reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

kate i dziś znowu nie śpi, mamy znajomych z maluchami ale każdy woli w spokoju u siebie w domku, my też mamy rocznice w Sylwka, choć znaliśmy się duzoooooooo wcześniej, mieszkaliśmy w sąsiednich blokach

reklama
kate i dziś znowu nie śpi, mamy znajomych z maluchami ale każdy woli w spokoju u siebie w domku, my też mamy rocznice w Sylwka, choć znaliśmy się duzoooooooo wcześniej, mieszkaliśmy w sąsiednich blokach

no to gratulacje! a którą macie rocznicę??? nas poznał kolega, bardzo chciał, żebyśmy byli razem... a ja GO zobaczyłam to od razu wiedziałam, że będziemy parą :-) kobieca intuicja!

kate ja mimo iz butelkowa tez Sylwka spedzam w domciu. Po pierwsze nie wiedziałam ze bede na butelce:-( po drugie kto by chciał w Selwestra trójke dzieci do pilnowania:confused::-D:-D:-D:-D

Mój mały własnie zasypia koło mnie leżac pod swoja karuzelka:-p On własnie w takich godzinach zasypia. Licze na 4h spokoju:-p po pozniej to juz co 2h sie budzi:baffled::dry:;-)

Czołem Mamuśki.
Haneczka wczorj padła o 21wszej i jeszcze śpi;-) Co prawda obudziła się 3 razy na papu.

A ja własnie sobie kawke robie bo mi w brzuszku burczy. Dzisiaj mamy gosci po południu....i może się wybierzemy na spacerek.
My w tym roku też sami na Sylwestra chyba, ze ktos sie bedzie chciał do nas przyczłapac;-)

Witam sie mamuski :tak:
U mnie noc jak to bywa ostatnio masakra :crazy:Jestem juz taka zmeczona normalnie spie na siedzaco :-(
Teraz mala lezy grzecznie w lozeczku i nie wiem czy spi czy nie Najwazniejsze ze nie placze :tak:
Ja juz nie wiem co mam z nia zrobic aby ona zaczela mi spac w nocy :baffled:
MOZE MACIE JAKAS RADE ???????

Dorota, co 2, 2,5 godziny karmisz? a butelką czy cycem, bo już się pogubiłam, jak butelka to kiedy Ty przepajasz???
Moje dziecie po 2 godzinach od kamienia dopiero łaskawie spojrzy na herbatkę :szok:.

Dla wszystkich chorusków dużo zrówka!!

No to widzę, że Święta ogólnie udane, ale i mączące. No własnie w sylwetra my też siedzimy sami w domku, ale jako że ja nie cycowa, szampana sobie nie pożałuję :rofl2:.

Dziś ostatni dzień gościowania i całe szczęście bo chyba mam już dość. Nie tyle gościowania, co marudzenia Szymusia. Biedulek chyba nie przepada za harmidrem i ciężko odreagowuje spotkania rodzinne, całe wieczory jest płacz, a ja padam z nóg:baffled::baffled:.

Witam
Dorotko wlasnie a dajesz jej pic?moj jak wypije mleko to poltorej godziny pozniej juz placze i wtedy wypija herbatke i jest spokoj na jakis czas znowu.moze jej sie pic chce?

Ja wczoraj bylam z Iga i kolezankami na piwku:)mial byc C z ta swoja dziumdzia ale powiedzialam mu ze jakas jazda pewnie bedzie, jakas histeria czy cos i nie radze...wiec dali mi spokoj i zabral ja do kina na szczescie...bo pewnie bym miala skopany wieczor.a fajnie nawet bylo.
dzisiaj przyjezdza brat z narzeczona wiec Rafal musi szykowac sily dla gosi bo pewnie go zamecza:baffled:ale za to ja bede miala chwile spokoju znowu:tak:

Dziewczyny ja jej daje herbate ale ona nie chce jej pic Daje je ta z hippa ale tez nie chce Ona przy herbacie sie dusi i nie chce pic :-( ale staram sie jej dac ale jest przy tym tyle marudzenia ,duszenia ze wymiekam :-( W szpitalu kazali mi jak bede chciala dac jej herbate ze mam isc do nich po ich herbate a oni dali mi taka najzwyklejsza poslodzana taka jak my pijemy i wczoraj w domu tez taka dostala i troche wypila Ale nawet jak wypija to zaraz chce mleka :-(

Dorotka ja myślę,że jej się pić chce, samo mleko to tak jak Ty byś tylko jadła i jadła i niczym nie popijała. Jeśli Oliwka nie chce herbatek to spróbuj samej wody przegotowanej, albo wody z glukozą. Moim zdaniem jej sie zwyczajnie chce pić, jak to w chorobie.

reklama
Dorotka ja myślę,że jej się pić chce, samo mleko to tak jak Ty byś tylko jadła i jadła i niczym nie popijała. Jeśli Oliwka nie chce herbatek to spróbuj samej wody przegotowanej, albo wody z glukozą. Moim zdaniem jej sie zwyczajnie chce pić, jak to w chorobie.
Ja tez tak mysle.a moze ta herbatka co masz jej nie smakuje?bo moj ma swoje upodobania, bardzo lubi rumiankowa a uspokajajaca pluje i nie chce za bardzo...

Do góry