reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

no moze mi sie porypalo cos...ide jutro do gineko,to mi powie dokladnie na kiedy mam termin,chociaz jestem swiecie przekonana ze na 28pazdz.
a tak w ogole to jestem baaardzo happy!!!od dosc dawna staralismy sie o dzidziusia z moim lubym i stalo sie w najmniej oczekiwanym momencie : ) znalazlam prace i pach!dzidzia w drodze:)
no ja wlasnie kupuje teraz pasteryzowane,odkad sie dowiedzialam o toxo:)zreszta jest b.dobre:)no udalo sie,udalo z tym suwaczkiem:)dzieki wam!

reklama
Ależeście się rozpisały kobietki:)

Ja dziś niewiele co zrobiłam. Nawet wysłałam męża na pocztę co by w koncu te karti wysłać heheheh

Witam nowe mamusie:)

dzieki czarna;) chodzi o to ze ja na swoim nie widzialam "oczka",a na str internetowych jak patrzylam,to moja dzidzia powinna juz miec...no ale skocze na inna str tego forum:)dzieks

Czarna omija kuchnie bo boi sie zjeść za dużo a ja omijam kuchnię bo boję się, że będzie mi niedobrze...po 2 już chyba nie ma nic w mojej lodówce na co miałabym ochote:(

mi sie chcialo spac do wczoraj,a dzis juz jest inaczej,jak reka odjal...nie wiem czy powinnam sie cieszyc czy martwic...

Krynia mój suwaczek też pokazuje o tydzień a mało, ale ja się nie przejmuje, nie wiem od czego to zależy.:sorry:
Ja kuchni nie omijam, ale wiecie, na słodkie mnie bierze:-)

reklama
Miroslava, no wlasnie,mi tez na to wychodzi...powinien byc teraz w 9tyg ,no ale jutro sie wyjasni.ja tez nie wiem od czego to zalezy,jakies te obliczenia dziwne sa...inaczej miesiace,inaczej tygodnie...no coz,trzeba zrozumiec i uwierzyc medycynie;)a ja jem oczami,nie mam na nic ochoty,tzn mam,ale nie wiem na co...
a co do jedzonka,ide przygotowac kolacyjke,"mezus" zaraz wroci z pracy:)wiec do uslyszenia!!

Do góry