reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Witaj,bardzo sie ciesze ze tobie sie szczesci z nigeryjczykiem,tez mam chłopaka nigeryjczyka,w planie jest wyjazd do nigerii,ślub itp. tylko że mam nie mały dylemat i nie wiem co zrobić,pomyslalam ze skoro juz tam bylas i masz meża z Nigerii,rozwiniesz szybko moje watpliwosci,chcialabym z toba porozmawiać wlasnie na ten temat,prosze odezwij sie na mój emeil rozalina@vp.pl pozdrawiam,Anna

moj post jest skierowany do RachBuka

reklama
Czesc dziewcyzny, chcialam sie przywitac. Moj maz jest Tunezyjczykiem i poznalismy sie i mieszkamy w Holandii. Marzy nam sie przeprowadzka z Europy do Tunezji, ale zobaczymy co zycie przyniesie. Jestesmy w 10 tyg ciazy i juz nie mozemy sie doczekac az dzidzia bedzie nam w brzuszku rosnac. To bedzie piekne lato dla nas! Pozdrawiam i zachecam do dalszej dyskusji!

Sencilla witaj, no tak, Twoj maz jest Czechem z tego co wyczytalam na Holandii. Mam pare kolezanek z Czech i ze Slowacji, milo wspominam czasy wspolnego mieszkania, smiechu co nie miara :) Ale ten watek najwyrazniej podumiera...Szkoda bo zapewne bylo by ciekawie poczytac cos tu na bierzaco, lubie miedzykulturowe towarzystwo .... :-)

KOBIETY GDZIE SIE UKRYWACIE ?

Hej dziewczyny!

Poszukuję osób (wszelkich narodowości, w tym Polaków; mieszkających w kraju i za granicą, bedących w różnego rodzaju związkach z partnerem/ką), które byłyby tak uprzejme i wzięły udział w tym badaniu on-line:

cross-cultural (WERSJA W JĘZYKU POLSKIM)

Cross-cultural study (WERSJA DLA TYCH, KTÓRZY NIE MAJĄ NIC PRZECIWKO WYPEŁNIANIU PO ANGIELSKU)

Język wypełnienia nie ma znaczenia:)

Sczególnie cenne są dla mnie związki osób różnej narodowości (ale nie tylko!):-D

Badanie jest podstawą mojej pracy magisterskiej na Uniwersytecie Warszawskim.

I... BAAAARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za pomoc!
Martyna

Widze ze watek niestety malo odwiedzany, ale sie zamelduje, a nuz temat odzyje? ;) Ja jestem Polka, moj maz Niemcem, mieszkamy w Warszawie i wlasnie spodziewamy sie pierwszego dziecka :) Chetnie powymieniam poglady z innymi dziewczynami o tym jak zyje sie w mieszanym zwiazku :)

Hej, czy ktoś tu jeszcze zaglada? Ja jestem zareczona z Nigeryjczykiem i w tym roku pobieramy sie. Mamy 1,5 rocznego synka. Bardzo chętnie równiez nawiąże nowe znajomości :)

Witajcie dziewczyny,Jestem fotografem dziecięcym z Łodzi i do pewnego projektu fotograficznego poszukuję dzieci z różną urodą etniczną gdzie np. jedno z rodziców pochodzi z innego regionu świata. Oczywiście dzieci w każdym wieku od kilkudniowych noworodków po nastolatki. Najlepiej aby dzieciaki były z środkowej Polski. Oczywiście Wy dostajecie piękne dziecięce zdjęcia w prezencie bez żadnych opłat.Home

reklama
Do góry