reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotka - ehhhh..choć powiem Ci, że zamiast miłego dnia wolałabym trafić na porodówkę .... ale może za to taki troszkę zagoniony dzień mnie odciągnie od myśli porodu, a czas szybciej poleci ...

reklama
Nie mogę leżeć bezczynnie, już próbowałam - nie ma opcji, żebym zasnęła. Głowa mnie boli też od wczoraj, może ok. 11.00 na jakiś spacer się przejdę, sama nie wiem.

Jutro gin rano - cały czas myślę, co powie, czy coś się zmieniło od zeszłego tygodnia. Coś mówił, że mnie skieruje na KTG (na szczęście mam na miejscu w Medicoverze, więc pewnie od ręki zrobią).

Mój M. powiedział wczoraj, że już mogę rodzić, bo się ogarnął w pracy z robotą i może iść na urlop. :-) Dziękuję za pozwolenie, niech to córce powie!

Gina mam jak zwykle, od 9 do 13. Wlasnie pofarbowalam odrosty, wypilam kawke z czekoladą i zabieram się za "szykowanie" :-p do lekarza...
U mnie w domu się śmieją, że jak wróciłam do Polski 22.-go stycznia, to mam czas do jutra albo do czwartku :-D W końcu w ciąży się chodzi 9 miesięcy :-D
Jula przejmuje komputer, a ja idę zmywać farbę. Buźka :**********

Kawka z czekoladą??mniam !! ja właśnie jabłko wcinam.... wczoraj coś biegunkę miałam wieczorem, więc dzisiaj trochę się ograniczam i na sniadanko jabłka ...

Dorotka - jak Ci się nudzi to na mały spacerek się wybierz !! Piękna pogoda !! U Ciebie pewnie też jest pięknie, bo nie tak bardzo daleko ode mnie mieszkasz. wiecie ile ja śpię???? aż wstyd się przyznać... wczoraj poszłam spać ok 22:30, a wstałam dzisiaj o 8:30.... Śpioch ze mnie jest straszny ...

Witam
ale fajnie ze Martynce tak szybko poszlo:tak::tak::tak::tak:super
Ja tez jestem spioch ale jakby odliczyc te nocne wstawania co godzine na siku to pewnie nie byloby tak dlugo:-pzawsze sobie mozna wytlumaczyc jakos:tak:
ja na 12 mam KTG u mnie w szpitalu wiec o 11 jade bo jeszcze chce zobaczyc ta niby wspaniala porodowke:-Dpodobno jest super chociaz jeszcze remontu nie skonczyli:baffled:no trudno bede pomykac miedzy tynkarzami a malarzami...
a po KTG znowu do gina - ciekawe co powie. mama mowi zeby na wszelki wypadek zabeac torbe:baffled:ale mnie to jakos przeraza.watpie zeby cos sie dzialo.bo juz nie krwawie(to bylo pewnie po tym "badaniu"), no i brzuch juz tez rzadziej sie stawia.za to Rafal sie tak rozruszal ze mi zaraz skore rozerwie:baffled::sorry2:
milego dnia
ja sie pozniej odezwe:tak:

Witam się i ja:) już po śniadanku, mąż do pracy odprawiony a ja z powrotem do wyrka wskoczyłam:) i do laptopa się dorwałam:)
hehe mężuś wziął się za robote i to porządnie jak się dowiedział, że jego "oksytocynka" może przyśpieszyć poród:) ale póki co dalej cisza jedynie w krzyżu cholernie pobolewa i od czasu do czasu skurczyki łapią.
Wczoraj zrobił mi słodki malunek na brzusiu z wizerunkiem małej;) ale śmiechu przy tym było. A i dał Emilce czas do jutra, żeby mała się na wage jeszcze załapała, z zaznaczeniem, że z porodem mam poczekać aż on wróci z pracy czyli doiero k 21 moge zacząć;) heeh dowcipniś:)
a mała jak będzie uparta jak rodzice to sobie pewnie jeszcze posiedzi, przesiedzi termin i się jeszcze 1 listopada wykluje;/

I gratulacje dla kolejnej mamusi Martynki:)

reklama
Blond - spoko !! najwyżej malarze i tynkarze zrobią sobie przerwę, a Ty szybciutko urodzisz !! albo któryś z robotników pomoże odebrać poród !! Byleby Cię farbą nie ubabrali !!

Do góry