reklama
Madziula_87
Fanka BB :)
Bedzie dobrze i już! Trzymam kciuki za wszystkie! No a u mnie już jutro się też okaże co i jak z pęcholami, hehhh :-) ...dobrej nocki! Pa
KImka no a co może powiedzieć, że przy moim niskim amh to niestety tak jest... Niby są jakieś 3 większe, kilka małych, ale dr powiedziała, że tamte już nie urosną. Torbiel z 20 mm zmniejszyła się do 14 mm. Niestety ten estradiol nadal porażkowy, dzisiaj tylko 119, pęcherzyki 9.5, 8.5, 7. Dawka G zwiększona do 450!
Madziulka Rz
Madziula trzymam kciuki mocno , daj znać po , bo nie będę mogła pracować tak :-)
Będzie dobrze , cycem do przodu zawojujemy świat :-)
Nuna wiara , kochana musisz wierzyć , mi jak zwiększył dawkę menopuru to dopiero estradiol zaczął wzrastać , więc na Ciebie też może zadziała ? :-) kiedy masz podglądanko następne?
Mocno trzymam kciuki dziewczynki za Was Wszystkie i za siebie też , bo jestem przerażona :-)
Będzie dobrze , cycem do przodu zawojujemy świat :-)
Nuna wiara , kochana musisz wierzyć , mi jak zwiększył dawkę menopuru to dopiero estradiol zaczął wzrastać , więc na Ciebie też może zadziała ? :-) kiedy masz podglądanko następne?
Mocno trzymam kciuki dziewczynki za Was Wszystkie i za siebie też , bo jestem przerażona :-)
reklama
Madziula_87
Hej...wieści z wizyty takie: estradiol podrósł, dziś wynosił prawie 1100 pg, progesteron natomiast 1,4 i średnia wielkość pęcherzyków to 13,14,15 i 16 mm, a było ich 6 w lewym i 6 w prawym, także jest dobrze, kolejna wizyta w niedzielę i do tego czasu nadal się kłujemy Menopurem dawka dalej 150 j. :-)