reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

PPATQA 3 mam kciuki za oczko :tak:
MAGDASF ciesze sie ze nocka spokojna i bez kupki i wymitow oby tak dalej
Dokladnie ja jestem bardziej spokojna w domu Nie ma to jak w domu Po tym wszystkim co mnie ostatnio spotkalo i czego skutki bede odczuwala jeszcze dlugo swieta w szpitalu bylyby dopelnieniem jakiegos pecha Ale na szczescie jestesmy w domu Niunia musi jeszcze wyzdrowiec i bedzie pieknie :tak:

Oliwia sie obudzila Nakarmilam ja na lezaczku :tak:Pozniej posiedziala na nim a ja ogarnelam nasza sypialnie bo w niej sajgon okropny Pozniej dalam ja na mate to sie jej bala i plakala Musze pomalutku ja do niej przyzwyczajac :tak:
DZIEKI DZIEWCZYNY JESZCZE RAZ ZA WSIO :tak:
pOLOZYLAM JA W LOZECZKU PUSCILAM KARUZELE I USNELA TERAZ DRZEMIE .

Teraz lece sciagac pokarm.W pralce piora sie nowe ciuszki dla Oliwi od was ktore dostalam Moja mama smieje sie ze teraz musimy ja 3 razy dziennie przebierac aby we wszystkim pochodzila I ze dlugo nie musze prac :tak:

Lece bo sie obudzila

reklama
Witam
Dorotko dobrze ze juz w domku jestesvie.mam nadzieje ze juz nie wrocicie do szpitala.zdrowka zycze
Magda , Partycja dla Waszych synkow rowniez duuuuzo zdrowka.
ja dalej chora, ale Rafal na szczesacie jeszcze zdrowy i mam nadzieje ze juz tak bedzie.
Wczoraj bylam u gina, wszystko ok, moge cwiczyc;-)dostalam recepty na Evre(plastry) bo nie moge tabletek.wczesniej je tez mialam i sa ok.a z tymi cwiczeniami to powiedzial ze nie ma okreslonego czasu po cc.powiedzial ze jesli nic nie boli i sie czuje dobrze to wczesniej mozna zaczac cwiczyc.
Ja wczoraj przy okazji lekarza kupilam sobie 2 pary butow KOZACZKI:-D:-D:-Dtylko w jedne sie w sklepie zmiescilam:zawstydzona/y:ale ladne nawet, oficerki, i drugie na obcasie z takimi getrami jakby do wywijania:tak:
malemu w Tesco body dokupilam i pajaca bo sa teraz przeceny mocne.za 3 pary body z dlugim 15 zl, a pajac ze sliniakiem z Cheerokee czy jakos tak 20 zl.wiec mozna szalec;-)i znalazlam w mojej pieknej wsi super sklepik z ciuchami dla dzieci i dla nas, wiec jeszcze dressik maly dostal a ja spodnie.jakos trzeba sobie humor poprawiac;-)
my po spacerku, maly spi, a ja zabieram sie myslami:-pza ubieranie choinki.ale mi sie nie chce.....
planow na dzisiaj wlasciwie zadnych nie mam, bo dopiero jutro bedziemy z mama gotowac zeby wszystko bylo swieze, a na 2 osoby to prawie gotowania nie ma wiec szybko pojdzie:tak:no i na czesc Rafalka upieke Rafaello pierwszy raz:-Dbo juz mam dosc tych sernikow, makowcow itp...w kolko to samo mamy na swieta, wiec jakas odmiana bedzie.
milego dnia!!!!

Hejka!!
Dorotka - witaj z `powrotem !! mam nadzieje ze to juz koniec szpitali !!

U nas przygotowania do swiat pelna para!! teraz Maly na cycu . Nie pozmaje go !! ostatnio spi 3 razy wiecej niz wczesniej i grzeczny jest !! w nocy tez 2 razy budfzi sie na jedzeie i dalej spi !!

Czesc dziewczyny pozdrawia swiatecznie. Ja ne mam czasu na nic wpadłam na chwilke. Mały po spacerku teraz spi. Tak bardzo ciesze sie z tych swiat.
Dorociu super ze jestes juz w domku z mała!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do szczepionki to za szczepionke 5 w 1 mamy zapłącic 380 a rotawirus tez ponoc około 400 ale tego nie jestem pewna tak słyszałam od kolezanki. My jescze przed szczepionkami bo lekarz nie chce szczepic bez zgody neurlga DSCF0061.JPG

DSCF0062.JPG
A to Antos przy choince.

Kochane Mamusie!!!

Ponieważ raniutko wyjeżdżamy, a ja mam tylko sekundkę, bo milion rzeczy na raz robię to ode mnie i mojej MARIKI:

Rodzinnych, pachnących choinką Świąt, dużo ciepła i miłości...

dla każdej z Was i tak będą wyjątkowe, bo będzie na nich po raz pierwszy Wasz mały SKARB :-)
:-) :-)

Buziaki i do usłyszenia...

Kate - to prawda..dla każdej z nas te święta będą wyjątkowe :-) rónież Wesołych świąt!!

Ależ tu pusto!! wszyscy chyba mocno zajęci przygotowaniami... :-) My już pierniki mamy upieczone, makowiec z jabłkami też, sałatka prawie gotowa, karpie moczą się w cebuli, pierogi i uszka gotowe, zupa grzybowa gotowa :-) ehhh.... Szymek od niedawna grzeczny bardzo :-) aż się zastanawiałam, czy nam ktoś dziecka nie podmienił :-) dostał dzisiaj leżaczek-bujaczek i zadowolony bardzo :-) jak sie go w nim posadzi to nawet godzinę potrafi tam siedzieć :-)

Buziaki i do jutra :-) Na zdjęciowym pierwsze zyczenia :-)

DLA WAS I KAżDEJ Z OSOBNA

Już niedługo, gwiazdka z niebios spadnie
Ty, do najpiękniejszego stołu zasiądziesz zgrabnie
Lecz choć z innych miejsc na niebo patrzymy
To, w tę jedną, jedyną czystą miłość wierzymy
Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń
Przychylności ludzi i świata
Życzę Ci siły tak wielkiej i czystego ognia w sercu
Co zapali wokół Ciebie szczęście i odwagę
Niech świąteczne te życzenia
mają dla Ciebie moc spełnienia
Te całkiem błahe i te ważne
Te dostojne i nawet te ciut niepoważne :)
Niech wszystko, czego dotkniesz
Stanie się pomocne w spełnieniu marzeń
A każda, nawet najdrobniejsza czynność
Przybliża Cię do bycia najszczęśliwszą
I najbardziej uśmiechniętą gwiazdą.
Życzę Ci przyjaciół, z którymi warto być
I nadziei, bez której nie da się żyć
Może o czymś zapomniałam, czego Tobie w życiu brak
Lecz możesz być pewna, że ta spadająca gwiazdka,
to dla Ciebie dobry znak
Życzę Ci Świąt tak pięknych
jak miłość nią jest
Aby dzwoneczki cichuteńko grały w tę noc jedyną ...

Witam sie i mamy dzis WIGILIE :-)

ASIU u mnie tez bede sama z mama i Oliwia no i pies A i ciebie ty z mama i Rafalkiem i kot :-)My tez jedzenia malo robimy Tak tylko aby bylo co jesc jak w normalne 2 dni A pozatym kasy nie ma wiec nie ma co szlec.Fajnie ze porobilas sobie wczoraj zakupy :-)

My zaraz na zastrzyk lecimy
Ja bylam wczoraj u fryzjera Musialam sie odchamic.
AGAMIR dzieki za przypomnienie ze musze malutkiej zdjecie przy choince zrobic :-)

Jeszcze wpadne tutaj :-)

Macie racje dla kazdej z nas te swieta beda wyjatkoweNawet dla mnie bo bedzie na nich OLIWKA :-)

reklama
Z OKAZJI TAK SZCZEGOLNYCH SWIAT W POWIEKSZONYM GRONIE Z NASZYMI MILUSINSKIMI ZYCZE ABY TE SWIETA BYŁY CUDOWNE PIEKNE I NIEZAPOMNIANE ABY NASZE MAŁE BUZIE BYŁY ROZESMIANE A RODZICE SZCZESLIWI . NIECH NA WASZYCH TWARZACH GOSCI USMIECH.
Niech blask tych swiąT sprawi
by były najpiękniejsze na świecia a białe pyłki
lecące z nieba stworzą nastruj tych świąt
zycze wszystkim ludziom na ziemi
by te święta zbliżyły ich
bo to jedyny wyjątkowy czas
by przełamać te wszystkie pozostałe dni
niech pujda w zapomnienie
poprostu kochajmy swych bliskich
za każdy dzień
za uśmiech
za miłosc