reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patrycja i Weronika.

reklama
Już dwie młode mamy odeszły, nie wiem czemu tak jest, nie umiem zrozumieć.One miały dla kogo żyć a teraz została po nich tylko pustka...

czy Weroniczka też ma tak donosny głosik jak nasze dzieciaczki? czy tam w niebie aniołki są troszkę "grzeczniejsze"? Grzejcie sie w swoich ramionach i spoglądajcie opiekuńczo na swoich Chłopaków.. Światełko Dziewczyny
[*]
[*]

Pati, pamietam..dziś szukalam czegoś na forum i znalazłam Twój wpis..Marcel dziś skończył trzy latka..Starszak Ci urósł :tak:

dzisiaj mijaja dwa lata jak Ciebie Pati nie ma na swiecie.. :( smutne to wszystko...czesto o Tobie mysle,o Twoich synkach,mezu..jak oni sobie radza? jak sie pozbierali po tak przeogromnej stracie?..
:((
bede o Tobie pamietac do konca zycia,bo choc nie pzonalysmy sie osobiscie to tu z forum bylas mi bliska..

swiatelko dla Was dziewczynki
images

reklama
Pati, pamiętam i często myślę o Was...coś, co od Ciebie dostałam jest ze mną codziennie. jestem przekonana, że Jesteście szczęśliwe. Takie Anioły przychodzą na krotką chwilę na Ziemię by dać miłość nam ludziom. Miej nas w swojej opiece Kochana :-*

Do góry