czy jak zrezygnuje z Parens to już to będzie się liczyło jako zmiana placówki dr mówił wczoraj że my jesteśmy zerejestrowani, wiem że w regulaminie pisze że mogę tylko raz zmienić ale chyba jak już jestem zakwalifikowana, czyli tak jak nuna a ja póki co nic nie robiłam na NFZ , nie wiem, co wy na ten temat myślicie ?
reklama
ale poruszenie na forum:-) Dziewczyny gratuluję Wam odwagi i szybkości w podjęciu decyzji o zmianie. Nie ma na co czekać;-) Przede mną też trudna decyzja, w piątek wszystko się okaże Chociaż ja to sama nie wiem, co dalej Czy dalej IUI, czy coś więcej? Niby wyniki u mnie ok, ale mam wrażenie, że nie wszystko zostało zbadane, chociażby AMH, ale są też inne rzeczy, więc też chyba zapiszę się do Bocianka Niech wreszcie zajmie się mną ktoś w sposób indywidualny, a nie szablonowo...
nuna u mnie staneło na wymazach( pojawiła się bakteria) za wizyty płaciłam więc nic nie miałam na fundusz robione, sama nie wiem ! dr mówił że nie jesteśmy zakwalifikowani bo nie mają już kasy dla nowych (np.ja) tylko zarejestrowani ale co z tym się wiąże to nie wiem, masakra jakie to życie trudne nie mogliby napisać czarno na białym tylko tak pokręcili że biedny człowiek nie wie nic z tego
sisi trzymam kciuki za piątkową bete AMH na Twoim miejscu sama bym zbadała, 2-3dc ale może nie będzie trzeba :-)
sisi trzymam kciuki za piątkową bete AMH na Twoim miejscu sama bym zbadała, 2-3dc ale może nie będzie trzeba :-)
wiesz co, mi się wydaje, że tak...
nawet ostatnio czytałam gdzieś na forum, chyba na nasz bocian, że laska robiła badanie amh jakoś na początku cyklu, a miała pco i wyszło jej 0,04!!! no i ktoś kazał jej powtórzyć badanie i za drugim razem wyszło ponad 4! Taka rozbieżność, pomylili się chyba w laboratorium....no i właśnie przy okazji tego wątku jakiś lekarz wypowiadał się, ze amh można zrobić w każdym dniu cyklu...
nawet ostatnio czytałam gdzieś na forum, chyba na nasz bocian, że laska robiła badanie amh jakoś na początku cyklu, a miała pco i wyszło jej 0,04!!! no i ktoś kazał jej powtórzyć badanie i za drugim razem wyszło ponad 4! Taka rozbieżność, pomylili się chyba w laboratorium....no i właśnie przy okazji tego wątku jakiś lekarz wypowiadał się, ze amh można zrobić w każdym dniu cyklu...
reklama