reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patrycja i Weronika.

reklama
Nie potrafie zatrzymac lez..... Wieczny odpoczynek ......
[*]
[*] Pati bedzie nam brakowalo Twojej radosci i Twego optymizmu .........

dla Pati i Weroniczki
[*]
[*]
[*]
na zawsze w naszej pamieci

dziekujemy Ci za to ze z nami bylas na wrzesniowkach
za Twoje pelne optymizmu posty
za kazda dobra rade jaka plynela z Twojego serca
i za te krotkie chwile ktore moglysmy spedzic z Toba
odpoczywajcie w spokoju

Witam;(Nie znałam Pati26 osobiscie ,ale była z mojego miasta;(i pisała na watku bydgoskim,pamiętam jak weszłam na forum to on pierwsza rzuciła mi sie w oczy..piekny szczery usmiech,piękna dziewczyna...
A teraz jak sie dowiedzialam ze zgineły ,to łzy leciały mi ciurkiem;(((
Jakbym ja znała osobiscie;(
Łaczę sie w bólu z rodziną i męzem który teraz musi byc silny dla swoich synków,dla niego to teraz jedyne pocieszenie ze ma ich!!
A drugie pocieszenie(jezeli mozna tak to nazwac)to ze Pati jest teraz ze swoja córeczka w niebie z aniołkami:-:)-(
[*]
[*]

Śpijcie w spokoju
[*]
[*]

Pati byłaś wspaniałą kobietą i na pewno matką. Tragedia pozostawia nas z wielką pustką w sercach. Spoglądaj z córeczką na swoich mężczyzn z nieba, daj im siły aby dali sobie radę bez najważniejszej kobiety w ich życiu...

Dziękujemy za dobre rady za to że byłaś z nami, za to że Twój optymizm dodawał nam sił i był tak wspaniale zaraźliwy. Dziękujemy...
Zawsze będziemy o Tobie pamiętały...

reklama
Do góry