reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patrycja i Weronika.

reklama
[*]
[*]
[*] tylko tyle mogę dla Was zrobić :-(
Na zawsze w naszej pamięci, Pati i Weroniczko spokój Waszym duszyczkom
[*]
[*]
[*]
Będzie nam Ciebie brakowało na forum, Twojego optymizmu i radości...nie zapomnimy Cię....

dla Pati i Weroniczki...
Zobacz załącznik 269297

kochana Pati... tak cieszyłas sie na dziewczynke.... taka bylas pozytywna w swoich postach, pelna radosci.... Bedzie mi CIebie brakowac :* i pozostaniesz na zawsze w moim sercu.

Zadne slowa nie wyraza tego co sie stalo...
Bozeeee, naprawde trudno zrozumiec nam czemu tak sie stalo...
Bylas taka szczesliwa kobieta...
Kochalas i bylas kochana...
Ty i Twoja Kruszyneczka juz teraz jestescie w innym, miejmy nadzieje lepszym, swiecie...
i macie tam siebie...
Kochana Pati... Kochaniutka malenka Weroniczko...

(*) (*)

Tak mi strasznie zal, tak smutno... tyle lez, pytan...
i to wszystko nic juz nie zmieni...

Odpoczywajcie Kochane w pokoju i obserwujcie swoich Kochanych Mezczyzn z gory...
musza byc silni... beda! Dla Was!

...Zegnam Was Kochane...
choc w serduchu pozostaniecie na zawsze...

reklama
Dla Pati
[*] i Weroniczki
[*]

Ciężko coś napisac... straszna tragedia, łzy płyną same
mam nadzieję że będzie wam razem dobrze w niebie

my wrześniówki zawsze bedziemy o Tobie Pati pamiętac i o malusiej Weroniczce
[*]
[*]

Do góry