reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary polsko zagraniczne mieszkajace za granica

Witam dziewczyny,
w ostatnim poscie zle sie wyslowilam, @ przyjdzie w nastepny czwartek lub piatek (tj 4-5 luty) wiec jeszcze tyle czekania, a ja taka niecierpliwa. Temperature mam bardzo niska boje sie ze owulacji nie bylo, mimo ze skok tempy byl.
Nie myslalam ze staranie sie o dzidzie zajmie tyle czasu :-( no ale staram sie nie tracic nadziei :-)

zycze udanego weekendu :)

reklama
nie martwcie sie napewno zajdziecie predzej czy pozniej...nie zamartwiajcie sie tak tylko bo to nie pomaga...ja nie mierzylam temp. poprostu robilismy to codziennie :-D no jednego dnia chyba tylko nie i wtedy sie zmarwilam troche ze to moze mial byc ten dzien:-D no i trzymalam po wszystkim nogi do gory bo nigy to pomaga:-)

Hej dziewczyny :-)
Ale mamy śliczną pogodę dzisiaj :-):-):-):-)słoneczko się w końcu pokazało:-)
werica będę trzymać kciuki,nie myśl o tym a będzie wszystko dobrze:tak::tak:
Miłego dnia wam życzę :-D:-D:-D

pogoda naprawde jest boska :) jak Wam dzionek mija? Moj J siedzi nad jakas prezentacja na studia a ja nie mam co robic :) pocieszam sie ze nastepne kilka dni beda bardzo zajete wiec nie bede miala czasu myslec o okresie ciazy itp. A moj nowy plan na miesiac to nogi do gory ;-) Jeszcze nie probowalam :-) Madzia szybko Ci wyszedl test ciazowy? Jak powiedzialas o ciazy?
zycze Wam milego dzionka

pogoda ladna ale ja mialam lenia i w domu siedzialam caly dzien:-)moj M w pracy to nawet nie chcialo mi sie wychodzic:-(samej....a co do testu to zrobilam od razu jak sie okres nie pojawil...wyszla taka niewyrazna kreska wiec kupilam digital test co mowi nawet ktory tydzien i wyszlo ze pomiedzy 1-2 tyg. jestem:-)to szybko wykryl:-)

czesc dziewczyny! :)
jesttem tu od niedawna (jakiejs godzinki) no i tak sledze sobie co piszecie :)
Mam chlopaka z Senegalu (muzulmanin) no i spodziewam sie naszego dziecka, tylko boje sie troche jak to bedzie dalej.... z wychowaniem (w jakiej religi itp)
jestem w 13 tygodniu ciazy :) i jej dolegliwosci mnie wykanczaja.... :) ale daje rade- nie moge juz sie doczekac dzidzi... :)
moze jest ktos tutaj kto mieszka jak i ja w manchesterze?

Hej diewczyny :-)
lady_catherina witam Cię serdecznie no i gratuluje :-) dolegliwości z czasem miną więc pózniej tylko się cieszyć i oczekiwać maleństwa :-D:-Da co do wiary to hmm to zależy czy ojciec dzidzi jest wierzący no i jak ty widzsz tą religie czy ją akceptujesz.....Mój mąż też jest muzułmaninem i jest bardzo wierzący ale my to nie będziemy mieć z tym problemu bo ja zmieniłam wiare na jego i akceptuje ją :tak::-)
Pogoda zaskakująca, ostatnio już było tak ładnie a wczoraj nam śnieg zaczął na nowo sypać:eek::eek::eek:
Miłego dnia wam życzę dziewczyny :-) :-D:-D

Hej dziewczynki. Moj maz jest Egpcjaninem. Planowalismy dzidzie ale nie sadzilismy ze przyjdzie ona w pierwszym miesiacu staran. Teraz wrciłam do Polski aby troche poukładac z praca i porobc badania. Potem pojde na zwolnenei pojade na jakies 2 miesiace. Rodzic bede w Polsce a potem z maluszkiem pojedziemy juz do taty. Narazie tata bardziej cieszy sie niz przyszla mamusa ;-)

reklama
dawidowe witam i gratulauje:-)tak ja mi udalo ci sie za pierwszm razem:-)ladnie;-)
lady_catherina witam rowniez i gratuluje...nie martw sie dolegowosciami ...mina....a ostatni miesiac jest i tak najgorszy wiec wszystko przed toba:-)ale uwierz mi warto sie troche pomeczyc...jak sie dzidzia rodzi to sie zapomina o przeszlosci i mysli tylko o dziecku;-)nawet o mekach ktore przeszlam przy porodzie odrazu zapomnialam...co do wychowania i religii to ci nie doradze bo nie wiem szczerze mowiac jak to bedzie u nas....z czasem wszystko wyjdzie w praniu...w kazdym badz razie bedziem Kevina chrzcic i pozniejsze sakramenty tez wchodza w gre:-)pozdrawiam

Do góry