzień, naprawdę cieplutko było

kate28 ja szczepie tak samo
kaka dobre
marma ja tez jeszcze nie mam @
mirabelka ja tez czekam na wiosne i 2 spacerki, a latem mam nadzieje ze więcej posiedzimy w ogródku
dorotka ale wredny ksiadz, choć powinnam gorzej napisać
Ale naprodukowaliście nie dam rady na wszystko odpisać, ale poczytałam. Ja wczoraj nie miałam netu. Mały zrobił mi 1,5 h płaczu przed spacerem cyca nie chciał wszedzie łacznie z rękami żle, nie wiem co to było. Potem spacer, stajnia i przyszła teściowa więc wybawiła się z małym- czytajcie mały na rekach, potem spał godzine od 18 do 19 dosłownie jak nie on, a jeszcze bardziej mnie zdziwiło ze jak zasnął po karmieniu po kąpieli to spał aż go o 23.30 obudziliśmy na cyca i karmienie, i spał do 7. Jejku jak nigdy zawsze idzie spać koło 23. Dziś porządki, dziadek poszedł na spacer z małym więc ja skorzystałam z okazji i pojeździłam, ale fajnie było. najpierw jak wsiadłam to wydawało mi się strasznie wysoko- ja nie siedziałam rok na Lonci, a ona tylko łąki ostatnie pół roku, więc tylko stępik i pół minutki kłusa ale było super. Potem stajnia, wybraliśmy 1 boks. Potem obiadek, przyjechali teście, teraz siedze na kąpie i was nadrabiam.
M wczoraj przywiozł od kuzynki po jej dzieciach nocnik, ale taki super. samochodzik do jazdy, motor na akumulator i ciuszki:)

No i wieczór
ja już wykąpana i czekam na M, Niutek śpi więc chwila tylko dla siebie :-D.

Co do ubranek, ja na noc zakładam śpiochy lub pajaca, a na dzień rajstopki bodziak i bluza.

Szymek na leżąco najchętniej patrzy się na św. obrazek nad naszym łózkiem. Ja nie wiem, może ksiądz nam rośnie :-D:-D.

Aaa dziś po raz pierwszy dodałam Szymkowi łyżeczkę kaszki do mleczka i ślicznie pił, chyba dlatego, że założyłam smoczek 3-przepływowy, bo szybciej leciało. Potem jak dostał samo mleko nie chciał już tak ładnie pić. Mam pytanie, jak dajecie samo mleko to normalny smoczek czy też 3 przepływowy? Bo może chętniej by jadł jakby szybciej leciało?

Witam w sobotni wieczór.
Oj pogoda dziś była suuuuperrrrrrrrrrrrrrr :-D
Pospacerowaliśmy długo na wsi u rodziców.
Oczywiście uchyliłam trochę budkę co by mały złapał naturalnej wit D :-)

Hmm ... co do śmiania się to i mój Sebcio jak patrzy na sufit to zaśmiewa się.
Teściówka mówi, że śmieje się do aniołków.
Czasem to tak pieje, że ho ho.

Dorcia co za ksiądz - powinien oszczędzić takich komentarzy :no:

Madziu i ja Zosia się czuję???? - mam nadzieję, że lepiej.

Justyneczko już niedługo wrócisz do Polski.

Pati oj fajnie miałaś - też bym pojeździła na koniku.

Co do ciuszków to ja preferuję body - krótki i długi rękaw - wiadomo, że teraz maluszki leżą dużo na brzusiach i zapięcia w kroku nie przeszkadzają.
Ale niedługo zacznie się raczkowanie i jakieś spodnie polarkowe będą przydatne - mam kilka więc na razie spokój.

Posiedziałam trochę na allegro i popatrzyłam na wózki spacerowe.
Szukam lekkiej parasolki i już mam na oku ;-)

Mały śpi słodko, ja w między czasie oglądam film na Poslacie (hmm coś ostatnio ten kanał preferuję tylko długość reklam mnie dobija).

Madziu ja przez te reklamy własnie nie ogladam polsatu:no: to fajny dzionek miałaś:tak:
Wanilia to milego wieczorku:tak:
Dorota to już jutro Ten Wielki Dzień- powodzenia:tak:, a księdza olej:tak:
Ppatqa - Ty też się dziś nie nudziłas:tak:
Moja Lenka zaczęła śmiesznie robić bbrrrr na buzi i pluć przy tym i na gadanie już teraz nie ma czasu, czasem się tylko zaśmieje:-D
A my po zakupach, trochę kupiliśmy ciuchów, dla każdego po troszkę, potem poszliśmy na szybki obiad i do domku bo Lena glodna a kapturka ze sobą nie wzięłam :no:, próbowałam jej dać pierś bez ale nie umie tak jeść noi d...a.
Teraz rodzinna sielanka, M pije drina ja herbarkę Lenka ma drzemkę a Karolcia wykąpana zaraz do łóżeczka:tak:

reklama
Ula to też fajny dzionek u Was.
Mnie to tak denerwują te reklamy że hej.
Człowiek chciałby spokojnie obejżeć jakiś filmik a tu w najciekawszym momencie co .... reklama :wściekła/y::baffled:

Wiola pełen relaks ;-):-D

Chyba jutro już nie będzie takiej pogody jak dziś a szkoda.

Wiecie co cały czas myślę o tym polskim geofizyku porwanym w Pakistanie i jego śmierci.
Matko kochana przecież można było coś naprawdę zrobić.
I jak władze teraz spojrzą w oczy rodziny zabitego, w oczy tego biednego dziecka, które prawdopodobnie straciło ukochanego tatusia.
Koszmar .... :wściekła/y::no:

Do góry