Jestem tutaj nowa nie wiem co sie stało ale to wielka tragedia dla rodziny łzy sie same cisna do oczu jak sie czyta te kondolencje :-(świeć panie nad ich duszyczkami (((((
reklama
agamati1
Fanka BB :)
(*)(*) Dla Ciebie Pati i Weroniczki :-(
Nie tak miało być................
Nie tak miało być................
jolie
Tymkowa mama
Pozostał smutek...
Pati, Weroniczko
[*]
[*]
Pati, Weroniczko
[*]
[*]
Aska K
Mama Marcelka:)
[*]
[*]
[*]...........
[*]
[*]...........
Nie znalam Pati osobiscie. Jestem tez malo aktywna na forum ale pamietam jej wpisy, zawsze pomocna, optymistycznie nastawiona do swiata. Pamietam jak sie cieszyla z dwoch kresek...
Bardzo, bardzo mi przykro. Wiem, że żadne słowa niczego nie zmienią i nie ukoją bólu. Sama ostatnio przezywalam nagla, przedwczesna smierc bliskiej osoby. Najszczersze kondolencje dla rodziny i przyjaciol! Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie.
Straszna wiadomośc.
A czy ktoras z Was wie co sie stalo? Chociaz tak naprawde nie ma to przeciez wiekszego znaczenia...
Bardzo, bardzo mi przykro. Wiem, że żadne słowa niczego nie zmienią i nie ukoją bólu. Sama ostatnio przezywalam nagla, przedwczesna smierc bliskiej osoby. Najszczersze kondolencje dla rodziny i przyjaciol! Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie.
Straszna wiadomośc.
A czy ktoras z Was wie co sie stalo? Chociaz tak naprawde nie ma to przeciez wiekszego znaczenia...
Sachmecia
Aktywna w BB
[*]
[*]
[*]
[*]... ehhh ;(
[*]
[*]
[*]... ehhh ;(
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Odpoczywajcie w spokoju...