reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

mam chwilę to napiszę co u nas i poczytam Was

my dziś dzień leniuchowania, tylko ja na chwilę do sklepu wyskoczyłam po zakupy

Marika chyba lepiej, katar jakoś jej nie męczy, a kaszel bardzo rzadko, więc nie jechałyśmy juź do lekarki i leczymy się w domu. Oby jutro było po wszystkim. My już po jednej drzemce po kąpaniu, teraz Marikia zjadzła i bawi się z tatą.

reklama
ajj te egzaminy... :nerd:
mi zostały jeszcze z 2przedmiotów za tydzień ;-)
jak narazie wszystko zaliczone :-D

dzisiaj jak byłam na egzaminach to moja mama zajmowała się małą bo mąż w pracy ;-) jak wróciłam to mówi do mnie -nie dziwie się że Ty nie masz na nic czasu...
heh oczywiście chodziło o to że mała cały dzień nie śpi (jeśli zaśnie to na 5-10min) i sama nie poleży tylko trzeba albo coś do niej mówić, albo się z nią bawić, albo ćwiczyć :-p no a jak już się znudzi to wtedy chce wszystko zwiedzać więc trzeba wziąć ją na ręce i chodzić po całym domu... :sorry2: :-p

a mi się nudzi

Mariczka śpi, mój M. też przez tv zasnął... a ja to tak zawsze koło północy się kładę...

co porabiacie???????????

:-D:-D:-Dno nie swiezo upieczona mamuska i sie nudzi;-)ale wiesz co..ja ostatnio tez jakos coraz czesciej.normalnie zagladam co chwile na bb bo moze ktos cos napisal:-D
u mnie maly zasnal po 60 ml:baffled:super...niczym go obudzic nie moglam...bo teraz pewnie sie za 2 godziny obudzi ze glodny...
ja mialam na piwko isc dzisiaj ale zostalo to przeniesione na jutro.moze i dobrze.C dzisiaj bedzie tam z dziewczyna a ja jutro z kolega:-pjakos sie musimy wymieniac;-)

Mój M też śpi..syn też... a ja coś nie mogę.. stresuję się jak cholera...jutro mamy wizytę u neurologa..jest niedziela co prawda, ale o koleżanka mojej cioci-pediatry i powiedziała, żebyśmy przyjechali to zobaczy Szymka jeszcze przed tym USG główki... jejuuu...jak ten czas wolno leci..chciałabvym żeby już był poniedziałek... normalnie to USG to albo będzie wyrok, ale pełnia szczęścia... tak strasznie się boję :-(

a my dopiero wrócilismy do domku:-p bylismy u mojego brata w klatce obok wiec milutki wieczór:tak:tylko ze mały sie troche rozregulował i nie moze zasnąc:baffled: Dzis byłam w solarce i chyba przesadziłam bo sie troche spiekłam:sorry2:
Dorotka powodzenia na wizycie oby szybko mineła:-D
Minisia zdrówka dla Wiki:tak:
Martynka Misia trzymam kciuki za egzaminy
Kate fajnie ze Mariczka tak dobrze przechodzi katarek oby juz było po

czarna, a z tym nocnikiem to masakra była, wiesz, mówiłam ci już. ona miała alergie na sam widok nocnika z daleka. potem był etap siadania za "coś dobrego" i to przed bają ale wstawała natychmiast jak łapki były puste i nocnik lądował w drugim końcu pokoju w najlepszym wypadku. Ostatnio odrazu rano jak wstała do zmiany pieluchy mówie- o nie Laura, nie ma pampersa, skończyły się, musisz dzisiaj wołać bo nie mamy już pampersów, także wołaj żebyś mokra nie chodziła. Ona oczywiscie nie i nie, ale puściłam ją w majtkach po domu i dopytywałam co jakiś czs czy chce siusiu zrobić. Posikała się chyba 2x i zaczęło ją denerwować to mokre- o dziwo i na szczęście, bo wczęniej ręce mi opadały jak mogła sikać na morgi i nic jej to nie gryzło w tyłek a z ... tak samo, no ale na szczęście zaczął sie moment że zaczęło ją to denerwować i siadła w końcu za którymś pytaniem. ja oczywiście Super Laura!! super!! uhahana mamuśka itd itp potem kilka razy jeszcze zmoczyła sie ale to chyba była kwestia nauki wyczuwania że jej sie chce, bo wczoraj i przed wczoraj było juz tak że kropelka poleciała, zagapiła sie, ale szybko zaczynała sie rozbierać i dawaj na nocnik więc już kuma czacze i najważniejsze ze ten nocnik przestał jej tak działać na nerwy bo ja już traciłam nadzieje ale byłam nastawiona ze nie popuszcze tym raze i choć cały rok będzie mi latać zdojona to nauczy sie w końcu jak będę tak jej trąbić hehe A rano jak zobaczyłam jak idzie z tym pełnym nocnikiem po schodach to mnie gardło aż ścisnęło:sorry2:

reklama
Hej dziewczyny:tak:
KATE dobrze ze Marika tak dobrze znosi katarek Moja zapalenie pluc tez bardzo dzielnie zniosla i byla bardzo grzeczna ;-)
CZARNA dzieki I fajnie ze milo spedzilas wieczorek :tak:
ASIU no to dzis sie szykuje piwko :tak:A ten kolega to moze z internetu ???????:-D
MINISIA zdrwoka dla WIKI

Ja tez jestem w szoku z ta Zieloni mi I tez mysle ze ten list to jakas sciema :crazy:Kurcze ze tez ludzie maja takie porabane pomysly :wściekła/y:
Ja tez dzis nie moglam spac I oczywiscie zaliczylam wiele pobudek ale z moja Oliwcia to normalne i juz sie chyba przyzwyczailam:tak:
Dzis wypad do tesciowej Ciekawe jak jak to przezyje :crazy:
MILEGO DNIA

Do góry