reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotka trzymam kciuki za mala, wiem co czujesz, zosia tez miala zapalenie pluc jak byla malenka taka, ja wolalam nie wchodzic jak jej zakladali wenflony.

My wrocilismy wlasnie z pogotowia, maly ma biegunke i wymiotuje. Blagalam zeby nas nie polozyli do szpitala, wiec mlody dostal lekarstwa, i jak do jutra wieczora nie przejdzie to....ehh napewno przejdzie. Mowie wam takie moje male kochane....
Ciasteczka upieczone, choinka ubrana, prezenty pochowane teraz tylko sniegu brakuje...
Czeka mnie ciezka noc bo mam co godzine dawac mlodemu 20 ml wody z jakims cudem do picia.

Niech juz sie ten rok skonczy, a nastepny musi byc lepszy bo jak stary konczy sie zle to nowy napewno bedzie super:-):-):-)
Dobranoc

reklama
Magda - zdrówka dla Stasia

Dorotka - oby Oliwka jak najszybciej wydobrzała i żeby nie cierpiała. A co do podziękowań to właśnie po to jesteśmy, żeby się wspierać i pomagać sobie w trudnych chwilach.

Kurcze jakoś tak nasze dzieciaczki z bb się pochorowały... same złe wieści ciągle...:-(

hej mamski a ja spac nie moge :baffled:
ppatga trzymam kciuki aby udalo sie po biodacynie i ominelo was to przetykanie kanalika:tak:
Dorotka damy rade - musimy wazna jest przyszlosc a my teraz na dalszy plan dzieci wazniejsze.Trzymam kciuki za Oliwke wiem co przechodzisz moja Wiktoria tez lezala w szpitalu i tez ja kluli gdzie sie da tak zyly pekaly:no: w koncu przyszla z welflonem w glowie:-( mowie ci masakra.Kiedy wracacie do szpitala?po nowym roku?

Ja juz ubrana Oliwia sie kreci O 7,30 jedziemy do szpitala na zastrzyk .Noc minela niespokojnie Jakos sie nie wyspalam Oliwia caly czas sie budzila :baffled:ale biedna ta moja malenka chora wiec jej wsio wybaczam hehe
MINISIA jak sie jej polepszy po tych wszystkich antybiotykach to nie wracamy do szpitala Teraz z nia jezdze na 8 i 20 na zastrzyk Pozniej badanie i miejmy nadzieje ze juz do szpitala nie trafimy Ja wierze ze bedzie lepiej Ze w koncu ten pech i mnie opusci :tak:Pozniej po pluckach nerke trzeba zbadac Boje sie ale wierze ze bedzie ok

MAGDA pisz nam co i jak z twoim malenstwem Jak mu dzis nie przejdzie to was poloza ?????????Modle sie aby mu przeszlo :tak:

Kurcze jaka ja nie pozbierana od powrotu w domu sajgon straszny I jeszcze wczoraj od was dostalam kilka paczek DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE

KURCZE ALE MOJA STRASZNIE KASZLE JAK GRUZLIK NORMALNIE BIEDNA MOJA MALENKA

Witam Kochane Mamusie, po dłuuuuugasnej nieobecności.
U nas życie toczy się z prędkośćią, ktrą nawet licznik nie obejmuje :-D
Co dzień mam masę zajęć, dlatego trudno mi znależć chwilę, choćby na odpisanie maili :) Raduś rośnie jak na drożdżach, Jula zaakceptowała braciszka w 100%. Przygotowania przedświąteczne w trakcie, choinka stoi na balkonie, a za oknem bialy puch.
Całuje mocno Kochane!!!

GOSIU witaj dobrze ze u was ok :-)

My juz po zastrzyku Mala teraz spi a ja zdarzylam zjesc sniadanie i przejzec BB teraz ide cos porobic bo syf w domu niemilosierna a Oliwia sie chyba wlasnie budzi Do pozniej

Magdasf, Dorotko zdrówka dla maluchów
Dorotka oczko bardziej łzawi i ropieje, przewód nosowo łzowy nie odprowadza wydzieliny do nosa,
gosia witaj
Mały dziś po nocce oczko miał czyste. Spał ładnie od 23 do 5 potem do 8. Potem leżał między nami w łóżku gadał, smiał się i strzelał miny, potem ranna toaleta, zabawa i cyc, po cycu pospał aż 10 minut. A ja czekam aż M prezyjedzie z zakupami i zabieram się za pierniczki

Dzien doberek:-)
U nas nocka spokojnie, maly nim w zasnal jeszcze walnal kupe i zwymiotywal, alepodalam mu lekarstwa i bidulek poszedl spac. Musial byc bardzo zmeczony bo spal do 9 rano, nawet nie budzac sie na mleko wiec o 5 mu dalam bo za dluga by przerwe sobie zrobil. Nie zabardzo chcial pic tego lekarstwa co godzine ale chyba jestem bardziej uparta niz on ze w koncu sie poddal i wypijal. Teraz znowu spi...ale ciesze sie bo jeszcze ani kupy dzis nie zrobil ani nie zwymiotywal wiec jestem dobrej mysli.
W domu sajgon, jakos nie moge sie zabrac za porzadki, mam okropnego lenia;-) A jeszcze dzisiaj musze wyskoczyc do sklepu po prezent dla jacka, mam nadzieje ze bedzie dzis wczesniej i uda mi sie wszystko pozalatwiac.

Dorotka dobrze ze mozecie byc w domu, zawsze szybciej sie zdrowieje, a i ty jestes chyba spokojniejsza, co odczuwa tez mala.

reklama
Magda, Dorotka życzę zdrówka dla maluszków.

Pati, mam nadzieję, że ten lek na oczko pomoże.

Ja od rana zabieram się za ciasto i ciągle coś mi przeszkadza, a właściwie ktoś :-), jak nie kupa, to herbatka, a to smoczek wyleciał i nic zrobić nie mogę.

A jutro już Wigilia. Strasznie się wzruszam na samą myśl, że to pierwsze Święta z moją rodziną (bo M to jeszcze nie rodzina). Niuniowi bardzo podoba się choinka i migające światełka na balkonie. A tam, jak ciasta nie będzie świat się nie zawali i tak najważniejszy jest klimat Świąt a nie ilośc potraw na stole ;-)

Do góry