reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

MAGADASF1 rozumiem ze to nie jest wasza pani doktor bo ona rzeczywiscie jakas dziwna jest grrrrrr
KASIU jakbym siebie slyszala tzn jakbym o moim M mowila
KAKA i co opowiedziala ci Hania co tam w polityce slychac ??????????:-D

Cos ASI nie widac Moze spi smacznie :tak:
Ja sie przespalam od 20 do 22 teraz mala zasypiam Ciekawe czy usnie OBY :rofl2:

Mam pytanie do mam doswiadczonych Czy jak sie dziecku praktycznie zawsze ulewa to dobrze czy zle Bo ja mojej po 22 dzis dalam cyca i pila jakies gora 15 min I jak ja tylko przenioslam do przewijaka to od razy kilka razy ulala:szok: Juz nie wiem czy to ma tak byc czy co ????Nakarmilam ja jeszcze i jakos sie uspokoila choc byla troche marudna Ciekawe czy sunie i na jak dlugo :rofl2:
A moja w 3 tygodnie przybrala tylko 620 g To chyba niewiele Nie wiem moze ja cos zle robie Moze moje mleko jakies zle ????Kurcze mam nadzieje ze nie jestem zla mama:baffled:

reklama
spalam spalam:tak::tak::tak:od 22 do teraz:-)dalam mu esputicon dzisiaj bo cos ostatnio za duzo tego placzu jest i raczki juz nie pomagaja czasami....i tera zrobil taaaka wielka kupe ze hoho:-Dniewiem czy dlatego ale od wczoraj nic nie bylo.ja juz zyje jutrzejszym spacerkiem:tak:codziennie sobie obiecuje ze w koncu piwko sobie wypije jak babcia bedzie ale jutro juz chyba nie przepuszcze;-)juz zapomnialam jak smakuje....tylko pewnie wypije pol i bede pijana:baffled::rofl2:

Ale piekna nocka:tak::tak::tak:tylko o drugiej karmienie i teraz:tak:kurcze przeciez on robil co druga noc kongo a teraz byly dwie ok to teraz beda 2 beznadziejne?:eek::baffled:nie no zaczynam marudzic ze mialam dobre nocki...Dorotko Ty zarazasz:-D
aaaa Cezary wczoraj znowu przyjechal w nocy i bedzie do niedzieli....powiedzialam sobie ze dam sobie z nim spokoji wczoraj do niego nie dzwonilam, ani przedwczoraj no i tym razem on dzwonil 3 razy;-):-)i pisal...czyli moze nie jest tak beznadziejnie jak myslalam.albo sie przyzwyczail .
kurcze maly plakal zrobilam mu mleko a on sobie spi:crazy:nie nie nie....budzimy sie.nie bedziemy tu mamusi w konia robic....

ASIU to ja tez pomarudze ze nocka byla ok:-D:-D:-DPrzedewszystkim szybko ja zasypialam :tak:Spalysmy od 20 do 22 pozniej 24-3 pozniej 4,20 do 6,10 wiec fajna nocka :tak::tak::tak:
Mam pytanie czy tylko moje dziecko jak sie obudzi w nocy to zasypianie trwa minimum 2 godziny bo jak wy opisujecie nocki to mam wrazenie ze tylko moja dak dlugo usypia:laugh2: nie myslcie ze marudze nie nie chcialam tylko wiedziec jak to jest u was :tak:ASIU ja tez od wczoraj podam jej 2 razy ESPUTICON :tak:

M wlasnie poszedl spac ale jakos mam nerwy ostatnio na niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja z Oliwia ide o 10 do pediatry Jak wroce budze M i jade sama do gazowni A na 14 ide z M I OLIWIA do kolezanki z shella ona jest w ciazy tzn spotykamy sie w kawiarni my ona w ciazy i jeszcze moja najlepsza kolezanka z shella :tak:ALE FAJNIE WYJDE DO LUDZI INNYCH NIZ W DOMU I W PRZYCHODNI:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Tylko wiesz karolina, z tym serduszkiem to jest tak, ze tyle ile zosia juz nacodzila sie po lekarzach to malo kto, wszyscy ja badali i nikt nie slyszal zadnego szmeru, Zosia teraz jest ogolnie zdrowym dzieckiem, nie ma zadnych objawow chorob serca i w sumie drugi raz w tym roku chorowala a pierwszy raz brala antybiotyk.poza tym ta lekarka dla mnie bardzo dziwna bo zosia nigdy nie byla alergikiem, a ona patrzy na nia i stwierdza ze dziecko jest alergiczne nie wiem po czym tak konkretnie to stwierdzila i w ciagu 5 minut....To samo z malym, przeciez on nie zyga po mleku, nie ma wypryskow, skora ma wydaje mi sie normalna, Zreszta jak pojde na kontrole to pojde juz do mojego lekarza i wtedy wszystko mu powiem i poprosze zeby zbadal moje chorowitki pod tym katem jeszcze raz.

No i jeszcze jedna sprawa ktora mnie strasznie wkurzyla. Dzwonie sie zarejestrowac i pytam czy z takim 4 tygodniowym dzieckiem moge wejsc bezkolejki, zeby nie sterczal w tej poczekalni z wszystkimi tymi chorymi dziecmi, a pani milo mowi mi ze niestety i mam przyjsc przed 11 wtedy juz nie powinno byc dzieci. Wchodze do poczekalni a tam 4 baby z dziecmi w wieku okolo 6 do 15 lat i zadna mnie nie przepuscila:angry:Pytam czy moge wejsc z malym zeby czegos gorszego nie zlapal a jeden babsztyl mowi ze ona czeka juz dlugo i przykro jej ale nie.Wiec chamsko wpitolilam sie w kolejke....:-p
normalnie ta pani doktor to chyba nie z tej planety i cos mi sie wydaje ze leci rutynowo nie zwazajac na objawy:tak: głowa do góry idz do do swojego lekarza;-)

Dorotka mojej szwagierki mały był taki ze nawet godzine po jedzeniu nie mozna b yło go ruszyc bo zaraz z niego leciało (ulewał itp) a siostry blizniaki jadły czesto i mało (po 30 ml) i tez wiecznie ulewali:eek: Natomiast innej siostry córcia tez duzo ulewała i okazało sie ze jej sie cos tam niezamyka w przewodzie pokarmowym (zle wykształcone z czasem sie wykształciło) i pozniej było ok:tak:
Asia mi tez sie marzy piwko albo cos:-p wiem ze moge lampke wina wypic ale jakos boje sie ze sie ululam:rofl2::rofl2::rofl2: gratuluje nocki:tak:
Justynka moja Laura jest identyczna jak twoja:-p
Wesolutka mozesz isc spokojnie na spacerek:tak:

Moja Laurunia jeszcze spiocha mały skonczył cyculic wiec mam chwilunie:-p

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u nas dzis nocka była spokojna mały spał od 3 do 7,30 ale z nami . teraz zjadł i sobie gada w łózeczku.

czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. u nas dzis nocka była spokojna mały spał od 3 do 7,30 ale z nami . teraz zjadł i sobie gada w łózeczku.

Ciesze sie ze sie wyspalas :tak:

Moja spi od 8 wiec sobie spokojnie zjadlam sniadanie ,zajelam sie odciganiem mleka ( juz mam cale piersi podrapane z tego wciskania recznego i sa czerwone i skura na nich jest obtarta :eek:)Sciagam na razty bo rece odpadaja z zaciskania piersi :-DUmylam sie ,ubralam i przygotowalam dla malej ubrankai pozmywalam Fajnie jak tak na spokojnie czlowiek moze sobie takie podstawowe rzeczy zrobic Zaraz obudze ja ,nakarmie i jedziemy do lekarza :tak:

reklama
powodzenia dorotA
U mnie piekna nockam spałod 20.30 do 2, potem 2 h zajeło mi karmienie i oczywiście po 10 minutach czkawa która meczyła go 30 min, pomogła suszarka bo pić nie chcial. Potem spał do 7, i potem do 8.30. Toaleta ranna była teraz ja jem śniadanko a mały zaczyna się budzić

Do góry