reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Aniaaa ja też pomeleo, mandarynki i pomarańcze- robie zapas na zime:)
dorota ty sie martwisz bo cie boli, a ja ze nic nie boli z tego co ma boleć, mi sie dzis w główce kręciło, ale u mnie przez tą pogode
wanilia witaj, współczuje to co przeszłas, ale masz dobrze ze masz już dzidzie obok siebie
oolivia o to jakis postep
Martynka powodzenia
Kaka śliczna ta twoja Hanusia

A u mnie była burza, ale znów mam internet, dzisiaj sprzątanie, odkurzanie, spacer i LB

reklama
Kaka ale cudenko zdjecie:tak::tak::tak:a co do karminia dzieci czesto wybieraja jedna piers :tak:

Dorotka nie jestes sama moja macica od jakiegos czasu tez trenuje tylko na SZCZESCIE NIEBOLESNIE!!!!!! i tez raczej nic sie z tego nie rozwinie:-p

Dziewczyny ja sie narazie nie boje porodu i bolu jakos ten strach mi odszedl bo bardziej juz chce niz sie boje Ja sie ciesze jak cos boli bo to zawsze nadzieja ze cos sie z tego rozwinie ale juz jestem zla ze boli i boli ale sie nie rozwija tak aby to bylo do porodu i tym sie wkurzam.
PATRYCJA ciebie nic nie boli a zobaczysz i wspomnisz moje slowa ze ty bedziesz miala wczesniej dziciatko przy sobie niz ja ZOBACZYSZ :-)

Kaka ale cudenko zdjecie:tak::tak::tak:a co do karminia dzieci czesto wybieraja jedna piers :tak:

Dorotka nie jestes sama moja macica od jakiegos czasu tez trenuje tylko na SZCZESCIE NIEBOLESNIE!!!!!! i tez raczej nic sie z tego nie rozwinie:-p

Aniaaa ja też pomeleo, mandarynki i pomarańcze- robie zapas na zime:)
dorota ty sie martwisz bo cie boli, a ja ze nic nie boli z tego co ma boleć, mi sie dzis w główce kręciło, ale u mnie przez tą pogode
wanilia witaj, współczuje to co przeszłas, ale masz dobrze ze masz już dzidzie obok siebie
oolivia o to jakis postep
Martynka powodzenia
Kaka śliczna ta twoja Hanusia

A u mnie była burza, ale znów mam internet, dzisiaj sprzątanie, odkurzanie, spacer i LB
Pytałam na wątku karmieniowym jak to jest z tym upodobaniem do jednej piersi a tu znalazłam odpowiedź :-). Jak zwykle największa dyskusja odbywa się na wątku głownym.
Nie mam sił, aby nadrobić Was z czytaniem, bo choć maluch sporo śpi ja jeszcze nie mogę się przestawić na tryb "mama z dzieckiem" ;-).
M nadal w szoku, jak go dziś budziłam w nocy, to wyskoczył z łóżka jak z katapulty :-D.
A ja przed wieczorem miałam mega gorączkę przez to moje zapalenie żyły po wenflonie. No i antybiotyk poszedł w ruch. :crazy:

Czytam wszystko, ale tyle na głowie, że nie mam czasu pisać... U mnie TP na 30.10, mój gin szacuje, że z tydzień wcześniej, ale ja tam nie sądzę. Chociaż w nocy dziś takie bóle miałam, ze mój M. się wystraszył, że już... :)

Ehh my jestesmy u mojej mamy i zaraz mykamy do domku. Wizyte w szpitalu opisałam na watku wizytowym... Patryk własnie rozmawiał z moją tesciową i ta się smiała, ze jeszcze miesiąc pochodze... Ha ha ha, ale zabawne, ja mam sie zamiar do terminu wyrobic :dry:
Co do ssania jednej piersi, moja kolezanka karmiła córke 2 lata i mała ssała tylko z prawej piersi, wiec z lewej Paulina musiała najpierw odciagac, a potem juz jej jakos to zanikło :szok:

Witam sie z rana w Sobote ;-)
WANILIA wspolczuje ci tego bolu Musisz to jakos wytrzymac Ale fajnie masz ze masz malego juz w domu :-)
MATYNKA mnie tez juz to wkurza jak pytaja na kiedy TP itp :-(
Moglas powiedziec tesciowej ze miesiac jeszcze nie pochodzisz bo ty jestes czlowiek a nie SLON ktory chodzi dlugo w ciazy ;-)
KATE ja mam wiecznie bole i co na porodowce sie jeszcze nie skonczylo wrr

A propo boli to dzis mnie boli niesamowicie mocno brzuch :-)Juz sie modle aby sie cos z tego rozwinelo ale pewnie u mnie nie ma szans :-(.Boli mnie jakos i podbrzusze i caly brzuch normalnie zwijam sie z bolu.Do tego kazdy nawet najmniejszy ruch Oliwi mnie masakrycznie boli Jest mi slabo i niedobrze i kreci mi sie w glowie Kurcze ciekawe co jest grane IDE SIE POLOZYC do pozniej dziewczynki Ale dzis pewnie u nas bedzie pusto :-(

Dziewczyny kurcze co tutaj tak pusto.Nikt nie pisze :no: nikt nie rodzi :no:
SZOK nasze BB upada normalnie :-:)-:)-(
Ja pospalam jeszcze troche Ponziej sniadanko i LB przed TV Oliwia kopie brzuch boli ale mniej I zaniedlugo trza sie zabrac za sprzatanie :rofl2:

reklama
No to i ja sie witam w sobote:tak:Dzisiaj humorek juz duzo lepszy, co ma byc to bedzie i tyle.
Dorota mnie tezciagle boli brzuch na dole, i strasznie kluje ale jak widac to moze nic nie znaczyc (jak u mnie) a z drugiej strony moze sie juz cos zaczyna dziac. I tak teraz w kolko bedzie:-D
Jacek przywiozl swieze buleczki ja zrobilam jajeczniczke i zaraz lecimy kupic zosi kurtke bo robi sie coraz zimniej.
Do tej lekarki juz nie pojde, jeszcze wczoraj gadalam z sasiadka i ona mi mowi ze wlasnie ta gin robi zabiegi tam u sibie w gabinetach, a mnie tak pieknie mowila o cudzie narodzin i o tym ze ciaza to cud. Hmmm teraz to nie moze mi wyjsc zglowy.
Ok mamuski milej soboty ja zmykam odezwe sie pozniej:tak:

Do góry