reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patrycja i Weronika.

reklama
Pati zaraz będzie rok :((((((((((((((((((((((((((((((((
a smutek wiciąż taki samy.....
nie rozumiem tego życia, to sie nie powinno stać.....

brakuje nam Ciebie....

zerkaj na swoich "facetów"...

Pati ja rowniez pamietam i ciagle Cie wspominam - nie znalam Cie osobiscie ale jestes w moim sercu razem ze swoja coreczka do dzis
(***)

Pati26 i Weroniczko
Jutro będzie juz rok jak odeszłyscie zarem z naszego świata.
Tak bardzo ciężko jest w to uwierzyć że Bóg potrzebował was obie tam na górze.
Ściskam was bardzo mocno.
Pati zawszę będę Cię pamiętać uśmiechniętą bo taka zawsze byłaś radosna uśmiechnięta.
Zostawiam dla was Światełko
[*]
[*] ;(

Pati, dziś mija rok. Nadal pamietamy o Tobie i Twojej córeczce.
Zawsze jak ide kupic cukierki urodzinowe do przedszkola dla córci to mysle o Tobie, bo przeciez spotykałysmy się w sklepie jak Ty kupowałas cukierki dla Samuelka....ech....dlaczego to zycie takie niesparwiedliwe....

Dla Was kochane.....

ja tez pamietam
rok temu ten dzien byl dla mnie strasznym przezyciem
z jednej strony radosnym,bo w rodzinie urodzilo sie dziecko,z drugiej Wy ...i dzis Wiktoria konczy roczek a Was rok jak juz tu nie ma....:(
do dzisiaj nie wierze,nie dociera do mnie,ze cos takiego moglo sie stac...
Pati dbaj o chlopakow z gory,beda Cie dlugo potrzebowac i ucaluj Weroniczke
dla Was dziewczynki [']['][']['][']

Dziewczyny to już rok jak patrzycie na nas, rok jak jesteście razem..powinnyście być tu z Waszymi chłopakami...tam na gorze Weronisia pięknie bije brawo, mówi mama, rozrabia, Pati uczy ja co wolno czego nie..Mała czasem patrzy na dol i robi papa, ale nie na pożegnanie, ale na "do zobaczenia"
Pamiętam
[*]
[*]

Pamietam tą historię. Strasznie mnie zasmuciła. Świat nie jest sprawiedliwy..
Spoczywajcie w pokoju
[*]
[*]

reklama
Do góry