Rea mi się wlaśnie wydaje, że w tym cyklu miałam owulację tak wcześnie, ale sama już nie jestem pewna, bo tempka nie podniosła się jakoś szczególnie....a wręcz jest normalna...piersi mnie pobolewają, humor mam do d...
i na przytulanki też już nie mam ochoty...
Rea w jakimś stopniu Pan Józef też napewno leczy duszę
bo ja zawsze wyjeżdzam od Niego mega pozytywnie nastawiona
zresztą on sam jest osobą wierzącą bardzo. We wtorek mówi do mnie tak: no to przyjezdzcie jeszcze za 2-3 tyg żeby zrobić drugi na na świeżo aby efekty były lepsze...no chyba że już będziesz w ciąży (i się uśmiecha), a ja do Niego mówię też z usmiechem: a że co, że niby już tak szybko zajdę??
a On: a co nie wierzysz?? to po coś tu przyjechała???
To było na żarty, ale coś w tym jest
)
NO ale tak na serio to kiedyś wyleczył córkę naszej znajomej, miała ona wypadek na nartach i miała pogruchotaną nogę, zrobiła jej się martwica potem, no i po licznych operacjach które nie dawały skutku zaczęła jezdzic do Niego, On jej leczył ta nogę pijawkami, a raczej drugą, zdrową, bo pijawki tej chorej nogi nie chciały się dotknąć...no a że jakoś w organizmie naszym jest coś na przemian to jej to zaczęło pomagać! Całkowicei jej nogę wyleczyl, a lekarze chcieli amputować. Widziałam się z tą dziewczyną rok temu i teraz śmiga jakby nigdy nic na tej nodze...gdybym nie widziała to pewnie bym nie uwierzyła...