reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

KAKA espumisan ja stosowalam od poczatku jak sie jej kolki zaczely i sa nawet nawet tylko ostatnio jakos na nia nie dzialaja :-(
CZARNA u mnie tez z tym noskiem Oliwi zawsze jest cos Praktycznie od urodzenia Ja tez cale zycie smarkalam i moja mama nie wiedziala co mi jest i okazalo sie ze bylam alergiczka i takl mi juz zostalo :-(
Ostatnio lekarka powiedziala ze skoro Oliwia tez ma od poczatku z tym noskiem przeboje to moze byc podobnie jak u mnie :-(Lekarka przepisala jej krople EUPHORBIUM ktore ja tez moge stosowac na alergie

Kurcze a moja @ sie rozkrecila i boli mnie brzuch strasznie :-( A slyszalam ze @ sa inne po urodzeniu dziecka Ja zawsze mialam bolace @ a mowili mi ze po urodzeniu mi sie to zmieni Tak zmieni chyba na jeszcze bardziej bolesne :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotka ja narazie obserwuje najwyzej jak bedzie sie nadal utrzymywac to pojde z nim do lekarza:tak: I moj tez wcale nie jest aniołkiem do spania. Dziś poszedł spac koło pólnocy. My z M ogladalismy film do 2:-p wiec po 2 posżłam spac po 3 mały wstał do jedzenia potem koło 7 wiec spałam tyko niecałe 5 h z dwoma przerwami na jedzenie:baffled: on pozniej spał kolejne 3 h ale ja musiałam nadgonic robote w domku:crazy:
Ja tez miałam zawsze @ bolesne i długie i żadna ciąża tego niezmieniła:no:

Hej mam prośbe podajcie mi łatwy i tani przepis na schab pieczony :))

Ja własnie teraz będę robiła na chrzciny. Przekrawam schaba na pół ale nie do końca i otwieram jak ksiażkę. Trochę go tłuczkiem potaktuję żeby się większy zrobił...do środka można włożyć pieczareczki, albo śliwki suszone...albo piersi z kurczaka i śliwki suszone....wszystko zawijasz i zwiazujesz sznurkiem. na góre przyprawki jakie lubisz. ja lubie przyprawy do gyrosa;-)

reklama
Mały nos czyszcze juz od miesiaca i wiecznie cos w nim jest. Fakt ze mu katar nie leci ale gdzies tam daleko jest. Robie inhalacje przed kazdym karmieniem + wode morska i jechane. Albo to jeszcze pozostałości po wodach (w co watpie) albo sprawy Sapkowe lub allergia. Sama juz nie wiem:dry:.
Czarna ta Pani dr, u której ostatnio byliśmy powiedziała, że alergie "nosowe" ujawniają się dopiero u dzieci powyżej 6 roku życia - ale ja siępod tym nie podpisuje :no::no:

Kurcze a moja @ sie rozkrecila i boli mnie brzuch strasznie :-( A slyszalam ze @ sa inne po urodzeniu dziecka Ja zawsze mialam bolace @ a mowili mi ze po urodzeniu mi sie to zmieni Tak zmieni chyba na jeszcze bardziej bolesne :-(
Ponoć po porodzie, ale fizjologicznym a nie cc :rofl2:.

Siedzę i opróżniam paczkę świąteczną Szymonka, którą dostałam z pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: batoniki, czekoladki, mamby o smaku coli ;-):-p:-p:-p,
ale chyba musze się wziąć za rozbieranie choinki, bo lampki zdechły :baffled:

Do góry