reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

MINISIA I ULKA gratki dla coreczek za skonczone 2 miesiace :-)
MADZIU ja odebralam dzis pesel Oliwi i mam 083030 :-)
ASIU napewno Iga sobie poradzi :-)

Wiec tak odebralam Pesel I bylam zapytac o to dofinansowanie do mieszkania I dostalam wiele papierkow do podpisania Ale musi sie tez tam podpisac Wlasciciel budynku i tu juz jest klopot I walsciceil mijego mieszkania a to jest juz wiekszy klopot Bo co my mu powiemy O M i ze nie mamy na mieszkanie Na czynsz dla niego ???????To nas moze wyrzucicc Bo ja tez bym nie chciala takich ludzi co nie wiadomo czy w danym miesiacu zaplaca mi kase czy nie A przeciesz wynajmujac mieszkanie musisz zaplacic i sie do tego zobowiazujesz A nie szukasz jak by tu mniej zaplacic :-(
Kurde co my mu z mama powiemy :-(

U mnie dzis jest wiosna Bylam z mala w sklepie i kupial jej prezent pod choinke SMOCZEK :-)Chcialam jeszcze Grzechotke ale juz kasy nie mialam :-(
A le przynajmniej z nowego smoczka bedzie sie cieszyla Teraz mala spi po spacerze ale pewnie zaraz sie obudzi bo glodna bedzie Ide wstawic pranie a jak mama wroci zajmnie sie mala a ja pozmywam podlogi :-)

reklama
witam dziewczynki:-)
My dzisiaj jak zwykle sie nudzimy, zosia poszla do przedszkola, uszko przestalo bolec, dostala kropelki i po bolu:tak: Od rana zabieram sie za sprzatanie ale za kazdym razem chce cos zrobic mlody zaczyna brzeczec, takze chyba kolejny dzien spedzimy w syfie;-):rofl2: Mam nadzieje ze pozwoli mi przynajmniej obiad jackowi zrobic, bo juz wczoraj biedny jadl tylko pomidorowke z chlebem.

Blond, ja gdybym mieszkala blisko ciebie w zyciu nie poszlabym z moim malym i z twoim na spacer....:-pJa lubie jak ludzie zachwycaja sie nad stasiem, a w towarzystwie Rafalka to bylo by niemozliwe bo on jest przecudny!!!!!!! Wczoraj pokazywalam zdjecie Jackowi i mowi ze moze sobie takiego malego adoptujemy:rofl2:

Dziewczyny dostalyscie juz macierzynski????

witam a ja poprasowałam, umyłam podłogi i posprzatałam, zjadłam obiad, a to wszystko bio pada i mały śpi na ganku.

Dorotko musisz pofadac z właścicielem na spokojnie
Magdasf wiesz ze nawet nie wiem czy wpłyneły, bo tym się M zajmuje
minisia, ulka wszystkiego naj
blond ja też tak mam

czarna79 podziwiam Cię że zrezygnowałaś z cysia, dla mnie to taka wygoda że szok. ;-)
:tak:
Dla mnie to tez wygoda ale nie w momencie jak mały najchetniej wisiałby na cycu 24h/na dobe. A Laura i reszta????
Witam rano, ja dziś bez M bo pojechał z towarem do HH, przyokazji przywiezie pieluchy. My po myciu i karmieniu i czekam na mame bo musze stajnie machnąć. Na dzisiaj zaplanowałam prasowanie, ale to wszystko zależy od Kamilka. U mnie mokro.
ty to masz zajec:tak::tak::tak:podziwiam
Magdziunia u mnie tez tak pesel sie zaczyna 083029.tez ta 30 jest :confused:my dzisiaj spalismy od 23 do 10 z 2 przerwami:-)wiec super.
ja dzisiaj jade do ortodonty(juz 6 lat mam ten cholerny aparat...:wściekła/y:) i Rafalka zostawiam z Iga na jakies 4 godziny:szok:wiecie co, ja juz tesknie za nim....boje sie czy sobie Iga poradzi, ale znajac ja bedzie sie tak starac ze wyjdzie jej to lepiej niz mi:tak:tylko jakis taki strach czuje ze bede kilkadziesiat kilometrow od niego i nie bede mogla przyleciec jakby sie cos dzialo...nie wiedzialam ze to takie trudne bedzie...
skad ja to znam. Choc teraz jak wysklakuje choc na chwilke do sklepy jestem heppy:-p

Martynka oby sie choróbstwo u Rafałka nierozwineło

Kaka ja ostatnio w Lidlu kupiłam drewniane ozdobki na choinke:)))

Minisia dobrze ze z dziecmi juz lepiej

Kasia do brze ze udało sie naprawic praleczke:)) ja tez musze zrobic liste na swieta bo oddajemy auto do naprawy wiec trza wykorzystac poki transport jest:)))a jak Martynka????
Magdziunia u mnie tez tak sie zaczyna pesel. Powodzenia na usg

A gdzie nasza wredna Justynka:)))

My juz po szczepieniu i bilansie Laury. Na odpowiednim watku
A ja dzisiaj topie smutki ze nie karmie piersia przy PEPSI I PIZZY!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Idu bo własnie przywiezli;-)

Lenka Weronisia dużo zdrówka i uśmiechu na kolejne miesiace

Ostatnia edycja:
Cześć
pare dni zaległości i już nie do nadrobienia...

a ja chciałam się odciąć od kablowania i kupiłam router, tak z nim walczyłam, ż się odciełam od świata zupełnie i musiałam skorzystać z pomocy informatyka. No i troche mi to zajęło :baffled:
Idę Was poczytać, co by chociaż mniej wiecej nadrobić zległości.:-p

A ja juz po ortodontce:tak:i Iga sobie poradzila:tak:
Magda ja tez sie ciesze jak sie tak wszyscy zachwycaja :-pmoja kolezanka powiedziala mi ostatnio ze chyba sie pusci z murzynem zeby miec takie dziecko:-D
a Iga byla na spacerku i pozniej maly spal i piec minut przed moim przyjazdem sie obudzil na mleczko i nawet zdazylam go nakarmic:tak:to znaczy dokonczyc karmic.a teraz wszyscy u niej w domu sie nadziwic nie moga jaki on jest grzeczny:tak:udalo sie mu dobre wrazenie zrobic:-p:-D
C ma jutro pozegnalna impreze w pracy i mowi ze bedzie wygladal jak na tym pierwszym zdjeciu:-D
Funiaste dla Szanownych :)
fajna ta stronka jest.na poprawienie humoru;-)
Lena Weronisia wszystkiego najlepszego!!!!
Dorotka rzeczywiscie wlasciciel moze nie byc zachwycony....tak patrze z mojej perspektywy bo wlasnie tez wynajmuje 2 osobom pokoje u siebie w Warszawie i teraz wlasnie sie ta 2 dziewczyna wprowadzila...no i pewnie bym jej nie wynajela w tej sytuacji....ale moze kolesiowi nie zalezy tak bardzo na kasie...:confused:warto sprobowac pogadac...bo czy masz inne wyjscie?
Wiola mnie teraz tez czeka przeprawa z kompem, bo kupilam sobie nowy twardy dysk do kompa i jak C przyjedzie bedzie mi go montowal i wszystko bede pozniej instalowac od nowa...:baffled:kocham to po prostu...ale musze bo mam wlasciwie wszystko nowe w kompie a stary dysk z poprzedniego mojej mamy ktory ma AZ 8 giga:zawstydzona/y::-Dno ten ma 400 wiec w koncu nie bede musiala wszystkiego z plyt wlaczac bo nawet muzyki za bardzo na kompie nie mam bo ciagle nie ma miejsca.nie mowiac o jakis bardziej ciekawych programach czy filmach.
Mop do mnie doszedl:tak:nie wiem czy go testowac zanim wystawie komentarz...bo to prezent jest i tak glupio go teraz uzyc.ale znowu chyba sprawdzic trzeba:confused:jaka ja jestem niezdecydowana...masakra...

Oj Czarna zjadlabym sobie taka pizze zjadłabym ja dzis o dwoch kanapkach z samym masełkiem i połowie woreczka ryżu:-p i nawet narazie nie jestem glodna ale za to jakas nerwowa:confused: i to jak:wściekła/y:
Aska widze ze zadowolona wrocilas to fajnie :tak:
A fotka bomba!!!!!:-D:-Dto ladnie sie bedzie bawil:-p

A u mnie mamuśka cały dzien była. Zrobiłysmy sobie placki ziemniaczane na obiad. Byłam na małych zakupkcah i kupiłam troche bombek i nowe swiatełka na choinke;-)

Jutro M zaprosił swoich kolegów z pracy na oglądanie córeczki. Powinnam cos upiec ale jakos nie mam weny:baffled:

Hej dziewczyny:tak:dawno mnie niebyło:zawstydzona/y:malutka rośnie, własnie ogląda motylki z karuzeli które latają po suficie bo do 22 niezasnie:no:Moj M remontuje mieszkanie i tam śpi wiec i tak go niewiduje i jestem sama:-(złapał mnie dziś jakiś dół, chce mi sie płakać, jakaś deprecha mnie łapie. w świeta robimy chrzściny i trzeba sie brac za pożadki a tu malutka nic mi nie spi w dzien chyba ze na spacerze:dry::dry:pozdrawiam, pappa

reklama
I ja się melduję wieczorowo. Cały dzień poza domem:baffled: Najpierw byłam u dentystki-3h:crazy:, potem pojechaliśmy do moich rodziców i tak całe popołudnie zleciało.W między czasie spacerek z Kubciem.
czarna79 przepraszam ale nie doczytałam, że Twój maluszek lubi cysia 24h.
kaka82 fajnie spędzony dzionek:-) Ja też uwielbiam kupować świąteczne artykuły...
minisia dobrze że dzieciaki już lepiej...
dorotka dobrze że załatwiłaś sprawy:tak: Zawsze to krok do przodu w działaniu.
Magdasf1 ja dostaję normalnie na konto do 10-ego każdego miesiąca jak wypłatę.
Dobra zmykam lecę projekt robić bo mnie ranek zastanie. :rofl2:

Do góry