reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

parens rzeszów

Madziula to wszystko zależy od tego jak ta @ wygląda. Ja często miałam problem z określeniem 1 dc, bo prawie zawsze plamiłam przed. Musiałabyś bardziej szczegółowo opisać jak to teraz wygląda;-)Jeśli Ci starcza np. wkładka i nie widzisz dużo czerwonej krwi to może poczekaj. Ja nawet ostatnio się dla pewności pytałam dr M. to mi powiedział, żeby wziąć jak @ się całkowicie rozkręci.
Ja się powtórzę ale ze mną coś chyba nie tak;-). Wy się martwicie o wagę, a ja nawet przez hormony chudnę:wściekła/y:;-)Apropo Oliwki to ja nie widzę powodu do odchudzania;-)
A właśnie Nika może byłabyś chętna na spotkanie?

reklama
Madziula to wszystko zależy od tego jak ta @ wygląda. Ja często miałam problem z określeniem 1 dc, bo prawie zawsze plamiłam przed. Musiałabyś bardziej szczegółowo opisać jak to teraz wygląda;-)Jeśli Ci starcza np. wkładka i nie widzisz dużo czerwonej krwi to może poczekaj. Ja nawet ostatnio się dla pewności pytałam dr M. to mi powiedział, żeby wziąć jak @ się całkowicie rozkręci.
Ja się powtórzę ale ze mną coś chyba nie tak;-). Wy się martwicie o wagę, a ja nawet przez hormony chudnę:wściekła/y:;-)Apropo Oliwki to ja nie widzę powodu do odchudzania;-)
A właśnie Nika może byłabyś chętna na spotkanie?

Anikola dzięki za pamięć. Śledzę tak "zza krzaków" Wasze wpisy, bo u mnie to praktycznie nic ciekawego się nie dzieje, dlatego nie udzielam się na faorum. Na spotkanie bardzo chętnie przyczłapię. Nie mam jakiś konkretnych planów co do 25.lipca, więc jeśłi nadal będzie spotkanie aktualne to z wielką chęcią się pojawię :)

reklama
Nie chyba nie :) boje się może jutro. Czy po pozytywnej becie dr mr tez przepisuje lutinusa? Czy można zmienić na luteine? No lutinus cena kosmos a luteina 3, 5 zl

Do góry