Witam czy są tu moze jakieś pary mieszane mieszkajace w Polsce?Jesteśmy razem prawie 3 lata mój mąż urodził sie w Polsce a wychował sie w Nigerii wrócił tu na studia i tak sie poznaliśmy w Łodzi.Jest mulatem O0 mamy małą córcie Sare 6 miesięcy , obecnie mieszkamy na mazurach ale w przyszłosci zobaczymy Pozdrawiam Monika i Emanuel :laugh:
reklama
Fajnie że nasze grono sie powiększa czy znasz już płeć Waszego maleństwa?
Dolacze sie, bo tez z mezem jestesmy para mieszana i chetnie podziele sie "wrazeniami". Za jakies dwa miesiace bedziemy juz mieli naszego dzidziusia w domciu.
Nie moge sie juz doczekac. Wszyscy znajomi zastanawiaja sie jak bedzie wygladal dzidzius i do kogo bedzie podobny... >
Nie moge sie juz doczekac. Wszyscy znajomi zastanawiaja sie jak bedzie wygladal dzidzius i do kogo bedzie podobny... >
Znajomi czasem reagują zaskoczeniam na widok naszej córci bo wszyscy spodziewali sie że będzie podobna do męza mulata : a tym czasem jest podobna do mnie a jakiej narodowości jest twój mąż?jeśli można wiedziec oczywiście ,ja już przywykłam do dziwnych uwag ;D.Pozdrawiam
Z ta jego narodowoscia to jest troche dziwnie, bo urodzil sie w Belgii i z tego powodu ma obywatelstwo belgijskie, ale jego rodzice pochodza z Maroka, wiec moge powiedziec ze jest marokanczykiem.
Ja to chcialabym zeby dzidzius mial kolorek skory jak tatus - lekko sniady, bo ja to jestem biala jak przescieradlo, moze miec nos moj bo tatusia to ogromniasty i jeszcze dodatkowo zakrzywiony jak u orla :laugh: a najwazniejsze zeby byl zywy i zdrowy
Ja to chcialabym zeby dzidzius mial kolorek skory jak tatus - lekko sniady, bo ja to jestem biala jak przescieradlo, moze miec nos moj bo tatusia to ogromniasty i jeszcze dodatkowo zakrzywiony jak u orla :laugh: a najwazniejsze zeby byl zywy i zdrowy
reklama
Podziel się: