dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGADASF1 rozumiem ze to nie jest wasza pani doktor bo ona rzeczywiscie jakas dziwna jest grrrrrr
KASIU jakbym siebie slyszala tzn jakbym o moim M mowila
KAKA i co opowiedziala ci Hania co tam w polityce slychac ??????????
Cos ASI nie widac Moze spi smacznie
Ja sie przespalam od 20 do 22 teraz mala zasypiam Ciekawe czy usnie OBY
Mam pytanie do mam doswiadczonych Czy jak sie dziecku praktycznie zawsze ulewa to dobrze czy zle Bo ja mojej po 22 dzis dalam cyca i pila jakies gora 15 min I jak ja tylko przenioslam do przewijaka to od razy kilka razy ulala Juz nie wiem czy to ma tak byc czy co ????Nakarmilam ja jeszcze i jakos sie uspokoila choc byla troche marudna Ciekawe czy sunie i na jak dlugo
A moja w 3 tygodnie przybrala tylko 620 g To chyba niewiele Nie wiem moze ja cos zle robie Moze moje mleko jakies zle ????Kurcze mam nadzieje ze nie jestem zla mama
KASIU jakbym siebie slyszala tzn jakbym o moim M mowila
KAKA i co opowiedziala ci Hania co tam w polityce slychac ??????????
Cos ASI nie widac Moze spi smacznie
Ja sie przespalam od 20 do 22 teraz mala zasypiam Ciekawe czy usnie OBY
Mam pytanie do mam doswiadczonych Czy jak sie dziecku praktycznie zawsze ulewa to dobrze czy zle Bo ja mojej po 22 dzis dalam cyca i pila jakies gora 15 min I jak ja tylko przenioslam do przewijaka to od razy kilka razy ulala Juz nie wiem czy to ma tak byc czy co ????Nakarmilam ja jeszcze i jakos sie uspokoila choc byla troche marudna Ciekawe czy sunie i na jak dlugo
A moja w 3 tygodnie przybrala tylko 620 g To chyba niewiele Nie wiem moze ja cos zle robie Moze moje mleko jakies zle ????Kurcze mam nadzieje ze nie jestem zla mama