reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

reklama
Dziewczyny a to tsh przy staraniach musi być nie więcej niż 1 nawet jak normy są do 4? W następnym tygodniu się wybiorę i też zrobię zwłaszcza, że kiedyś leczyłam tarczycę.
Nuna jeśli chodzi o tą sytuację, co opisałaś to ja już kilka razy się zetknęłam z taka samą na forach i dlatego zawsze jak zdiagnozowano u mnie cystę to miałam nadzieję, że lekarz się pomylił i to jest pęcherzyk ciążowy, no ale jednak to zawsze była cysta;-)
Sisi i Joasik trzymam za Was kciuki:-) a może Czerwona Oliwka jest już w ciąży i się nam nie chwali:-)

joasik masz rację sisi dziś testuje :tak:oby się udało, joasik ty też ? dziewczynki trzymamy wszystkie kciuki :-)
nuna ale z tą znajomą wszystko ok tzn z dzidziusiem, ja podobnie jak anikola już się z tym spotkałam, znajomej spóźniła się @ a zawsze jak w zegarku miała i poszła do gina a on że ma torbiel małą i dlatego @ się spóźnia przepisał jakieś leki i kazał za tydzień przyjść a że znajoma nie bardzo w to uwierzyła to pojechała na bete i wyszło że w ciąży jest, zaznaczę że wogle nie starała się z chłopakiem, a teraz jest w 22 tyg ciąży :-)
anikola też się zastanawiam co z czerwoną oliwka kiedyś nas odwiedzała a teraz nic ... ciekawe co u niej, może napisze że udało się,

Ja w poniedziałek dopiero.

Głowa mi pęka to chyba z nerwów albo dentysta do środka się dowiercił;) ale się zdenerwowałam bo wczoraj wieczorem ząb mi się ułamał a wiedziałam, że jedyne rozwiązanie to usunięcie - tylko jak wyrywć bez znieczulenia. Na szczęście tymczasowo zasztukował, bo nawet zdjęcia wolałby nie robić chwilowo.

Wczoraj wpadłam na genialny pomysł,że temperaturę zmierzę i mierzyłam;) ale dopiero teraz pomyślałam, że to kiepski pomysł bo ona ma spadać przed okresem a ja jem tabletki by go nie było;) desperacja;);)
Oliwka może odpoczywa od myślenia.

joasik powodzenia! teraz to już i tak nic nie zmienisz, więc zostaje Ci cierpliwie poczekać do tego poniedziałku :) oby Ci się udało! TY miałaś crio, prawda?

Tak jestem po crio. Najgorsze jest to, że siedze w domu w pracy czas szybciej mijał za to nerwów za dużo. Nie dogodzi mi;)

Joasik możesz zmierzyć temperaturę, ale z rana. Luteina i duphaston nie zakłóci temperatury, bo ja około roku mierzyłam temperaturę jednocześnie biorąć duphaston i jak już mi spadła w okolicach 36,6 to wiedziałam, że za 2 dni przyjdzie@ i nawet testów nie musiałam kupować;-)Jak Ci wyjdzie z samego rana po nie wstawaniu z łóżka conajmniej 4 godziny i będzie w okolicach 37 to jest dobrze:-)

Sisi gdzie jesteś, joasik trzymaj się jeszcze przez ten weekend :) a Czerwona oliwka miejmy nadzieje że zaciążyła i nie chce się chwalić :-)
Nie wiem która z was to pisała ale o tsh, że ma być powyżej 1 mimo, że norma wynosi 4 ja sobie to zapisałam :D i dlatego mi się tak przypomniało żeby sprawdzić

witajcie Dziewczyny,

Dopiero wróciłam z pracy, jeszcze nie testowałam (jakoś mi się nie spieszy, pewnie dlatego, że wiem, jaki będzie wynik;-(),zjem obiad i jadę do laboratorium na Krakowską Odezwę się wieczorkiem:-)

reklama
Do góry