reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

a u mnie tylko jedna się nadawała więc to w ogóle wynik tragiczny. Aż się boje kolejnego podejścia, że będzie jeszcze gorzej.No nic narazie trzymam kciuki za Twojego mrozaczka :tak:
Anula ja tam wolałabym wyższe niż niższe. Na pewno dzięki temu będziesz miała dużoooo komórek. Ostatnio natknęłam sie na forum, ze dziewczyna miała AMH ponad 10 i 23 pęcherzyki jest więc z czego wybierać:)
Nuna a w jaki dzień wypadł Ci transfer?

Ostatnia edycja:
reklama
chodziło mi o dzień tygodnia. a to widzę, że Ty chyba też brałaś gonal 8 dni? nie wydawało Ci się, że stymulacja trochę za krótka?

witajcie w Nowym Roku!!:-)

powiedzcie mi dziewczyny, czy ewentualny okres (mam nadzieję, że go nie będzie;-)) przychodzi dopiero po odstawieniu luteiny, czy może być tez w trakcie brania? jeżeli po odstawieniu, to po jakim czasie?

witaj sisi35, ja miałam tak, że po 14 dni od inseminacji robiłam bete i jak wynik był potwierdzający brak ciąży to odstawiałam luteine i po 3 dniach dostawałam @, trzymam kciuki oby @ nie pojawiła się :tak: ja nigdy nie miałam w trakcie krwawienia,

Anula86, mam jeszcze jedno pytanko, czy przed betą robiłaś może test ciążowy, jeśli tak, to w którym dniu?

reklama
Tak się dopytuję, bo oczywiście już bym chciała zrobić test, ale okropnie się boję...porażki :-(To oczekiwanie jest okropne i ta nadzieja, która miesza się obawą, że się nie powiedzie... 14 dni od IUI mija w poniedziałek, myślicie dziewczyny, że poczekać, czy zrobić w weekend test domowy?

Do góry