reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patrycja i Weronika.

[*]
[*]
Śpijcie spokojnie Patrycjo i maleńka Weroniko... Straszna tragedia. Wyrazy współczucia dla męża i synków.
Nie znałam Pati, nawet z forum, ale nadal mam łzy w oczach...

reklama
Nie potrafię sobie wyobrazić co przeżywa rodzina. Boże miej w opiece męża i synów Patrycji i wszystkich którzy ją i Weronisię opłakują. Trudno zrozumieć czemu Bóg je do siebie zabrał... Modlę się za Was dziewczynki i za tych którzy tu na ziemi Was opłakują. Mam nadzieje ze Maż Patrycji podniesie się i udźwignie na swych barkach te straszne chwile wypadku i utraty swoich dziewczynek. Boże miej go w opiece...

[*][*][*]najgłębsze wyrazy współczucia dla najbliższych [*] [*] [*] za wcześnie, zdecydowanie za wcześnie Bóg ich wezwał do siebie

Nie znałam Pati ani osobiście ani nawet przez forum, jednak za każdym razem wchodząc na strony BB i widząc jej zdjęcie czuję potrzebę napisania paru słów...
Wiem aż za dobrze co znaczy stracić najważniejszą osobę w swoim życiu, nie wyobrażam sobie stracić dwóch takich osób, wierzę jednak i modlę się o to gorąco że rodzina będzie miała tyle siły aby sobie z tym poradzić... życzę Wam tego z całych sił.
Dla Pati (*)(*)(*)

reklama
Do góry