reklama
Nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywa rodzina. Boże miej w opiece męża i synów Patrycji i wszystkich którzy ją i Weronisię opłakują. Trudno zrozumieć czemu Bóg je do siebie zabrał... Modlę się za Was dziewczynki i za tych którzy tu na ziemi Was opłakują. Mam nadzieje ze Maż Patrycji podniesie się i udźwignie na swych barkach te straszne chwile wypadku i utraty swoich dziewczynek. Boże miej go w opiece...
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
A czy ktoras z Was wie co sie stalo? Chociaz tak naprawde nie ma to przeciez wiekszego znaczenia...
Tczew, Starogard Gdański: Kolejny, śmiertelny wypadek na autostradzie A1 - Gdańsk - Naszemiasto.pl
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
Nie znałam Pati ani osobiście ani nawet przez forum, jednak za każdym razem wchodząc na strony BB i widząc jej zdjęcie czuję potrzebę napisania paru słów...
Wiem aż za dobrze co znaczy stracić najważniejszą osobę w swoim życiu, nie wyobrażam sobie stracić dwóch takich osób, wierzę jednak i modlę się o to gorąco że rodzina będzie miała tyle siły aby sobie z tym poradzić... życzę Wam tego z całych sił.
Dla Pati (*)(*)(*)
Wiem aż za dobrze co znaczy stracić najważniejszą osobę w swoim życiu, nie wyobrażam sobie stracić dwóch takich osób, wierzę jednak i modlę się o to gorąco że rodzina będzie miała tyle siły aby sobie z tym poradzić... życzę Wam tego z całych sił.
Dla Pati (*)(*)(*)
kinguś
Nie poddam się
Brak słów by wyrazić smutek.......
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
Wielka tragedia, która nie powinna się wydarzyć.
Dla Was
[*]
[*]
Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich.
Wielka tragedia, która nie powinna się wydarzyć.
Dla Was
[*]
[*]
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
(*) (*)